ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 12 [228]

• 50 650
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
  • Яко в Матрицата...
Имам въпрос Laughing  Защо ви е гореща сцена между Сарп и Мелек?
Аз хич не се и натискам да гледам такива неща Stop  Много добре си върви сериалчето и без тях Mr. Green  Мен повече ме радват горещите сцени между Сарп и Мерт, Сарп и Давут, Сарп и дедко Flutter
Не ща да гледам Бенсула колко фалшиво ще целува Чачи Naughty Нема нужда Stop  Като се научи да играе по-убедително - тогава да се натиска в сериала Whistling

А целувка/сеХ между Мерт и Ейлем не искате ли? hahaha

ПП: сетих сА нещо Laughing  Докато всички очакват целувка м/у Сарп и Мелек, да не видим по-рано Йешим да натиска Сарп по ъглите? Crazy

Мерт и Ейлем се целунаха, стига толкоз Laughing

Сарп си я харесва Мелек, нищо че сега се дърпа, и не виждам нищо лошо в това да има малко ашк между екшъна. И Бенсу не е за подценяване, знае ги тя нещата Joy На Йешим няма да й се отвори парашута със Сарп Mr. Green hahaha

# 481
Имам въпрос Laughing  Защо ви е гореща сцена между Сарп и Мелек?
Аз хич не се и натискам да гледам такива неща Stop  Много добре си върви сериалчето и без тях Mr. Green  Мен повече ме радват горещите сцени между Сарп и Мерт, Сарп и Давут, Сарп и дедко Flutter
Не ща да гледам Бенсула колко фалшиво ще целува Чачи Naughty Нема нужда Stop  Като се научи да играе по-убедително - тогава да се натиска в сериала Whistling

newsm10  Joy Joy Joy Joy Joy

Shocked Shocked  нИ щем МеЙлем  Mr. Green   Crossing Arms

искаме ааааааашк, секс, дори само секс, без ааааашк  Party Party Party

Е, може да покажат детко и Розичка  Mr. Green Joy Joy

# 482
Аз хич не се и натискам да гледам такива неща Stop  Много добре си върви сериалчето и без тях Mr. Green  Мен повече ме радват горещите сцени между Сарп и Мерт, Сарп и Давут, Сарп и дедко Flutter
Не ща да гледам Бенсула колко фалшиво ще целува Чачи Naughty Нема нужда Stop  Като се научи да играе по-убедително - тогава да се натиска в сериала Whistling

юх, бее  Laughing Laughing Laughing
той и без това се спече като стоеше залепен за стената - кога рижака се обясняваше на русата кадъна  Laughing

# 483

hahaha hahaha hahaha hahaha
Вени.......... Heart Eyes Hug  зе ми думите от устата.......... Hug
Като се сетя как му се чекнеше докато се радваше ,че е жив и ми минава мерака да си пусна пак серията............ ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 484

той и без това се спече като стоеше залепен за стената - кога рижака се обясняваше на русата кадъна  Laughing

hahaha hahaha  това още не съм го видяла, ама в началото искаше да цАлува принцесата  Mr. Green  Sick Sick hahaha hahaha

# 485
Йок артък Mr. Green  Ще получа калп криза hahaha

Ренко Hug Heart Eyes  А, бе, то целувка имаше и между Сарп и Мелек, а пък вие пак искате, та си рекох втора такава между Мерт и Ейлем не щете ли hahaha

# 486
  • Яко в Матрицата...
Йок артък Mr. Green  Ще получа калп криза hahaha

Ренко Hug Heart Eyes  А, бе, то целувка имаше и между Сарп и Мелек, а пък вие пак искате, та си рекох втора такава между Мерт и Ейлем не щете ли hahaha

Всичко искам, Нежи Hug Heart Eyes, ашк да има, но в умерени количества Naughty hahaha

# 487
 ДжадЪ........... Hug  като каза Баръшко ............ newsm45  и ме подсети и одих да се информирам.................... Party Party Party 
Не отваряй скритото.............. Stop Naughty
Ей тва е за тебе........... Crazy

Ей тва е за мене.......... Crazy Crazy Crazy Crazy

А скритото е за Лили......... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

Много истинско я............. Peace
Е демек..........Бойче има реален шанс за фотка с Керемчи.......... Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy

Ма ние що нЕмаме бе................... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 488
Въпрос  Mr. Green  кой е У тоз чувал  Mr. Green Thinking

https://s21.postimg.org/8s2us401j/I10_avi_snapshot_00_27_17_2016 … 1_23_15_21_41.jpg
https://s21.postimg.org/55x1fgto7/I10_avi_snapshot_00_27_20_2016 … 1_23_15_21_51.jpg

.... чувал и се сетих за Баръшчеее  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

бърза да си отива, не изчака колегата  ooooh! ooooh! патка  ooooh!

Laughing Laughing

джадъъъъъъъъъ, Бенсула бърза, защото сериала нЕма нужда от ПР.  Mr. Green Има си рейтинг, нЕма нужда от евтини номера от страна на Клунито.  hahaha hahaha

А защо има рейтинг? И то без леща и забрадки?  Mr. Green Мога да отговоря, но някой може да се обиди.  Mr. Green  Joy
Относно това, което е в чувала - вероятно ще се разбере, както се изясняват и други неща.  Peace Ама то в този сериал сценаристите явно имат въображение и постоянно се случва нещо, та още не са стигнали до изясняването на точно това.  Peace При това, случката е от предния епизод.  Peace В следващите няколко ще се изясни.  Peace

Нежи  Hug не съм съгласна за Бенсула.  Peace Справя се момичето, не по-зле от други набедени за много добри актриси.  Peace Тук поне сериала не е любовен и не се налага Чачо да я носи на гръб, както се е случвало...  Whistling Whistling

ДжадЪ........... Hug  като каза Баръшко ............ newsm45  и ме подсети и одих да се информирам.................... Party Party Party 

Ей тва е за мене.......... Crazy Crazy Crazy Crazy

А скритото е за Лили......... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

Много истинско я............. Peace
Е демек..........Бойче има реален шанс за фотка с Керемчи.......... Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy

Ма ние що нЕмаме бе................... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Бойче  Hug имало е проучване чии восъчни фигури да сложат, ама къде са го провеждали, не знам.  Joy Joy Постепенно щели да добавят, може да сложат и Чачо  Joy ама и да не го сложат .. не си падам аз по този вид изкуФство  Joy

# 489
Всичко искам, Нежи Hug Heart Eyes, ашк да има, но в умерени количества Naughty hahaha
Аз пък съм скромна - искам само Сарпче в огромни дози, друго не ща Mr. Green
Я виж в Кара Севда колко хубаво си върви действието и без горещи сцени между Кемо и Ниханче Laughing

А представяте ли си Давут да се престраши и да награби Мелек? Crazy Whistling

Ах, тези сини очи Heart Eyes

# 490
А защо има рейтинг? И то без леща и забрадки?  Mr. Green Мога да отговоря, но някой може да се обиди.  Mr. Green  Joy

И аз мога и тогава ще има много обидени  Mr. Green  Peace 

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 491

А представяте ли си Давут да се престраши и да награби Мелек? Crazy Whistling

Ах, тези сини очи Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 492
Нежи  Hug не съм съгласна за Бенсула.  Peace Справя се момичето, не по-зле от други набедени за много добри актриси.  Peace Тук поне сериала не е любовен и не се налага Чачо да я носи на гръб, както се е случвало...  Whistling Whistling
Ани Hug Heart Eyes  Ти си много положително настроена към Бенсу явно Peace  но аз не съм Mr. Green
Не ме грабва момичето. Не може да ме убеди, че героинята й е влюбена, тъжна или объркана да речем Confused
В сцената, в която тя и Чачо инсцинираха отвличането на Мелек, Бенсу ми се стори страшно фалшива Whistling
Когато се опитваше да убеди Йешим, че е намразила Сарп заради "похищението" , пак изигра неубедително момента.
Лично мнение Peace

Ръза, Ръзааа Heart Eyes

# 493
А защо има рейтинг? И то без леща и забрадки?  Mr. Green Мога да отговоря, но някой може да се обиди.  Mr. Green  Joy

И аз мога и тогава ще има много обидени  Mr. Green  Peace  

aди нИдей тогава  hahaha hahaha hahaha

Нежи, опитвам се да се настройвам положително, но да не прекалявам  hahaha hahaha че имам горчив опит  Joy Joy Joy Обаче установих, че в сравнение с актьорите, комшийските актриси (с много малко изключения) са си зле.  Mr. Green

Party Party Party

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 17:40 от Ани (Aniska)

# 494
Мисля, че в чувала е добре препечен, предварително поубит Вурал...  Peace

Чакам сеХ сцените с нетърпение, ако Сарп е намесен, иначе... ади, може и една с Арас  Peace Peace

Crazy Crazy

Сладууур  Party Flutter Студденноо Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт