ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 12 [228]

• 50 647
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Иве Heart Eyes, кой е този Мерт?  Thinking

е този от подписа ти  Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy всичко пипам, нИ мога да се сдържа  Joy и Мерт да не пипам  hahaha hahaha hahaha

Shocked Shocked  не пипай бе  #Cussing out

Crazy Crazy

ми не мога бе  Crazy Crazy Crazy Crazy фена Сарп, фенааааааааа  Crazy Crazy

Ренкаааааа  Hug Heart Eyes пак е добре, че можеш да гледаш турски сериал без Чачо.  Peace Аз опитах с няколко и не ми се получи и спрях.  Joy

да, главната история е на двамата братя и златния дЕдо  Joy Joy Joy Joy
Преди 10-та серия  Джошкун обяви хаштага  Mr. Green значи в момента снима и ще се появи в 11-та вероятно.  Peace И има какво още да научим за историята на Мелек, както и на Мерт де.  Peace

Така, както вървят нещата, написаното в онези спойлери може да се окаже напълно вярно.  Mr. Green

# 511

Така, както вървят нещата, написаното в онези спойлери може да се окаже напълно вярно.  Mr. Green

а добър ден  ooooh! ooooh! Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 512
# 513

Crazy Crazy Crazy Crazy

бърза и хич не му е до тая  Sick Sick hahaha hahaha

# 514

Crazy Crazy Crazy Crazy

бърза и хич не му е до тая  Sick Sick hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 515
  • Sofia, Bulgaria

Crazy Crazy Crazy Crazy

бърза и хич не му е до тая  Sick Sick hahaha hahaha

Айдее отнема я набързо  smile3553  Joy Joy Joy Joy

# 516
Ренка,
Скрит текст:
точно борбата между доброто и злото (така да се каже) ме грабна в Кара Севда. На фона на великолепната игра на Каан и Бурак, любовни сцени не ми се гледат Peace  Същото е и с Ичерде - предпочитам екшъна, съспенса, надиграването между доброто и злото Heart Eyes Историята на Сарп и Мерт ми е 100 пъти повече на сърце, отколкото любовната приказка на Сарп и Мелек Mr. Green
А относно Бенсу - в сцената, за която споменах, че неубедително говори с Йешим, така ги видях аз нещата. Мелек е влюбена в Сарп - личи й от самолет, ама когато се опитваше да накара Йешим да й повярва, да беше си помислила, че говори лошо за Давут (примерно Mr. Green ) и щеше по-добре да й се получи играта. Не ме грабва с игра Бенсула и това е Laughing

Преди 10-та серия  Джошкун обяви хаштага  Mr. Green значи в момента снима и ще се появи в 11-та вероятно.  Peace И има какво още да научим за историята на Мелек, както и на Мерт де.  Peace

Така, както вървят нещата, написаното в онези спойлери може да се окаже напълно вярно.  Mr. Green
И аз тръпна в очакване за развитие по сюжета с Джошкун Whistling

А за какви спойлери става дума? Rolling Eyes

# 517

И аз тръпна в очакване за развитие по сюжета с Джошкун Whistling

А за какви спойлери става дума? Rolling Eyes

тайни  Joy спойлери, които изтекоха наскоро за целия сериал.  Peace джадъ беше успяла да ги копне  Joy ама няма да ги разгласяваме.  Naughty Naughty

за сцената с Мелек и Йешим - това е била целта, да не може да покаже на Йешим, че мрази Сарп, защо да си представя Давут?  newsm78

# 518
Ани, Джадъ, смилете се и кажете поне нещо Praynig  Пустото ми любопитство Crazy 

Малък подкуп като за начало Flutter

За разговора м/у Мелек и Йешим - целта на Мелек беше да покаже на "мащехата" си, че няма чувства към Сарп, намразила го е, защото той я "отвлече", за да освободи семейството си, но не беше достатъчно (за мен) правдоподобна. Ако не греша тя никак не харесва Давут, та мисълта ми беше, че ако си мислише, че описва Давут в разговора, а споменава Сарп, щеше по-истински да изглежда, че вече темата "Сарп" в живота й е затворена. И Йешим щеше на 100% да повярва в това. Peace

# 519
Ани, Джадъ, смилете се и кажете поне нещо Praynig  Пустото ми любопитство Crazy 

Малък подкуп като за начало Flutter

За разговора м/у Мелек и Йешим - целта на Мелек беше да покаже на "мащехата" си, че няма чувства към Сарп, намразила го е, защото той я "отвлече", за да освободи семейството си, но не беше достатъчно (за мен) правдоподобна. Ако не греша тя никак не харесва Давут, та мисълта ми беше, че ако си мислише, че описва Давут в разговора, а споменава Сарп, щеше по-истински да изглежда, че вече темата "Сарп" в живота й е затворена. И Йешим щеше на 100% да повярва в това. Peace

Да, целта на Мелек беше тази, но явно е трябвало да е неубедителна.  Peace И без това Йешим знае за тях двамата и няма как да я убеди, че това не е театро.  Peace И и каза, че не вижда желание за отмъщение в очите и.  Peace Няма как да я убеди Мелек.  Peace "иска ми с еда ти вярвам"  hahaha

Няма да казвам нищо от спойлърите.  Hug Hug HugнИ можееееееее  Naughty

# 520
стрина е в Ла Буум  Laughing Laughing  по женски

https://pbs.twimg.com/media/Cx-I5_PXAAU82h_.jpg

https://instagram.fsof1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/15057354 … zM4NDY3OA%3D%3D.2

също циганка до тия блондита  Mr. Green  hahaha hahaha

# 521

hahaha hahaha hahaha hahaha кажи йенге бе, каква стрина?  Joy Joy

Чачи работи денонощно, тази се развява Ла Буум .. ай сиктир  smile3513 smile3513  hahaha hahaha hahaha

ами той си пада по брюнетки Чачо бе  Naughty дори в изпотеното интервю го казва .. циганки, не циганки... такова е  hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 522

hahaha hahaha hahaha hahaha кажи йенге бе, каква стрина?  Joy Joy

Чачи работи денонощно, тази се развява Ла Буум .. ай сиктир  smile3513 smile3513  hahaha hahaha hahaha

ами той си пада по брюнетки Чачо бе  Naughty дори в изпотеното интервю го казва .. циганки, не циганки такова е  hahaha hahaha

да каже йенге...  на нещо крехко  Crossing Arms Crossing Arms    жилавото - стрина   Mr. Green
мило, само ти му вярваш толкоЗ сляпо   Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 21:58 от сadı

# 523

hahaha hahaha hahaha hahaha кажи йенге бе, каква стрина?  Joy Joy

Чачи работи денонощно, тази се развява Ла Буум .. ай сиктир  smile3513 smile3513  hahaha hahaha hahaha

ами той си пада по брюнетки Чачо бе  Naughty дори в изпотеното интервю го казва .. циганки, не циганки такова е  hahaha hahaha

да каже йенге...  на нещо крехко  Crossing Arms Crossing Arms    жилавото - стрина   Mr. Green
мило, само ти му вярваш толкоЗ сляпо   Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

ами той няколко пъти го казва бе  Crossing Arms и то убедително  Naughty Naughty Joy чак се изпотява единия път  Naughty Naughty

как да не му вЕрваш?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 524
ами той няколко пъти го казва бе  Crossing Arms и то убедително  Naughty Naughty Joy чак се изпотява единия път  Naughty Naughty

гаранция, че говори истината  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha  представяш ли си ако яде  hahaha hahaha  що истина ще каже  Joy Joy Joy

Чачи работи денонощно, тази се развява Ла Буум .. ай сиктир  smile3513 smile3513  hahaha hahaha hahaha

нали го видя как се беше разбързал бе  Joy Joy  днес нЕма денонощен труд  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт