ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 12 [228]

• 50 647
  • 731
  •   1
Отговори
# 525

ква стрина, кво йенге, кви 6 лева нацяло,  жива буля си е тая  tooth

не се приема ... да иде следващата  Laughing Laughing Laughing

# 526

ква стрина, кво йенге, кви 6 лева нацяло,  жива буля си е тая  tooth

не се приема ... да иде следващата  Laughing Laughing Laughing

ами нИ може  Naughty или Бузла или Дияр  hahaha засега нЕма други на хоризонта - избирай си  hahaha

# 527
  • Sofia, Bulgaria
        Цяла Турция е ВЪТРЕ Crazy Crazy Crazy Crazy

http://www.haberturk.com/magazin/televizyon/haber/1327118-tum-turkiye-icerde

# 528

Тази!!!! Shocked Shocked
Гадже ли му е doh doh doh

# 529
Доколко Чаатай харесва брюнетки не знам,но приятелката му(ако не се лъжа,вече му е съпруга) е Serenay Sarıkaya.В началото на клипа,дето са хванати за ръце.

# 530
Доколко Чаатай харесва брюнетки не знам,но приятелката му(ако не се лъжа,вече му е съпруга) е Serenay Sarıkaya.В началото на клипа,дето са хванати за ръце.

това .....не го разбрах!!
Шега ли е???

# 531

това .....не го разбрах!!
Шега ли е???

DIDI888 link, не се шегувам,но така пишеше във форумите,още когато гледах "Кварталът на богатите"............?!Но съжалявам ,ако съм ви подвела.Може би момичетата,дето превеждат,ще знаят?

# 532
Koгaтo пpeди двe гoдини зaпoчвaт cнимĸитe нa тypcĸия вapиaнт нa „Kвapтaлът нa бoгaтитe”, нeин пapтньop в глaвнaтa poля ce oĸaзвa пoзнaтият ни oт „Oглeдaлeн cвят” и „Πътят нa Eмиp” млaд тypcĸи aĸтьop Чaaтaй Улycoй, c ĸoгoтo вeчe ca пapтньopи и в живoтa. Oĸoлo вpъзĸaтa нa мнoгooбeщaвaщитe млaди тypcĸи aĸтьopи ce шyмя мнoгo. Дългo бeшe oбcъждaн и гoдeжът им. Bepнитe им фeнoвe oчaĸвaxa c тpeпeт нoвинaтa зa cвaтбa, нo зaceгa нe дoчaĸaxa нeщo пoдoбнo. Двaмaтa ce cъбиpaxa и paздeляxa. B нaчaлoтo нa гoдинaтa ce зaгoвopи, чe фyтбoлиcт, влюбeн в ĸpacaвицaтa, e зacтaнaл нa пътя им.

http://www.kliuki.net/

# 533
  • Sofia, Bulgaria

#Puppy dog #Puppy dog  #Puppy dog doh hahaha hahaha hahaha hahaha

Вариния,всички в тази тема добре познават сериала"Прилив и отлив"(или Кварталът на ...),
по голямата част от момичетата в темата са го превели Peace Grinning
 Серенай и Чаатай не са двойка в живота,не се подвеждай от клюкарски постове Grinning Peace

Скрит текст:
От година и половина Серенай има връзка с друг неин колега,
казва се Керем Бурсин

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 23:58 от Iskra Pandova

# 534
  • Яко в Матрицата...

Не е женен Чачко, не му е жена Серенай, тя е гадже на Керем Бурсин от година и половина.

# 535
Varynia, това е толкова остаряла и "напудрена" информация, че ,почти, цялата е неверна!!!

# 536
Е,момичета благодаря!Знаех си аз,че вие сте по ичерде  Simple Smile в нещата.Зарадвах се и се изложих.  newsm78.............Нямам търпение до следващият епизод.Възползвам се да благодаря на момичетата за превода.Ще чакам да се насладя на епизода вече преведен.Приятна вечер

# 537
Добро утро  food010

И такааа, да видим сега твоите кебапчета бива ли ги?

# 538
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Party

# 539
Альо!  Hug Hug  Опс!  Grinning

Добро утро  Hug Hug Hug

Ренка  Hug Вени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт