ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 12 [228]

• 50 647
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
фрага ще е тази вечер, ама кога точно?  hahaha

# 556
  • Яко в Матрицата...
фрага ще е тази вечер, ама кога точно?  hahaha

23:33 Party hahaha hahaha hahaha

# 557

hahaha hahaha

Идеален час,  Peace  Grinning Grinning

Party Crazy

Май това е следващата  newsm78 от 11

Grinning Grinning

# 558

hahaha hahaha

Идеален час,  Peace  Grinning Grinning

Party Crazy

Май това е следващата  newsm78 от 11

Grinning Grinning

Лу, тази май е от 9-та бе  Joy Joy там в гората като дебнеха, да дойде Сарп, ама дойде Мелека  Peace

# 559
хелоУУУУУУУУУУУ  Joy Joy Joy

сИга да порипам за сватбата на Чачо  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 и два пъти повече да порипам за булката  hahaha hahaha hahaha вай, вай, ваааааааааааааааай  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще взема да сложа на 1-ва стр. на темата с големи червени букви: не четете българските жълтури!!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Да,права си АНИ! bouquetНо нали във всяка лъжа има доза истина,та понякога се подвежда човек. Laughing

# 560
# 561

Лу, тази май е от 9-та бе  Joy Joy там в гората като дебнеха, да дойде Сарп, ама дойде Мелека  Peace

Даа,  smile3555 като нагази новата колежка от организето с токчетата в шумака... от там е, Ани!  Grinning Peace

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

# 562
 Crazy Crazy Crazy

съкън  Naughty Naughty #Cussing out #Cussing out фена бе  hahaha

# 563
Ани, тъжна история, то и да преписваш трябва акъл малко Rolling Eyes Нейсе, засега сватбените тържества се отменят, кандидат-младоженецът по-добре да си гледа работата hahaha
Reni ,хайде холан,то пък кой знае колко акъл се иска да копи и пействаш даден текст

# 564
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Фена е я.............. Crazy нали такъв го сакахме/те/........... Laughing
И послИ де ми бил АШКа.............. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 565
Ани, тъжна история, то и да преписваш трябва акъл малко Rolling Eyes Нейсе, засега сватбените тържества се отменят, кандидат-младоженецът по-добре да си гледа работата hahaha
Reni ,хайде холан,то пък кой знае колко акъл се иска да копи и пействаш даден текст
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Вариния............ Hug Hug Hug  Чети.............чети...................чети и само чети бурда............ Laughing

Тва съвет от Бойчето........ Peace Не ти требе нищо жълто и фейсбук......... Peace

# 566

абе Varynia, ти от онази вечер реагираш странно  newsm78 newsm78
Линка, който си сложила и мамата блокира е за един изключително тъп сайт, който копира написаното тук за Чачо (в повечето случаи под формата на шега) или от други теми за другите актьори.  Peace
И след това си доукрасяват копираното. Затова се иска акъл, ама те го нямат явно. А тези дето ги четат и им вярват няма да ги коментирам.
Тук в тази тема повечето неща се говорят на шега, не се правят някакви дълбокомислени анализи и заключения.. ако не си го разбрала, жалко.

# 567
    Фрагманчее

# 568

абе Varynia, ти от онази вечер реагираш странно  newsm78 newsm78
Линка, който си сложила и мамата блокира е за един изключително тъп сайт, който копира написаното тук за Чачо (в повечето случаи под формата на шега) или от други теми за другите актьори.  Peace
И след това си доукрасяват копираното. Затова се иска акъл, ама те го нямат явно. А тези дето ги четат и им вярват няма да ги коментирам.
Тук в тази тема повечето неща се говорят на шега, не се правят някакви дълбокомислени анализи и заключения.. ако не си го разбрала, жалко.

Да права си   Reni, разбрах .Чувството за хумор го имам.Колкото до това,че моя линк е представлявал проблем,като е блокирал мамата,искрено съжалявам.Аз не съм се засегнала,просто нали си коментираме?!Приятно ми е да ви чета.Нова съм тук и не винаги се включвам,в дискусиите,защото вие сте изчерпателни и, почти няма какво да се добави.Приятна вечер! bouquet

# 569
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Фена е я.............. Crazy нали такъв го сакахме/те/........... Laughing
И послИ де ми бил АШКа.............. hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha

не можем го закрОти, а?!  Grinning ooooh!

чЕкай, сега като се сети че има да получава благодарности за връщането на Бабато от оня свят...  Flutter Flutter и ашк, ашк,  Joy Joy няма спиране... Peace

Абе, Бузла е имала РД снощи... Да не са тройка, бе, с Диар...  Crazy Crazy  Като гледам Джадъ изгуби ума и дума... Laughing Laughing то е било нещо страшно...  ooooh! Laughing

Гале  Hug Hug

smile3508 smile3508

Охаа, играта започва, ашка? и той да почва hahaha hahaha Сарп и Давут ще си ги мерят, малиии!

Общи условия

Активация на акаунт