"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 406
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Обаче ми е много позната..... newsm78

# 526
  • София
За Райна ... Незнам , но видях Марина (на Боби)

# 527
Не "Истински истории",а "Съдби на кръстопът"!

# 528
  • Sofia
   "Истински истории" си е точно по "bTV", та не е странно, че Deadpoool се подведе. Peace

# 529
  • Gotham City
А бе като цяло добре се оплетохме.
Направи ми грозно впечатление, че докато Нова те вчера изцяло си смениха програмата да няма лигавщини, то по бтв-то си вървеше турския сериал, след него Фермата, нямаха траурна лента..явно само за през деня им беше траура

# 530
Е то по-голяма мъка от вечерния турския сериал няма Simple Smile

# 531
А бе като цяло добре се оплетохме.
Направи ми грозно впечатление, че докато Нова те вчера изцяло си смениха програмата да няма лигавщини, то по бтв-то си вървеше турския сериал, след него Фермата, нямаха траурна лента..явно само за през деня им беше траура
Нова ,обаче излъчиха  "Господарите на ефира" въпреки траура  Twisted Evil А " Съдби на Кръстопът " повторение ли е или са нови епизодите ?  Thinking

# 532
  • Gotham City
Да, но Господарите е от 23:00, някак не е най-гледаното време.

Стари епизоди са.

# 533
"Господари на ефира" не беше весело и забавно, както обикновено, а и беше с насоченост поне първите 10 мин. към трагедията и нелепиците на българските журналисти.
Нищо не е станало, че е пропусната една серия на София-та.
И да съгласна съм, че няма логика да пускат Съдбите на мястото на "Семейни войни" и то в по-гледаем час, а да не излъчат снощния епизод - все за една и съща боза говорим, от един и същи продуцент  Confused

# 534
Може и аз да не съм разбрала, но промяната в програмата не беше ли, защото ще излъчват някакъв благотворителен концерт? Аз концерт не видях...

# 535
  • Gotham City
Бяха обявили първоначално благотворителен концерт, на мен ми се видя малко странно толкова бързо да го организират, но си казах "С пари всичко може", но явно се оказа, че не са успели да го организират и вместо това излъчиха 1 час новини за Хитрино. Пак имаха време за София ден и нощ, но сигурно прецениха, че не е  подходящ за такъв ден.

# 536
  • Bulgaria
Рая с черна коса...

# 537
Слава Богу, това прилича на перука.

# 538
С тази черна коса, в комбинация с прекалено силният грим изглежда направо плашещо Mr. Green Определено изглежда в пъти по-добре със семпъл грим  Rolling Eyes

# 539
  • София
И аз помислих,че е перука ама не е  ooooh! Не и отива с черна коса и толкова силен грим.Изглежда по-възрастна.

Общи условия

Активация на акаунт