"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 385
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Братът на София веднага почна с креватните изпълнения, ще задмине батко си Марио в бройките из хостела май.

# 616
Да, колкото и невероятно да звучи-в Пазарджик има колеж по агробизнес и развитие на регионите. Whistling
То къде ли вече няма я колеж, я университет.
Ау, Асенчо си каза....Симона 'що говори от негово име?

# 617
Леле!
Тая последната сцена беше много силна!

# 618
Много добре го изиграха Симона и Асен...той виновен, но не поколебим...тя разочарована, излъгана...хвърля, блъска, тряска вратата...

Асен май 2-ма бащи ще го търсят да го бият  Laughing

# 619
  • Бургас
Стана ми мъчно за Мони .. в началото го прие окей, защото и тя е правила тази грешка, но явно това е техния край. Много добре го изиграха, браво.

Тази Райна ми се струва, че е с Асен ей така и след време той ще съжалява

# 620
Сцената между Симона и Асен беше много силна.. А по едно време точно техните истории ми бяха доскучали Laughing Обаче с това имение ми дойде филмът като сапунен сериал

# 621
  • Варна
Сцената между Симона и Асен беше много силна.. А по едно време точно техните истории ми бяха доскучали Laughing Обаче с това имение ми дойде филмът като сапунен сериал
+1.
Бащата на Райна играе много слабо, изобщо не може да докара разгневен и ревнив баща. Но нищо, сега двама бащи ще гонят един Асен, да видим кой ще стигне първи до него  Laughing

# 622
Да, изиграха го перфектно! Peace
Симона ми хареса като поведение-държа се като зрял човек, който знае, че е правил грешки.Асен тотално оглупя.... Whistling
Даню мисли ли да се връща, не , че ми липсва, де....? Thinking

# 623
Симона май забрави Асен какви неща й прости, дори мнимата бременност

# 624
Симона според мен се почувства наранена и затова реагира гневно..
В такива продукции персонажите не търпят промяна, но няма да е зле, ако Данчо се върне, да го представят в друга светлина..защото неговият герой все беше намръщен, все е нацупен, все сериозни неща му се случват..веднъж не го видяхме усмихнат..или поне в последно време все така го даваха..

# 625
  • ВАРНА
Да им се чуди човек на младите засукани мацки какво виждат в тоя тулуп... Sick

E нали такива мъже харесвате - едри...огромни с татуировки...."мъж мечта" както би възкликнала Мол-ската кифла.

# 626
едри...огромни с татуировки...
Той и Митко се вписва в това твое описание, ама къде е единия, къде е другия...

# 627
Аз много разлика между двамата не виждам.

# 628
Някой може ли да ми припомни Дани за какво отиде в Прага? Не беше ли за някаква изложба или семинар? Що ли ми се струва, че би трябвало да отсъства НАЙ-МНОГО седмица, ако е за нещо такова. Пък и щом е без телефон за свръзка /поне с Клементина, нали са си бизнес партньори  Laughing/, това пак не ми се връзва да е за дълго време там. Питам не за друго, ами защото ми е крайно нелогично и несвързано, Стела за толкова малко време да се промени. Аз ли не съм добре или съм толкова останала някъде назад във времето, че не съм разбрала, че като влезеш в секта и се променяш веднага от първите две срещи и разговори. И то променяш визуално, духовно.... Що ли си мисля, че трябваше да е по-дълго облъчването.
Дани да си идва, и да ѝ отвърти един шамар и от другата страна, че явно първия шамар не е подействал добре  Laughing

# 629
Някой може ли да ми припомни Дани за какво отиде в Прага? Не беше ли за някаква изложба или семинар? Що ли ми се струва, че би трябвало да отсъства НАЙ-МНОГО седмица, ако е за нещо такова. Пък и щом е без телефон за свръзка /поне с Клементина, нали са си бизнес партньори  Laughing/, това пак не ми се връзва да е за дълго време там. Питам не за друго, ами защото ми е крайно нелогично и несвързано, Стела за толкова малко време да се промени. Аз ли не съм добре или съм толкова останала някъде назад във времето, че не съм разбрала, че като влезеш в секта и се променяш веднага от първите две срещи и разговори. И то променяш визуално, духовно.... Що ли си мисля, че трябваше да е по-дълго облъчването.
Дани да си идва, и да ѝ отвърти един шамар и от другата страна, че явно първия шамар не е подействал добре  Laughing
И аз това се чудех. Пак неуспешни напъни от страна на сценаристите. Няма логика в това.

Общи условия

Активация на акаунт