"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 338
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Cyberspace
В двете крайности се облича явно  Mr. Green
Ами изобщо не изглежда да е дебела така облечена. А с тези чували изглежда +20кг. Учудващо, но видът и на София този път не беше толкова зле.

# 661
Да и на мен ми хареса Софи, но аман с това пеене. Wink

# 662
Иска да ходи с нея в Швейцария, тя не е съгласна, нямало да предаде баща си..

И къде ще живее Асенката в Швейцария, те тия скъпи пансиони там не допускат външни да спят при учениците им...

# 663
  • Sofia
Разкажете, моля за какво става въпрос с две, три думи, че изпуснах първите 30 мин тази вечер bouquet

Асен ѝ сподели, че мисли да ходи с нея в Швейцария – тя, обаче, реагира доста остро – било невъзможно, Асен как си ги представял тези работи. Той я увери, че баща ѝ няма да разбере, но тя каза, че той разузнавал всичко и щял да ги излови. Не ставало, с две думи. После Асен ѝ каза, че има свидетели, че баща ѝ го е заплашвал (Симона и останалите съквартиранти) и като нищо може да подаде жалба в полицията, но Райна скочи като ужилена – как си представял, че тя ще тръгне срещу баща си, той бил единственото ѝ семейство и никога не би си помислила да му навреди (което си е логично, де, все пак, Асен, дето я познава от няколко седмици, не знам с какъв акъл я наговаря против баща ѝ). Та, накрая се разбраха, че ако искат да бъдат заедно, Асен трябва да измисли друг вариант. Laughing А, и Райна в началото на разговора му каза, че едва ли ще им се получат нещата – тя ще си замине за Швейцария, пък Асен ще си остане тук. После той почна да ѝ развива теориите си, как винаги имало начин. Rolling Eyes

# 664
  • Sofia
И къде ще живее Асенката в Швейцария, те тия скъпи пансиони там не допускат външни да спят при учениците им...

Каза, че ще си намери работа и квартира... Не знам дали успя да гледаш разговора между Асен и баща му – сподели, че и преди, като Симона го е зарязала за пореден път, е духнал към чужбина (Холандия май беше) и се е оправил идеално и сам.

# 665

Каза, че ще си намери работа и квартира... Не знам дали успя да гледаш разговора между Асен и баща му – сподели, че и преди, като Симона го е зарязала за пореден път, е духнал към чужбина (Холандия май беше) и се е оправил идеално и сам.

ама за Швейцария трябват визи, които не ги дават лесно ей тъй да заминеш без уговорена работа...

Мерси за изчерпателния отговор на горния ми въпрос! bouquet

# 666
Аз пропуснах епизода...разчистих се късно из вкъщи и точно в 23:00 се усетих, че и днес има епизод.
Вие сте разказали какво е станало, без това не ми се пускаше да го гледам после.

Райна явно голям страх има от баща си...обясняваше на Доротея, че искала нещо сериозно с Асен...пък сега вече къде щял да ходи, не можел да замине с нея...
Та ще гледаме какво са му измислили сценаристите, дали ще го пратят в чужбина, като Рая и ще го позабравим или ще отрезнее от тази любов и евентуално ще се върне при Симона.

# 667
  • София
След като Асен заряза Симона вече не е интересен на Райна.Както беше и при Рая и Дани. Whistling

# 668
След като Асен заряза Симона вече не е интересен на Райна.Както беше и при Рая и Дани. Whistling
Не е точно така, тъй като тя през повечето време изобщо не знаеше за Симона. На мен ми е жал за Монито, обаче. Тя беше готова да му прости изневярата, но той избра да е с друга, което не знам дали ще може да му прости. И аз забежка бих простила, но това не. А и не мога да разбера Райнето като отхвърли всички възможни варианти, какъв точно план очаква да ѝ измисли Асен? Ми то не останаха опции.
А относно изпълненията покрай Найден, не мога да повярвам, че реално някоя, уважаваща поне малко себе си жена, може да се излага така, както тая негова "приятелка". Ужас!
А покрай София пък такива лиготии бяха, горката Прея, как може да го търпи това мрънкало от ден 1. То па голямо превземане, голямо чудо. И то да излезе пред 20 човека, 10 от които наште хора от квартирата и да си изквичи песничката. Ше кажеш, че в Арена Армеец концерт изнесе!  Sick

# 669
Добро утро,не съм гледала сериала тая седмица,но и няма нужда,от коментарите ви подразбрах какво е станало.Иска ми се само да видя как Симона и Асен са се разделили,сещате ли се тази серия кой ден е била?Благодаря.

# 670
Да, и аз се чудя София защо трябваше пак да се лигави и да я умоляват и уговарят да излиза да пее, като дефакто изпя песента пред съквартирантите, майка си, брат си и 1-2 външни. Whistling
Брат и също е голямо дърво, майката играе по-достоверно.
Даню по-лесно го изтраях този път, ама Галчето е малоумна-да спи с Драго, защото подозира Дани. ooooh! Добре, че отново не ни занимаваха с Коко, който ще става "звезда, защото е красив и талантлив",не го издържам вече. Sick

# 671
  • somewhere near the sea
Драго не може да не се "изпусне" пред Дани за това какво се е случило между него и Галя докато той отсъстваше. Ще го направи умишлено, за да си я върне. И пак драми....

Тоя пастор съмнителен ми се вижда newsm78 Стела глупава ли е?

# 672
Диалог между баба ви Климентина и Йордан:
- Кафето с мляко ли да бъде?
- Както прецениш...
Е, как може друг да ти прецени вкуса към кафето?

# 673
Ами ето как  Laughing
Все пак не е който и да е, а професионалиста Дани  Mr. Green

# 674
И артиста! Майката на София ми е най- слаба като игра. Даже думичките не си знаеше.
 Черно коте, много хубаво разказваш!

Общи условия

Активация на акаунт