"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 530
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Добре де, нали като звънне Галя и то ще му изпише Галя, който и да е дигнал, какво само викаше "Ало, ало" с въпросителна интонация, нали вижда, че звъни Галя. Дани да не е още с телефон с шайба? То ясно що го е оставил, не му стига кабела до Прага. А Галя пък как точно смята да започне собствен бизнес като няма пари едно помещение за 24 часа да си наеме?  И нещо фирма, това-онова не смята ли да си регистрира? И какво само дреме и гледа тъпо и чака някой да ѝ уреди работите, в квартирата да го направи тъпия си кастинг, баси! Или в бара на Боби, то и без тва там никой не ходи, пък и очевидно затваря в 5, за да могат Тедиту и Найденчу да ходят на танци.

С шайба  Joy Joy Joy

Съгласна съм с всичко Simple Smile Като видя висящите вежди на Галя ме избива на агресия, а в началото ми беше толкова любим образ, свежа, готина мацка.

# 331
Драго се отнася към Галя сто пъти по-добре от Даню.Даню или и крещи или се цупи.
Галя какво още ще спасява от тази връзка не ми е ясно? Tired Та той даже не и каза къде и с кой ще заминава.

# 332
  • Gotham City
Да, Галя беше свежо, щастливо усмихнато момиче, както и Рая, но и двете като се хванаха с този мопс все едно изпи живота от тях

# 333
Аз много искам Даньовата мама да се ожени в Прага и да не се връща. Много е противен този човек, бе. Направо не е за гледане.

# 334
На мен вече всички са ми противни. Харесвах Асен, обаче с издънката с Райка Зайка ми падна в очите. Не го виня, затова че се е влюбил, ама постъпи супер подло и наруши всичките си принципи. Можеше открито да каже на Симона, а не да маже..

Искам да отворят DMS номер Изгони Коко от сериала. Това чудо ми е антипатично от ден 1

# 335
  • София
Галя точно седи и дреме,чака някой друг да и върши нещата.Прави фасони на Дани за кастинга,сега размотава Драго..От къде ги вади тия пари да си плаща наема,сметките че и за кастинг и за агенция?Я да каже как става тоя номер да не работиш пък да си имаш пари Crazy
Дъртото за какво вдига на Даню телефона?От къде на къде ще вдигаш чужд телефон,ако е забравен защо не го остави в някой шкаф и да не го пипа,или да го даде на сестра му.Да не би да се окаже,че се е натресла при него в Прага? newsm78
В промото козела видя Ана-Мария и Митко и ще каже за тяхната ''уговорка'' та май Ана ще остане без скъпия подарък,който Сашко и беше подготвил.
Коки ми е много анти,вече абсолютно безинтересен.Колкото и да се опитват до някъде да му оправят малко образа с даренията- ми не става.Едно и също се случва при него,само лъже и маже на поразия,една връзка имаше и нея прецака.

# 336

Дъртото за какво вдига на Даню телефона?От къде на къде ще вдигаш чужд телефон,ако е забравен защо не го остави в някой шкаф и да не го пипа,или да го даде на сестра му.Да не би да се окаже,че се е натресла при него в Прага? newsm78

Да му занесе телефона, че много го търсят Joy Joy

# 337
Да, Галя беше свежо, щастливо усмихнато момиче, както и Рая, но и двете като се хванаха с този мопс все едно изпи живота от тях

Даа, съгласна съм. То по-добре да се бяха хванали с Марио Mr. Green Поне бързо ги сменя и агонията не е толкова продължителна.

# 338
На мен вече всички са ми противни. Харесвах Асен, обаче с издънката с Райка Зайка ми падна в очите. Не го виня, затова че се е влюбил, ама постъпи супер подло и наруши всичките си принципи. Можеше открито да каже на Симона, а не да маже..
Можеше открито да каже и на Райна, че е обвързан, но предпочете да си замълчи, за да е по-сигурно, че ще му пусне. Трябваше да ѝ даде праео на избор дали да се захваща или не с обвързан човек, а не да я поставя пред свършен факт.
А Прея, като отиде да спи в хостела, дано не налети на Марио, че...

# 339
А Прея, като отиде да спи в хостела, дано не налети на Марио, че...

Joy Joy Joy Ааа, ще я забърше веднага!Марио само с таралеж още не е правил секс.... Mr. Green

# 340
  • София
Ама моля ви се,тоя хостел е единственото място в цяла София,където има свободни стаи.Както и на козела бара е единствения в града и всички там ходят. ooooh!
А,може пък Прея да се вземе с Драго, та Галчето съвсем да се съсипе вече. #Crazy

# 341
  • София
А някой знае ли кое момичето което играе ролята на Райна?!

# 342
   Всеки мъж като Асен може да кривне от правия път. Да не забравяме това все пак е мъж. Имам реална история като историята на Асен. Този мъж беше много влюбен в приятелката ми и накрая прави секс с друга жена. Отгоре на това я лъжеше. Сама разбра. А аз мислих, че той беше по-различен от другите мъже. Но вече знам, че щом е мъж може да се очаква от него абсолютно всичко.

Асен много долно постъпи като прави секс със Симона. Ами мъж е все пак. Как мъж ще откаже секс, когато жената е полугола и закачлива?!

За пореден път ще напиша, че Коки е един голям олигофрен.

За Галя нямам думи. Тази жена е красива, но няма мозък в главата си и е толкова слабохарактерна и с ниско самочувствие.

Не мога да слушам виенето на София. Тръгнала е да се сприятелява с Прея.

# 343
  • Sofia
Всеки мъж като Асен може да кривне от правия път. Да не забравяме това все пак е мъж.

Но вече знам, че щом е мъж може да се очаква от него абсолютно всичко.

Малко off-topic, но не си самопромивайте мозъка по този начин, защото само ядове ще берете с междуполовите отношения занапред. Peace

# 344
Еее, чак пък всички мъже. То си е до човек, не до пол. Мен ме е яд, защото беше принципно и съвестно момче и му развалиха образа. Старият Асен щеше да е честен и открит и с двете. Ма на тъпоте сценаристи решиха да го окалят 😈😠😠😠

Общи условия

Активация на акаунт