"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 429
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Райна изглежда много естествена за разлика от Симона ....имам впредвид грим и прическа

# 481
  • София
Ана Мария ми прилича в някои моменти на ттраверс,честно.От онея добре гримираните и преправените.
Стефания ми е типична кифла.Галя също,особено като я видя с черни корени и лошо ми става.
Стела ,София ...ужас  Sick
Да,Анчето прилича на траверс особено като е с къдрава коса #Crazy Галя винаги ходи с много тежък грим и изкуствените огромни мигли..много ми идва за ежедневието.

# 482
Сега се сетих харесвам и новата на Боби ( не ѝ помня името...).

# 483
  • София
Ана Мария ми прилича в някои моменти на ттраверс,честно.От онея добре гримираните и преправените.
Стефания ми е типична кифла.Галя също,особено като я видя с черни корени и лошо ми става.
Стела ,София ...ужас  Sick
Галя винаги ходи с много тежък грим и изкуствените огромни мигли..много ми идва за ежедневието.
И то пак я гледаме на екран,а представи си на живо как изглежда. 4470

# 484
Сега се сетих харесвам и новата на Боби ( не ѝ помня името...).
И на мен ми харесва Ася.
Най- ми е симпатична Джулия, Рая ми харесваше, също Ирина. Симона е симпатяга. Теда ми е като катерица, и тя като Коко е с гушка и ми е много смешна. Ана-Мария си е травестит отвсякъде, Стефания също.
София, Марина, Лили не са мой тип  Laughing

# 485
  • Bulgaria
Определено и в моята класация Джулия / Теди Цветкова/ е на първо място. Готина мацка е, стига да не се цупи. Хубава усмивка има, но образа й е такъв, че постоянно се мръщи и кара с Марио.
После са Галя / Калина/ ама в първите серии. Теди / Карина / е хубава, но без този кич. Разгледах на повечето актьори профилите във фейса и така като гледам са със същите дрехи от филма. Симона в последните серии стана симпатична.  Оказа се, Стефания / Бояна Генова/ ми е градска. В снимките от фейса е доста красива за разлика от сериала. Аз си мислех, че само на мен не ми харесва Ана Мария. Наистина прилича на траверс понякога. Тая на Коко Ванина също е симпатична. Тя къде се изгуби? Райчето и Райна са симпатични също.
От мъжете на първо място Митака. После Марио ама само тялото, както и на Дани. Коко е симпатяга ама образа го прави противен.... откъм мъжка красота може още да се желая.
в

# 486
От мъжете нямам фаворит. Харесваше ми онзи на Стела, женения.

# 487
Аз Димо харесвах.

# 488

Да. Peace  От другите никой не ми харесва-Митака ми е много анаболен на вид, както и МарЙо. Laughing
Боби е нашарен като чипровски килим и твърде дебел.Коко е грозноват и инфантилен на вид.
"Мистър Квартира"-Даню на моменти се ядва, но може би от екранния образ, който пресъздава ми опротивя.Драго-много черен, несимпатичен ми е.
Поли беше най-красива, кукленски тип красота.Рая ми беше симпатична.Теда има хубави черти и коса, но двойната гуша понякога много и личи.Джулия е симпатична, както и Райна.Галя в началото я намирах за голяма красавица, сега е много неподдържана.София и Стела са ми отблъскващи.Стефания е   Shocked страшна #Crazy .Симона ми прилича на циганка.

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 10:16 от #Frozen#

# 489
Райна ми е супер невзрачна на мене. Даже сега се напрягам и не мога да се сетя как точно изглеждаше. А Галя и на мен в началото ми се виждаше много красива, после забелязах, че главата и е неестествено голяма спрямо болезнено кльощавото тяло. Сега пък, бременна ли е, болна ли е, не знам, но доста грозно напълня, особено в лицето, прилича на хамстер с тия бузи. Митака, да, хубавец е, но не е мой тип, както и МариЬО, не харесвам нацепени батки. Рая е симпатична, но много смотано се обличаше. Стил 0, зеро! На мен това също ми е важно, особено при жените.

# 490
  • Gotham City
Райна ми е супер невзрачна на мене. Даже сега се напрягам и не мога да се сетя как точно изглеждаше.

Абсолютно. Само се сещам, че има неоформена светла коса и до там.

От мъжете...Митака в лице, но не харесвам толкова наблъскани. Мариьою по същата причина не ми харесва + девствените мустачки. На него и главата му е малка и с това наблъскано телосложение ми е смешно. Имаше период, в който беше чистил и ми допадаше, може би като беше влюбен в Сабина.

# 491
  • София
МарЙо и на мене не ми харесва-много мусколест с малка глава и е някак си много сладникав.А Стефания в последния епизод май беше,така беше изгоряла на рамената и гърдите,че беше много грозно.Беше облякла потник вместо някаква тениска примерно и на лицето имаше фон-дьо тен до половината на врата и надолу супер червено. Shocked

Тука не се вижда много добре,на екрана на ТВ изглеждаше доста по-зле. Laughing

# 492
Стефания си е пооправила цвета на косата сякаш  Thinking

# 493
Кой ще познае кой е на снимката?
newsm43
Всички ще я познаем Стефанийката  Laughing

Краси, къде ти изчезна поста ? Моят сега е ни в клин, ни в ръкав  Laughing
Ей за тази снимка идеше реч.

# 494
Ето промото за тази вечер, струва ми се, че ще бъде интересно.
http://play.novatv.bg/programi/ochakvaite/797104?autostart=true

Общи условия

Активация на акаунт