"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 374
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Не съм сигурна, че тези от руския сериал биха ми били по-симпатични или приятни. Руският Боби е ужасен на пръв поглед, също и Митко..ако този с карираната риза е Митака, де. Жените не ми изглеждат по-интересни. А ако този с папионката е Марио, предпочитам го отвсякъде, руските Дани и Коко - също. Simple Smile

# 556
  • Gotham City
Берлинските сякаш са по близко до нашите
Скрит текст:

Много ми е интересно ...... Понеже Се споменава в най-различни сайтове че Рая щяла да се върне ,та се чудя дали въобще ще го направи или е само слух?то тези който я чакаме вече ни се губи търпението ...... #Crazy

Е чак пък толкова...една джофра повече или по-малко, все тая.

# 557
Рая беше красива с червена коса. Ще я видим сигурно и "на живо" с черната коса, може и добре да ѝ стои.

И Галя когато беше красива.

# 558
Много са хубави и двете на снимките. Grinning
Аз също чакам завръщането на Рая и понякога наистина си мисля, че търпението ми се изчерпва, защото няма друг герой от сериала, който така да ми ангажира вниманието и да ми е толкова симпатичен. Simple Smile

# 559
О, дано не се върне това извънземно Рая. Не стига ли Йордан като мъчение? В истинския живот тази жена може да е приятна и нормална, но в сериала е просто един галош с невъзможни вежди.

# 560
  • Бургас
София от Киев ден и нощ е много смешна Joy

# 561
О, дано не се върне това извънземно Рая. Не стига ли Йордан като мъчение? В истинския живот тази жена може да е приятна и нормална, но в сериала е просто един галош с невъзможни вежди.
Изобщо не е приятна!Дано никога не я видя повече Sick

# 562
Изобщо не е приятна!Дано никога не я видя повече Sick
Така и предполагах.

# 563
  • Bulgaria
Според мен ще вйрнат Рая, щом не са я махнали от началното представяне на главните герои. Но ще е изненада и в неочакван за нас момент.
Аз от начало не го гледах редовно серияла и скоро прицъках пак първите серии и ми направи впечатление че Митко го бяха махнали от интрото въпреки че се върна все пак де.

# 564
Лелеее, тази Доротея е супер отвратителна! ooooh!
Хем грозна, хем неприятна, нагла и лицемерна. #2gunfire
Галчето разбра, че е сгафила.... Rolling Eyes
Бащата на Райна-"Посегна на детето ми..."  ooooh!-все едно е заварил Асен да я изнасилва.
Митьо нещо е затъпял покрай Анка...

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 22:56 от #Frozen#

# 565
 Ами изкефих се на бащата на Райна. Асен ги направиха на долна можитурка, заради една аднуш (да се чете наобратно). Много се надявам сега Райна да я изпратят в Швейцария и да не чуем повече за нея.

# 566
  • Sofia
Прея разбра ли за статията?

# 567
Май Свети Боби ще спасява и Асен от мутри. Laughing

# 568
  • Варна
Май Свети Боби ще спасява и Асен от мутри. Laughing
Ако не го нашатка зад врата преди това  Laughing

# 569
  • София
Прея разбра ли за статията?

За каква статия (испуснала съм точно този откъс)?

Общи условия

Активация на акаунт