"София - Ден и Нощ" - 17

• 66 368
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Ми да го нашатка, заслужава си го нашаткването  Laughing

# 571
  • София
Рая и Даню може да са се засекли в Прага и да се върнат под ръка hahaha И на мен хич не ми липсва Рая,не харесвам ролята и нито нея.
Бащата на Райнето вярно какво се развика на Асен,че е посегнал на детето му все едно тя не му се предлага и не го иска,а той я насилва и връзва за леглото ooooh! ooooh! Да се кара на нея,не на него.Като не иска дъщеря му да се вижда с хора да я заключи в стаята или да я праща в чужбина , какво заплашва човека.

# 572
Да беше наел някой 40-50 годишен чичко с опит за градинар, колко проблеми щеше да си спестиии...

# 573
На мен това със заплахите ми беше...тъпо.
Много я знае какви ги върши в Швейцария (ли където учи), пък и да каже на дъщеря си - не искам да се виждаш с него, не ми е приятно, дрън дрън... Пък то заплахи ли не бяха, за краката, ръцете, баща му, сестра му, то обиди ли не бяха мърла, неблагодарник, че нямало да излезе така спокойно, ако не била Райна в другата стая... Ще кажеш, че дъщеря му не е била по своя воля с него...

Боби щял да минава през гаража да види какво ще може да направи...прозвуча смешно...нещо, ако имат нужда да им помогне.

Галя не се дава лесно...Дани, та Дани...сега ще е още по - влюбена, като разбра, че не е със Зара...ама може да се върне с Рая под - ръка...срещнали се случайно на летището и пламнала искрата отново...

Като даваха брата на София тъкмо се сетих, че имаше сестра бременна, която щеше и да се омъжва, рокли май мереше...е родила била, за сватба не се знае, ама София да не отиде да види племенника си, сестра си след раждането...майка му на Митко прескача Свиленград - София с 1 чувал дини, разкудкудяква ги в квартирата, ходи на бар, че се и прибира обратно, мине не мине 2,3 седмица, София 1 път не я пратиха...тцтц
Макар че каква е ролята на сестра ѝ...дойде единия път да вземе някакви пари от София, мери рокля другия път...и това беше ролята...

# 574
  • София
Като даваха брата на София тъкмо се сетих, че имаше сестра бременна, която щеше и да се омъжва, рокли май мереше...е родила била, за сватба не се знае, ама София да не отиде да види племенника си, сестра си след раждането...майка му на Митко прескача Свиленград - София с 1 чувал дини, разкудкудяква ги в квартирата, ходи на бар, че се и прибира обратно, мине не мине 2,3 седмица, София 1 път не я пратиха...тцтц
Макар че каква е ролята на сестра ѝ...дойде единия път да вземе някакви пари от София, мери рокля другия път...и това беше ролята...
Да и аз това се замислих,какво стана с нейната сестра?!Уж много развълнувана беше Софка за сватбата,за племенника пък един път не отиде да го види newsm78

# 575
Бащата на Райна играе отвратително  Peace Поне малко да ги подбират актьорите

# 576
Аз на София мн се издразних, вместо да подаде ръка на брат си, да му помогне с работа, подслон..Тя иска да го отпрати, че да гледа той майка им.

# 577
  • София
О, дано не се върне това извънземно Рая. Не стига ли Йордан като мъчение? В истинския живот тази жена може да е приятна и нормална, но в сериала е просто един галош с невъзможни вежди.
Изобщо не е приятна!Дано никога не я видя повече Sick
Така и предполагах.
Да не играе себе си в сериала? Laughing

# 578
Никой от снимката не носи олигофренията на Коко.
Я погледни онзи с пора
Хаха, не бях видяла пора Laughing Вярно, че изглежда малко дебилен Laughing
И все пак е по-добре от Коки.   Laughing

Погледнете горе в общата снимка Коки.А сега погледнете руската снимка.Ако не знаете нищо за Коки, руснакът изглежда много по-дебилен.Как е в сериала е друго нещо.Но само по снимка руснака печели:)

# 579
  • somewhere near the sea
Боби щял да минава през гаража да види какво ще може да направи...прозвуча смешно...нещо, ако имат нужда да им помогне.
Това ми заприлича на рекламата за кока-кола с двамата братя- когато на малкия му отнеха бутилката, дойде баткото и само като тропна с крак и момчетата избягаха. Та и Боби така- отива, тропва им с крак и хоп!- няма хакери вече. Joy Joy

# 580
Аз на София мн се издразних, вместо да подаде ръка на брат си, да му помогне с работа, подслон..Тя иска да го отпрати, че да гледа той майка им.
Да, и мен това ме издразни много. И тя показа това отношение още като го видя  Confused. И като почне с нейните репетиции ....уф, звездата и тя  ooooh! Поли, много по-малко се превземаше, пък тя поне визия имаше.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 09:27 от pepi_r

# 581
Така е за жалост... някои хора се интересуват само от себе си.. това предаване София ден и нощ в началото май по ми харесваше Sad

# 582
  • Gotham City
Е ядосах се на епизода! Оня български вариант на Али Раза ще вика на Симона дрипла или как я нарече там, бе погледни си отрочето, бе, пич! Натиска се, набутва се, много добре знае как да го върже Асен с цупене като малко дете, че не бил зарязал дългогодишната си приятелка заради нея.
Да я праща да учи в Швейцария и да не я показват повече, а Асен...както беше единствения свестен, така го сринаха най-долу за няколко епизода.
Боби няма да спасява Асен. Как си представяте
"Тате, трябва да помогнеш на Асен, че бащата на оная дето чук*ше докато живееше с мен, го заплашва"

София също ме подразни. Вместо да се зарадва на брат си, който е забила да се гирижи за майка им, докато тя си вее гъза по Софията, тя кво - започна да мрънка, как така, той ще си позволи да поживее. Ми млад мъж е, ма овца!

Подразни ме и спрямо Драго, едва ли не "К'ъв си ти да имаш ангажименти? Само моите са важни, щотУ аз съм звизда, нищо, че само в квартирата си ме знаят"

# 583
  • Bulgaria
Мишената е почти едно към едно с тази в нашия.

Това е снимка от Будапеща - Ден и Нощ.

# 584
И според Коко жените в квартирата станали по 20 кила  Joy от диети..... София сигурно е на 5*20  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт