Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 31 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Добър ден!
И ние имахме малко по-тежка нощ, уж мина вечерната криза, заспа и след час с неутешим рев се събуди, после още час и пак същото, спа 2,5-3 ядене и още 2х2 часа изкара.
Сега се чудя как да не го събудя като го преместя.
За крустите ми препоръчаха мустела или преварен зехтин. Второто го имам и ще пробвам първо него.

# 286
Моят звяр е ексхибиционист! След като се дра, мрънка, дра, мрънка, го съблякох, плациках в мивката и оставих по голо дупе на леглото ни. Ееее, голям кеф! Половин час тишина, усмивки и гукане.

# 287
Кристи,значи стават двама Laughing
Само внимавам с голото дупе,че империята отвръща на удара:D

# 288
Отвръща и още как! Един ден имахме хеттрик дори - наака мен и леглото, после ми повърна отгоре и накрая докато го гушках изкъпан в хавлията ме напишка  Mr. Green

# 289
Отвръща и още как! Един ден имахме хеттрик дори - наака мен и леглото, после ми повърна отгоре и накрая докато го гушках изкъпан в хавлията ме напишка  Mr. Green
Е, ти ме разби hahaha hahaha hahaha

# 290
Ох леле hahaha
От къде я взимат тая енергия тез бесници,вече съм зомби

# 291
  • София
Ние като сме голички се разхълцваме и почваме да връщаме чак от хълцането. Tired И след баня, и при смяна на памперс пак така.

# 292
  • Шоплука
Моята бамбина в началото мразеше да е гола, да се облича, съдираше се от рев, а сега се кефи. Тия опасници направо са развиващи - не знам защо се е смятало, че да гледаш дете е лесно. Това е най- тежката работа, която някога съм вършила, но в същото време и най- страхотната. Айде, до 5 сутринта, чао за сега

# 293
Моят пък като е гол и почва да киха и ММ веднага ме скастря по-бързо да го обличам, а вкъщи не е студено към 24 градуса е...

# 294
Нашето бебе му е все тая дали е голо или облечено, само искрено мрази момента с нахлуването на дрехите през главата. Сега предпочитам дрешки изцяло с копчета или цип, да не го травмираме  Grinning Иначе и на мен страшно ми харесва да имам бебе, при все, че последните 3 дни съм спала общо под 10 часа с нашия ревльо (така става като се похвали човек, че държи на безсъние - връща му се).

# 295
  • София
Лелее, не мога да ви се нарадвам!  Hug

Дано всичко да е наред и да няма инциденти! И мен ме е страх, че ще падне. Знам, че все ще се случи, ама си ми е страх. Засега много внимавам как го оставям по дивана и леглото... дано го опазя.

Възстанових си обратно режима (3:00; 7:00; 12:00; 17:00; 21:30). Къде ми трябваше да се опитвам да го сменям... и аз и детето не го приехме добре.

След вчерашния крив ден, днес всичко почти е наред. Почти без криза, много игра.  Party Даже дремна само 20 минути от 17:00 до сега. Но не беше крив, напротив - смя се, гука, играхме си. По принцип будува по около час и половина - два след хранене и после заспива. Явно сега ще увеличаваме вече будуванията.

И при мен проплаква след ядене. Все си мисля, че не му стига... Тикам чай, ама след млякото определено е отхвърлен.

Днес се реших - рев, не рев - излизам. Той си хленчи, пък мен ме е страх да изляза, че незнам какво да го правя ако реве навън. Някакси имам чувството, че няма да се оправя. Но пък пихме кафе с приятелка към 2 часа и той проплака само 2 пъти.

В последните дни след банята се почва рев.. ама рев. Не мога да разбера защо. Преди това правя масаж и той е щастлив. После във ваната му светват очичките. И сега след това почва рев. Реших, че може да му е студено след ваната и пускам и духалка, та в стаята става 26 градуса... вече съм сигурна, че не му е студено, но ревът си остана. Странна работа.

Утре сме на ваксина. Малко ми е притеснено.  Confused

Изкъпани, нахранени и време за сън. Някои пък ще гледаме мача  Heart Eyes

# 296
Спите ли дами?

# 297
# 298
  • София
Мне... Не мога да спа, като знам, че храната мръзне в хладилника...

# 299
  • Варна
Спим, спим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт