Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ооооо, привет и на теб! В Немско ли си още?
О Кристи, тук и ще си остана. С моя мъж на глава не се излиза Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 17:22 от dalivali

# 91
Ох, чак сега успях да вляза, нещо не ми приемаше паролата ... newsm78
Малката мрънкаше в съня си и аз реших, че е гладна, дадох, но много бързо спря и дори се уригна, че и върна малко върху мен  ooooh!.. Ако не се притеснявах за килограмите, отдавна да сме го пропуснали нощното хранене. Сега пък голямо пръцкане пада....
А това за спането на мъжа, верно голяма глупост.  Shocked

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 03:48 от leila16

# 92
Аз пак съм на линия   Mr. Green
Не трябва да спи при нас, защото е опасно, ще смачка бебето. А ние му оставяме голямо място и аз го гушкам в мен.
Аз хубаво ще й обясня нещата, ама тя няколко пъти пред мен си отвори устат, обясних нормално и сега нещастницата ме чака да отида да кърмя и почва да дава акъли. Чуди се как да се намъкне да помага по цял ден, ама аз не искам, тя иска да дойде и цял ден да гледа малкия. Даже един ден си тръгна демонстративно, защото "нямало кокво да прави", а ние тримата си стая. Оф, много съм досадна, само се оплаквам.

# 93
И аз не бъркам в ушите, ползвам клечки с ограничители.

Ай, добр'ютрууу! Стига спали!!!

# 94
  • София
Пак сте оспамили, не мога да смогна да наваксам Mr. Green

Innerlane,колко тежи малката и на колко точно е?
Тя се роди 3,2 кг, а от родилното ни изписаха 3 кг. В края на първия месец беше 3,8 кг и на педиатърката ѝ се стори малко. Сега на 26ти ще направим 2 месеца, но не знам колко тежи точно. На прегледа ще разберем Simple Smile Дано сме минали четири и половина.

През 3-4 часа си хапва. А нощем в 22, в 3 и сутринта в 7.

Innerline и моята е така,ние сме на 120 мл,но като свърши млякото и плаче за още, до сега не смеех да и давам, но днес изпи 40 мл вода след ядене и стиснала шишето, не пуска и грам не повърна после. Днес направо минавам на 150 мл на ядене, мерих я и си е вече 4 кг. Щом не повръща значи и е ок яденето. Момичета кога да ви ваксините? Ние след една седмица и от сега ме тресе страх, как ще ги изкараме.
Ами аз мисля, ако се повтори ситуацията, да ѝ давам да си хапне. Нямам намерение да държа детето гладно. Naughty През....центъра ми е точно за режима. Искам просто на нея да ѝ е добре.
Иначе за ваксини не сме говорили. Предполагам, че сега на прегледа ще ми кажат.

Ние вчера си направихме една голяма следобедно-вечерна разходка - първо в парка, после из центъра по уличките и накрая в мола. Гледахме играчките в Хипотойс Mr. Green Толкова са яки, а просто не знам какво да ѝ взема. Нали ви споделих как реве от гумените животинки, които ѝ купих Laughing А гледам сега някакви говорещи кученца, свирещи книжки, телефончета, които пеят за числата и буквите и др. такива - мега яки, ама за по-големи дечица сякаш Thinking

# 95
  • Пловдив
Innerline и моята е така,ние сме на 120 мл,но като свърши млякото и плаче за още, до сега не смеех да и давам, но днес изпи 40 мл вода след ядене и стиснала шишето, не пуска и грам не повърна после. Днес направо минавам на 150 мл на ядене, мерих я и си е вече 4 кг. Щом не повръща значи и е ок яденето. Момичета кога да ви ваксините? Ние след една седмица и от сега ме тресе страх, как ще ги изкараме.
На нас ваксината ни е на 5ти или 6ти, като го заведа на консултация.  И мен ме беше страх как ще протече вечерта след това,  но след последните няколко, нищо не може да ме уплаши  Tired
Ще му взема някакво сиропче против температура и това е.
Снощи засякох някои нощни птици към 4:30 но просто няма шанс да се включа, голям рев и гърчене пак,този път поне от 3:30,не от 2:30 ooooh!

# 96
Аз тази нощ спах  Party! Малката пак пропусна яденето в 12ч.,но в 3 се събуди гладна.Яде полу заспала ,оригна се и директно откърти  Laughing.Скоро не ми се беше случвало да спи толкова  непробудно през нощта.Милата явно е била изморена от питата.Пробва се да дремне на няколко пъти ,но този шум и отделно имаше и дечица...
И ние имаме криза с рев и истерия.Преди ми спеше от едното ядене до другото, а сега дремне 30 мин и като изреве жално и се започва гушкане ,люляне та чак до следващото ядене.Даже си мислих,че ще реве през цялото време докато имаме гости,но сигурно й е било интересно и само ги разглеждаше и си мълчеше.Не можаха да я видят каква ми е певица  Wink.
Толкова подаръци получи,а дрехи има чак до пролетта.Дори и подариха и по-големи размери за по на татък.

# 97
Аз съм в потрес. След истерията снощи мислех, че всичко е наред, защото поспа през нощта. И като писна в 8.30 не е истина. Пак нищо не помогна. Направо съм се видяла в чудо.

# 98
Инеррлайн мисля да сменя Аптамила с Лактана Био, моля те сподели своя опит, как мина прехода.
Кристи защо не се обадиш на педиатъра? Толкоз пищене трябва да е от нещо.

# 99
Защото съм сигурна, че нищо не го боли. От час и половина сме из улиците и не пищи. Значи вкъщи просто киселее. Явно ще обикалям улиците до осем вечерта.

# 100
Защото съм сигурна, че нищо не го боли. От час и половина сме из улиците и не пищи. Значи вкъщи просто киселее. Явно ще обикалям улиците до осем вечерта.
И ние сме така в къщи е рев, пищене, захласване, щом излезем с количката, или с таткото и колата, нама колики, нама рев, няма чудо. То се е видяло, скитници ще са ( в кръга на майтапа)  Laughing Grinning Laughing

# 101
Мда, хубаво е да знам, че не съм само аз Simple Smile

# 102
  • София
Инеррлайн мисля да сменя Аптамила с Лактана Био, моля те сподели своя опит, как мина прехода.
Кристи защо не се обадиш на педиатъра? Толкоз пищене трябва да е от нещо.
Има някакви схеми за постепенна замяна, но ние сменихме от раз, защото бяхме отчаяни и бързахме. Общо взето добре мина. С Хип се бяхме запекли жестоко, но с Лактаната за 2 дни всичко се оправи. Детето мисля, че я харесва на вкус, не се е мусила на новото мляко. Само дето откакто минахме на нея ни се яде повече Laughing Не знам обаче защо - дали по-малко я засища или просто ѝ е по-вкусно и иска още newsm78 Иначе дозировките са абсолютно същите и от тази гледна точка не е объркващо.

# 103
Хайде добър ден и от мен! Simple Smile
Инеррлайн, значи и вие сте като нас ( с 45 гр. разлика ). И ние качихме толкова първия месец, но тук нищо не ми казаха, дори ме поощряват, че съм само на кърма. Да видим как ще е втория месец, но аз си имам везна в къщи и си я тегля редовно, дори записвам. Е бавно, но качва все пак  Naughty
Тук пък много хвалят Аптамил и моя мъж е взел на своя глава, за всеки случай да има

# 104
Изака се, обаче ака два дни, два не.
Ще мисля дали да сменям.
Криси и моята номадка на разходка може да спи с часове,ни ядене търси, ни колики, приберем ли се, поне половин час надува гайдата. Ако сме се прибрали по-рано я оставям на балкона още малко,ако не - люляме и пеем, а тя реве до манджата.

Общи условия

Активация на акаунт