Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 890
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Аз аклиматизирах на балкон и след 4-5 дни го извадих навън. Слагам покривало, само ако има силен вятър и/или мъгла. 

# 376
Лактана Био е да, четох, че от капките ьа колики също става зелено аки. Докато си играем и я слагам по корем, да вдигне главата, ми направи впечатление, че е леко сплескана от една страна, затова ще я слагам да спи на обратната,уж я въртя всеки път

# 377
При нас мъглата е като мляко и не смея, да излизаме в нея. Преди разходки седяхме на балкона, първо пет десет минути докато стигне половин час и тогава с количката навън час два

# 378
Днес ще излизате ли?? Тук при нас е студено доста в София, но ако не я изкаран за поне 30мин, ще имаме кошмарен ден 😳

# 379
  • София
Аз както казах, ще ходим до мола. То на нас това ни беше и климатизирането. Имаме точно 4 минути път до мола. Същото е като да е стояла 4 минути на терасата. А на терасата хич не обичам да я извеждам, защото живеем на Пиротска, а до нас има училище и някакво ужасно поп фолк заведение на отсрещната страна на улицата, т.е. представи си шума - трамваи, коли, ученици, които на всичко отгоре пушат трева и вонята се носи до нашия нисък етаж, плюс мазна чалгия в по-топлото време ooooh! Отврат. Никакво климатизиране не става на тая тераса, само ще стресирам и издуша детето.

# 380
Аз ще излизам, то оттук нататък по-топло няма да става  Simple Smile

И на моя главата е супер крива. Но казаха да не се притеснявам, щяла да се оправи.

# 381
Така. Поръчах памперси и бейбифон от Емаг. Багажът е почти стегнат. Мъжът ми отиде да остави ключ от вкъщи на един приятел да ни нагледа котката утре. В 12ч го храня и потегляме на почивка.
Вече си мечтая за час парна баня и сауна.

# 382
Ели, приятно!

# 383
Ели,благородно ти завиждам! Приятно изкарване.
И аз поръчах от Е маг памперси,судокрем,таблетки за съдомиялната,играчки за баткото и нз мъжа ми какво е добавил още.
Ние днес ще пропуснем разходката.Нещо от сутринта е кисела и се дере и аз нз от какво.Сега яде и се надявам да поспи малко, а аз ще сготвя нещо,че напоследък сами аламинути ядем.

# 384
Благодаря, момичета. Дано да е спокоен малкия и не развалим почивката на съседите по стая в хотела, че доскоро бях от другата страна и знам какво е Simple Smile

# 385
# 386
И аз се надявах да изчезне стряскането, а вече сме на месец и половина. Вчера беше върха , след като това я събужда на всеки 10 мин през деня, а вечерта приспиването беше зор и накрая заспа при нас. И тя разперва ръчичките и се върти уплашено.
А за главичката - и аз редувам страните, но тя вече сама я обръща.  ooooh!

# 387
накрая заспа при нас.
Ина спи при нас. Незнам как се храните, аз кърмя. Сега хванах цаката да я кърмя в легнало положение. Нито трябва да я преспивам, нито да оригват. Заспива си на цицата и така 3 часа.

# 388
Ели, приятно прекарване. 😉

# 389
Приятна почивка, и малчо да е многоо спокоен и послушен Hug

Общи условия

Активация на акаунт