Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Може би аз бях с фъстъците Simple Smile, избягвам ги тях, н всичко друго ям. То през деня основно ядки тъпча, най-вече орехи, а също и плодове. Мъжът ми АК ако не е сготвил нещо от вечерта, аз с нашия ревльо не мога да отделя време за готвене. Иначе килограмите май ги възвърнах отпреди бременността, но аз си стартирах дебела и качих 10-12кг. Много бях шокирана след изписването как бях свалила само 3 кила, пък бебето беше 4 #Crazy но седмица по-късно още 5-6 изчезнаха. Обаче коремът ми е страшно отпуснат и не знам кога ще успея да захвана упражнения. Търсех из квартала йога или нещо такова за майки с бебета, но няма.

По корем го слагам когато се сетя, но то упражнението не е много занимателно, защото той още от третата седмица успява да се обърне сам и за нула време приключва играта. Базикаме се с мъжа ми, че го чакаме вече да проходи и ще става Крали Марко, то с тия 20+ кърмения на ден не е изключено hahaha В кошарата веднъж не съм го намерила както го сложа, то е въртене, ритане и чудо, все е отвит и чорапите изхлузени Simple Smile Поне главата му не е крива, той спокойно си се върти и на двете страни. Само ми е малко тъжно, че се роди с много сладка косичка, а сега взе да оплешивява милият от двете страни.

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 19:00 от Фиффи

# 541
Фиффи, и нашият оплешивява, но пък виждам и, че му изниква нова косичка. Нормално е да я сменят бебешката. Пак ще са ни хубави Simple Smile

# 542
На моя главата е крива отвсякъде, ама казаха да не го мисля Simple Smile

Фиффи, ти в кой квартал си?

# 543
Мога ли в едно шише да сложа едновременнио и БиоГая и КоликСтоп, че сутринта забравих да дам БиоГая?

# 544

За съжаление не съм в България, бразилче е нашето бебе..

# 545
Всички я давате тази БиоГая, моето педи пък твърди, че от нея ги болели коремчетата и ние сме на Флора Бимби.
Аз пробиотика го давам на обяд, дава и енергия / пие се разтворен  във вода / та да беснее после.
Нашта коса е много смешна, на тила расте, а по главичкат редее...
И моята много се развива, ама после точи сополи и хърка на сополи и аз започнах здравата да я обличам. Чорапите под ританките, иначе ги изхлузва.
Постоянно нещо си дудне, ако не реве, даже докато спи. Колко пъти съм се събуждала в стрес, че нещо става, а нашта спи и дудне си нещо.
Нашата глава кривее леко от дясно, но като я оставя да спи повечко на ляво се оправя. То със спането винаги е трудно, научи се да се обръща по гръб и да си върти главата, купих огръничителна възглавница за 60 лв , а тя и от нея успява да се избута. Как, не ми е ясно, пише, че до 3 месеца бебето седи в нея мирно и кротко  Crazy

# 546
Значи да пропусна днес БиоГая-та, то не стига, че няма сън, така или иначе, ами остава и аз допълнително да стимулирам енергията му.  Grinning

# 547
И нашата глава е доста кривичка. Напоследък я слагам по коремче да спи по веднъж-два пъти на ден. И баткото беше с много крива глава, но като започна да се върти и сяда се оправи.
Био гая давах на баткото, май добре му се отразяваше. Сега сме без пробиотик.

# 548
По молове, паркове, супермаркети и къде ли не, го водим кажи речи седмица след изписването. Проблем не е имало никакъв. За мол обаче категорично избираме Ринг мол, най-просторно е за бутане на количка, някак не е толкова фрашкано (като Парадайс например) и е по-светъл, а не на последно място стаите за повиване са много чисти и поддържани.
Уфф, днес няма да излизаме, че идваха техници за профилактика на климатиците у дома и сега трябва да чистя мизерията след тях. Ще ми излезе през носа, като сме цял ден у дома и двамата изперкваме.
става мръсни след профилактика на климатик ли защо така ? Аз имам в кухнята и за първа година ще му правя .Ох момичета да ви се оплача малката се наяде в 14 с 30 Мин кърмене и 60 мил нан като всеки път и е Сега реве като луда и всички вкъщи само повтарят как тя не теглела,как съм нямала кърма и трябва само на нан да е ужасно гадно ми става Sad

Не се напрягай, колкото повече се ядосваш, толкова по-лесно ще ти спре кърмата. Честно ти казвам, напълно те разбирам  Hug Пази си емоциите за нежните усмивки на малкото човече и нервите за гушкане в безсънните нощи. На АМ също ще се развива бебето.

Аз давах по 30мл фризовом, за да намалее повръщането, след една седмица Патето започна да реве на глад все по-рано, после една седмица додадвах по 60мл, после пак рев после около седмица по 90мл, а сега вече  започва и по 120мл да яде. Давам всеки път да суче и от двете гърди, но вече спира да упорства в сученето, за да се наяде, а само ме ползва за залъгалка. Биберона на шишето съм оставила възможно най-тесен, за да може да суче силно, за да не се отбие, но май май ще се спре сама от кърменето. Утре ще ходим на консултация и ще питам какво да правя. Много ме е яд и честно казано държа педиатърката отговорна, защото не ми каза, че мога да й повдигна повече леглото, че трябва да я държа 30-тина мин. след хранене изправена, че трябва на всеки памперс да правя маса и т.н., а най-лесното беше да давам АМ против повръщане, е, да, помогна, но вече почти кърма не яде.
Аз ще продължавам преди шишето да предлагам и двете гърди, но мисля да правя пълна доза АМ, за да не остава гладна.

Та, по въпроса с АМ, давам фризовом на опаковката пише 1-2 месеца от 120-150 мл по 5 пъти на ден. Патето е на точно 2 месеца, колко АМ трябва да давам на хранене? Режима й от около 3 седмици е на 4 часа по 5 пъти на ден.

# 549
По молове, паркове, супермаркети и къде ли не, го водим кажи речи седмица след изписването. Проблем не е имало никакъв. За мол обаче категорично избираме Ринг мол, най-просторно е за бутане на количка, някак не е толкова фрашкано (като Парадайс например) и е по-светъл, а не на последно място стаите за повиване са много чисти и поддържани.
Уфф, днес няма да излизаме, че идваха техници за профилактика на климатиците у дома и сега трябва да чистя мизерията след тях. Ще ми излезе през носа, като сме цял ден у дома и двамата изперкваме.
става мръсни след профилактика на климатик ли защо така ? Аз имам в кухнята и за първа година ще му правя .Ох момичета да ви се оплача малката се наяде в 14 с 30 Мин кърмене и 60 мил нан като всеки път и е Сега реве като луда и всички вкъщи само повтарят как тя не теглела,как съм нямала кърма и трябва само на нан да е ужасно гадно ми става Sad

Не се напрягай, колкото повече се ядосваш, толкова по-лесно ще ти спре кърмата. Честно ти казвам, напълно те разбирам  Hug Пази си емоциите за нежните усмивки на малкото човече и нервите за гушкане в безсънните нощи. На АМ също ще се развива бебето.

Аз давах по 30мл фризовом, за да намалее повръщането, след една седмица Патето започна да реве на глад все по-рано, после една седмица додадвах по 60мл, после пак рев после около седмица по 90мл, а сега вече  започва и по 120мл да яде. Давам всеки път да суче и от двете гърди, но вече спира да упорства в сученето, за да се наяде, а само ме ползва за залъгалка. Биберона на шишето съм оставила възможно най-тесен, за да може да суче силно, за да не се отбие, но май май ще се спре сама от кърменето. Утре ще ходим на консултация и ще питам какво да правя. Много ме е яд и честно казано държа педиатърката отговорна, защото не ми каза, че мога да й повдигна повече леглото, че трябва да я държа 30-тина мин. след хранене изправена, че трябва на всеки памперс да правя маса и т.н., а най-лесното беше да давам АМ против повръщане, е, да, помогна, но вече почти кърма не яде.
Аз ще продължавам преди шишето да предлагам и двете гърди, но мисля да правя пълна доза АМ, за да не остава гладна.

Та, по въпроса с АМ, давам фризовом на опаковката пише 1-2 месеца от 120-150 мл по 5 пъти на ден. Патето е на точно 2 месеца, колко АМ трябва да давам на хранене? Режима й от около 3 седмици е на 4 часа по 5 пъти на ден.
Понеже и ние сме с повръщане си позволявам да попитам какво е на всеки памперс да правя маса? Иначе всичко останало изпълнявам и аз. И мен ме накараха да давам АМ, за да спре повръщането...

# 550

За съжаление не съм в България, бразилче е нашето бебе..
Ехааааа, Бразилия Heart Eyes

Pure_nature, моят хубавец е на 120 мл на същата схема. Когато започне да не му стига, то ще си покаже.

Iid, мисля, че имаше предвид масаЖ Grinning

# 551
Кристи, как не се сетих.  Grinning
Явно съм доста уморена.  Joy

# 552
Скрит текст:

Не се напрягай, колкото повече се ядосваш, толкова по-лесно ще ти спре кърмата. Честно ти казвам, напълно те разбирам  Hug Пази си емоциите за нежните усмивки на малкото човече и нервите за гушкане в безсънните нощи. На АМ също ще се развива бебето.

Аз давах по 30мл фризовом, за да намалее повръщането, след една седмица Патето започна да реве на глад все по-рано, после една седмица додадвах по 60мл, после пак рев после около седмица по 90мл, а сега вече  започва и по 120мл да яде. Давам всеки път да суче и от двете гърди, но вече спира да упорства в сученето, за да се наяде, а само ме ползва за залъгалка. Биберона на шишето съм оставила възможно най-тесен, за да може да суче силно, за да не се отбие, но май май ще се спре сама от кърменето. Утре ще ходим на консултация и ще питам какво да правя. Много ме е яд и честно казано държа педиатърката отговорна, защото не ми каза, че мога да й повдигна повече леглото, че трябва да я държа 30-тина мин. след хранене изправена, че трябва на всеки памперс да правя маса и т.н., а най-лесното беше да давам АМ против повръщане, е, да, помогна, но вече почти кърма не яде.

Понеже и ние сме с повръщане си позволявам да попитам какво е на всеки памперс да правя маса? Иначе всичко останало изпълнявам и аз. И мен ме накараха да давам АМ, за да спре повръщането...
Сменям памперса преди всяко ядене и правя масаж на корема с длан върху пъпчето и завъртам по посока на часовниковата стрелка. Мисля, че е по-скоро за успокояване на коремчето. Бебето, като се напъне в спазъм и повръща, защото рефлуксната клапа не се е оформила да се затваря напълно и храната се връща. Ей, така го разбирам аз  newsm78
Как се справяте с нощтното хранене, досега не ми се е будила в 3:30. Как правите АМ с ревящо от глад бебе? Успях с една ръка ама като стане 6-7-8кг, какво щее правим и шава повече? По колко време могат да издържат след хранене? Яде снощи в 20:00 и се събуди сега в 3:30! Това са 7 часа и половина. Добре си ядеше в 0:00 и после към 6-7, какво стана с това АМ от 3 дни се буди в 3 и заспива рано?

Кристи на колко е твоя малчуган?
Едит: сега виждам щ, че съм написала "маса", да, масаж, явно съм била гладна и съм изяла "ж"-то, извинете ме  Embarassed

# 553
Моята също като яде в 20 ч търси ядене е 3,00 час, издържа вече по 7 часа. Като спрат и коликите да се спи ще се родя. Нощтната доза я правя, е термоса има предварително топла вода, слагам я, дозата после, АМ кутията е тук, всичко до леглото и, като замрънка ставам и го правя, тази нощ толкова ми се спеше, че се събудих от мрънкането в два, каьах трябва да ставам обърнах се и заспах, станах сама в три, нашта заспала, направих манджа и до сега михме дупе и ядохме. Снега дойде, сега го мисля как ще бродим по улиците... Мисля да я слагам в слинг с космонавт, шапка, ръкавици и така

# 554
The winter came! А, Джон Сноу, толкова я чака!
Това АМ, което давам е супер гъсто и се разтваря при почти вряла вода  newsm78, ако направя, като теб с термус, как да го изстудя, осеен под леглото купа със студена вода и така. ...!? Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт