, избягвам ги тях, н всичко друго ям. То през деня основно ядки тъпча, най-вече орехи, а също и плодове. Мъжът ми АК ако не е сготвил нещо от вечерта, аз с нашия ревльо не мога да отделя време за готвене. Иначе килограмите май ги възвърнах отпреди бременността, но аз си стартирах дебела и качих 10-12кг. Много бях шокирана след изписването как бях свалила само 3 кила, пък бебето беше 4
но седмица по-късно още 5-6 изчезнаха. Обаче коремът ми е страшно отпуснат и не знам кога ще успея да захвана упражнения. Търсех из квартала йога или нещо такова за майки с бебета, но няма.По корем го слагам когато се сетя, но то упражнението не е много занимателно, защото той още от третата седмица успява да се обърне сам и за нула време приключва играта. Базикаме се с мъжа ми, че го чакаме вече да проходи и ще става Крали Марко, то с тия 20+ кърмения на ден не е изключено
В кошарата веднъж не съм го намерила както го сложа, то е въртене, ритане и чудо, все е отвит и чорапите изхлузени
Поне главата му не е крива, той спокойно си се върти и на двете страни. Само ми е малко тъжно, че се роди с много сладка косичка, а сега взе да оплешивява милият от двете страни.

Пази си емоциите за нежните усмивки на малкото човече и нервите за гушкане в безсънните нощи. На АМ също ще се развива бебето.