Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 796
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
О момичета честит  ви Софийски снежец очакваме го и към Варна тези дни.   Hug

# 556
Добро утро! Тази нощ умишлено смених режима, че в 8ч сме при педиатърката за Ротарикс-а. Яде в 20, 2 и сега в 6ч. После ще видим как ще продължим. Стискайте палци да си изпие ваксината, че много ме е страх да не я изплюе.

# 557
Ели, успех!

Pure, на месец и 26 дни е, но отдавна мина шестте кила. Затова го оставям в леглото, докато правя манджата  Mr. Green Имам нагревател на Нук и ми е лесно - винаги държа бутилка с отмерена вода да се топли и просто добавям ам, като писне. Става за секунди. Нагревателят е мъничък, не заема място и е с реле, тоест никога не нагрява повече от необходимото.

Иначе и моят не издържа повече от 6 часа. Само веднъж устиска осем, но беше случайност.

# 558
  • София
Честит първи сняг, момичетааа! Heart Eyes Hug

The winter came! А, Джон Сноу, толкова я чака!
Това АМ, което давам е супер гъсто и се разтваря при почти вряла вода  newsm78, ако направя, като теб с термус, как да го изстудя, осеен под леглото купа със студена вода и така. ...!? Лека нощ!
Така е! Mr. Green Уж зимата чакаше, а сега ще се завърне чак юни догодина Laughing
Иначе по темата, лечебните АМ са винаги гъсти. Четох във форума, че някои мами смесват Фризовома с Фризолак именно затова.

Имам нагревател на Нук и ми е лесно - винаги държа бутилка с отмерена вода да се топли и просто добавям ам, като писне. Става за секунди. Нагревателят е мъничък, не заема място и е с реле, тоест никога не нагрява повече от необходимото.
Аз пък имам нагревател на Авент и за нищо не става ooooh! Принудих се да загрявам вода в каната, изливам половината от нужната вода в шишето, добавям АМ, разбърквам и после доливам до крайните милилитри Бебелан със стайна температура. Горе-долу така го докарвам.  chef А че бебето мрънка или реве през тия 2-3 минути, докато стане - ами прави го, то няма как като съм сама, а и в кухнята е твърде студено, за да я мъкна с мен.

Биогая давах целия първи месец и определено не сме имали колики или болки от нея. Не вярвам, че дете може да го боли корем от полезни бактерии - без значение марката на пробиотика. Thinking

Да се похваля, бубчето от две нощи насам пропуска яденето в 3  Mr. Green Яде в 21-22 след банята и масажа, заспива и после чак в 7:30-8ч. става Flutter Дано запази тенденцията, че и без това е почнала да яде твърде много през деня.

# 559
Pure аз също го разтварям в гореща вода, оставям добре затворената бутилка на перваза на прозореца, от студа навън изстива за една минута, после го прибирам в стаята и след още пет минути е готово. Вие как ще ги адаптирате към снега и минусовите температури? Аз мисля да започне от десет минути на балкона и да увеличавам постепенно.

# 560
Inner, значи си взела грешния нагревател hahaha И ти завиждам! Моят преди 12 не заспива и след 6.30 не издържа.

Chuby, аз мисля направо да извеждам. Ако някога почистят улиците...

# 561
Кристи тука освен снегорин друго не може да излезе Simple Smile То след адаптация ще си лашкам количката на двора, извън къщата само в слинг ще се извеждаме. Няма количка способна да прегази тия преспи. Някой ползва ли слинг? Споделете от какво сте доволни.
Ели успех с ваксината Simple Smile

# 562
Ние ще пропуснем разходката.То не е спирало да вали сняг,но е мокър...
Аз топля водата в микровълновата,на нашата за 15 сек.е идеалната температура  Laughing

# 563
Момичета аз вече не знам какво да правя, моята Криси не издържа повече от 2.5-3ч без ядене, давам и 120мл с 4лъжички и пак все е гладна и реве на поразия. Единствено през ноща понякога го докарва до 4-5часа без ядене. Дали защото е на диетично АМ и не я засища като другото просто вече нямам идея.

# 564
Аз имам ерго раница, но не искам да го извеждам в нея. Страх ме в, че ако падна, ще го повлека. В количката ми е по-сигурно.

# 565
  • София
Inner, значи си взела грешния нагревател hahaha И ти завиждам! Моят преди 12 не заспива и след 6.30 не издържа.

Chuby, аз мисля направо да извеждам. Ако някога почистят улиците...
Ох, в минусови температури разходки в парка не мисля да си правя. Confused Както сме изцяло на АМ и с нула имунитет, само ми липсва сега да ми настине. Ще сме до мола и обратно Laughing На моята госпожица не ѝ е толкова забавно да я возя (бързо се размрънква като е будна легнала), колкото да я държа и да гледа света наоколо.

А нагревател все ще трябва да взема друг - нали ще трябва и за пюренцата след време Simple Smile Твоят има ли такава функция? За колко го взе?

# 566
Честит първи сняг и от мен! Колко Коледно стана навън. Ние още дори нямаме 5 мин.  на балкон, та не знам какво ще правя. Хем ме е страх вече с тези ниски температури тепърва да извеждам, хем ме е страх да не го разнежа.
Ели, успех с ваксината.
А удобни ли са тези слингове за хора с болки в кръста?

# 567
Лина, а защо сте на диетична АМ? Бамбинчето от Лактаната се наяжда, от Аптамила вечно си беше гладна.
Кристи, нашата количка е като шейна. Ех, идея - защо няма шейни за 👶. Хаха
Май ще си отвисим зимата на двора, извън него няма да се излиза Sad

# 568
  • София
Момичета аз вече не знам какво да правя, моята Криси не издържа повече от 2.5-3ч без ядене, давам и 120мл с 4лъжички и пак все е гладна и реве на поразия. Единствено през ноща понякога го докарва до 4-5часа без ядене. Дали защото е на диетично АМ и не я засища като другото просто вече нямам идея.
И ние ядем по много през деня. Три часа без храна устисква само ако е заспала. Даже някои хранения са ни с 5 лъжички вече Laughing Според мен именно заради това дневно тъпкане почваме да се отказваме от нощното хранене.  Thinking

# 569
Аз пък си мисля, ме минусовите температури, сами по себе си, не са проблем. Просто трябва да се облече добре бебето, за да не се преохлади. Когато е преохладено е податливо на инфекции. Те бацилите не обичат студ, а топличко и влажно и ходят по хората, не по парковете в студа. Аз извеждам от първия ден и сега също, а и при нас в момента е нула градуса. Не извеждам в дните, в които много вали дъжд или в които много ме мързи... Но аргументът с непочистените улици и поледицата е силен, кофти е много.
Добавям. Някой ще пусне ли снимка от снежна София за безснежния Цюрих?

Общи условия

Активация на акаунт