До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 146 354
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Направлението важи 30 дни, няма нужда да взимаш друго.

Да разбира се. Но те не са ли различни направления (едното за доказване на бременост ,а другото за записване при АГ) Simple Smile
И аз мисля, че са различни. Второто е направление за избор на гинеколог, който да ти води ЖК, т.е. за записване на ЖК

# 181
благодаря ви момичета все пак... освен да звънна да питам личната или да отида да видим дали ще ми даде друго. Simple Smile

# 182
Здравейте,

интересува ме някой наясно ли е с работата на д-р Гамишев и дали работи с направление.Вчера разбрах,че съм бременна и се чудя дали да си карам бременноста при него...Ще съм благодарна ако някой е бил при него и сподели мнение.. Wink

# 183
Здравейте, момичета, изчетох хиляди страници, но все още се колебая, затова реших да ви питам..Не съм от Бургас, а в малките градове е в пъти по-зле откъм специалисти и лечебни заведения, през лятото забременях и направих спонтанен аборт в 6 г.с., след куп изследвания уж и двамата сме напълно здрави, но сега отново забременях и дори не мога да се зарадвам, защото трябва да си избера лекар, а ме е страх и нямам доверие на никого. Ориентирала съм се към д-р Недялков и д-р Минчев, а д-р Горанов ми го препоръчаха, а ми се иска да съм в сигурни ръце и ако е възможно от началото до края да си ходя само при един лекар, и дай боже и при него да родя и този път всичко да е ОК. Благодаря предварително Simple Smile

# 184
Какво мислите за ФМ при Недялков? Къде е специализирал, някакви отзиви?

# 185
Мони,на мен д-р Недялков ми прави и двете ФМ.От първата останах доволна,но втория път ме претрупа и не бях изобщо доволна.Записах си час при Парушева,исках още едно мнение.Останах много доволна от прегледа Simple Smile Нооо да ти кажа това,което Недялков ми го каза за 10 минути,Парушева го повтори Simple Smile Така че аз съм доволна от него.Някъде бях чела,че е специализирал при Мазнейкова,но не мога да гарантирам.

# 186
Благодаря ти,
още един въпрос-д-р Жени Панайотова бях чела, че прави ФМ в Бургас, освен в София, вярно ли е и как да разбера кога идва ?

# 187
Някоя от вас да е правила лапаро при Недялков в Бургасмед? Кисти и миомни възелчета ще се отстраняват. Ако може да ми дадете информация , отностно изследвания, подготовка и най-вече възстановяването бързо ли се случи  (макар че всеки организъм е различен)

# 188
Нямам опит с ФМ, но моето мнение за Недялков е същото-не говори много, но пък това не значи липса на внимание.
Знаете ли дали течно базираната цитонамазка минава по ЗК?

И не по темата - в понеделник бях на колпоскопия при д-р Веселин Димитров - направи ми много, много добро впечатление!

# 189
Благодаря ти,
още един въпрос-д-р Жени Панайотова бях чела, че прави ФМ в Бургас, освен в София, вярно ли е и как да разбера кога идва ?
Правеше - до миналата година - сега вече не идва в Бургас.

# 190
Някъде бях чела,че е специализирал при Мазнейкова,но не мога да гарантирам.
Мазнейкова не се слави с добро име, особено след историята с Весела Неински...А и самата специализация при нея е съботно - неделно посещение в нейната клиника....Колко и какво може да се научи за два дни, всеки да си прецени Wink
Знаете ли дали течно базираната цитонамазка минава по ЗК?
Не минава по ЗК

# 191
Четох, четох,четох и...и се изгубих. Някъде прочетох, че може да се изпратят изследванията в някоя лаборатория в София по куриер. Коя беше тази клиника или лаборатория и как по точно става? Рових се отново но без резултат.

# 192
Четох, четох,четох и...и се изгубих. Някъде прочетох, че може да се изпратят изследванията в някоя лаборатория в София по куриер. Коя беше тази клиника или лаборатория и как по точно става? Рових се отново но без резултат.
В Националната генетична лаборатория - на сайта си имат списък какво може да се изследва при тях. Аз съм пращала кръв за БХС няколко пъти без проблем, единствено епруветката я опаковах във фолио с балончета за всеки случай.

# 193
  • Бургас
В Националната генетична лаборатория - на сайта си имат списък какво може да се изследва при тях. Аз съм пращала кръв за БХС няколко пъти без проблем, единствено епруветката я опаковах във фолио с балончета за всеки случай.
На мен ми взеха кръв за БХС в Дева Мария непосредствено след феталната морфология и от там я изпратиха в Националната генетична лаборатория. Аз не съм имала ангажимент за нищо

# 194
На мен ми взеха кръв за БХС в Дева Мария непосредствено след феталната морфология и от там я изпратиха в Националната генетична лаборатория. Аз не съм имала ангажимент за нищо
А плаща ли за изследването?

Общи условия

Активация на акаунт