До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 144 135
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Само с алуминиево фолио ли? Понеже прочетох за по-стриктно съхранение, а и в сайтът на лабораторията пишеше при -20градуса и всичко това ме отказа, да не би да си проваля изследването накрая.

# 466
  • град-държава
Обади се в НГЛ за точни инструкции. Когато ми се наложи, ме инструктираха от мястото, където трябваше да я изпратя. Кръвта беше подготвена в Лина, където я взеха, а от Еконт дойдоха ваправо в лабораторията. Беше преди 2 години и не помня подробности, но аз освен да заява в Еконт 24ч предварително, че ще изпращам материал за изследване, с друго не съм се занимавала.

# 467
Звъннах преди малко в НГЛ и ми вдигна проф. Алексей Савов-началник на лаб. Ще напиша какво ми обясни, може да е полезно и на някой друг.
Имат мрежа от лаб. в страната, оборудвани с едни и същи апарати-София, Пловдив, Варна(мисля че каза и Плевен и още един град в сев. Б-я, който не запомних) и всички тези лаборатории са нещо като стандарт "Стара планина" Simple Smile За Бургас било най-лесно да се изпрати във Варна, но в лаб. на Св. Марина, не в Рамус. Разговарях с Тошкина и те ги изпращат точно в Св. Марина, така че аз реших, че просто ще се оставя в техни ръце, цялото това проучване малко ме напрегна  Tired

# 468
Здравейте! Искам да попитам, някой бил ли е на женска консултация при д-р Люцканов? Има ли мнения за него?

# 469
Аз нямам лични наблюдения, но две приятелки се следиха при него, едната включително (ако не се лъжа) ражда при него и двете бяха доволни.

# 470
Здравейте! Искам да попитам, някой бил ли е на женска консултация при д-р Люцканов? Има ли мнения за него?
аз ходих при него, но след като трябваше да чакам два пъти по няколко часа и то гнусни циганки бременни да минат и да се прередят, спрях да ходя при него
Нищо против д-ра, просто последно време не получавах нужното внимание

# 471
Благодаря ви за отговорите, момичета. Ходих вече няколко пъти при д-р Люцканов и го избрах да ми води женската консултация. За сега съм много доволна от него и най-вече от човешкото му поведение и разбиране, което не срещнах в лицето на д-р Мануелян.
Относно д-р Мануелян, няма да стъпя повече при нея! И не заради друго, може да е много добър специалист, но поставя повърхностни, безоснователни диагнози без доказателства за тях и  не си мери приказките пред  бременните жени, които и без това са с изострена нервна система.

# 472
  • град-държава
😮
Направо не мога да повярвам. Аз съм с повече от прекрасни впечатления от д-р Мануелян. Бях при нея за БХС и ФМ и беше изключително мила и внимателна. Компетентността и професионализмът 'и изобщо не може да става и дума да се поставят под въпрос. И аз съм от нервачките, дори без да съм бременна, но тя е един от малкото лекари, с които имам опит и са се държали страхотно  и с голямо търпение.
Не знам, изненада съм от такъв отзив. Досега не бях попадала на недоволни от нея.

# 473
И аз не мога да повярвам. Мануелян беше супер внимателна и търпелива с мен, пусна ми всички необходими изследвания, направи всичко възможно да се чувствам добре, въпреки че съм невероятна пъзла.
Не бих я сменила за никой гинеколог вече. Е, може би ако д-р. Костова се върне ще се позамисля.

# 474
Здравейте,
Татарова още ли е в Света София?!

# 475
  • град-държава
Не, д-р Татарова е в АГ центъра на д-р Калчева, вече би трябвало да преглежда и в Лайф.

# 476
Уффф.....
А жена в момента работи ли там?! Гинеколог имам впредвид.

# 477
  • град-държава
Нямам представа. Аз продължавам да ходя при д-р Татарова.

# 478
Аз също съм донолна  от д-р Мануелян. Тя и Стоилов ми бяха препоръчани като единствени варианти за ФМ от проф. Марков, но все пак от всеки лекар има доволни и недоволни пациенти, иначе не е нормално според мен.
В Света София в момента няма жена гинеколог. Приятелки ми се оплакваха преди време, че по женско здраве са им предлагали да ги записват при Давидова, която няма специалност и право да преглежда сама.

# 479
И аз съм ЗА доктор Мануелян,много мила,усмихната,внимателна лекарка,обяснява всичко с подробности,не претупва,и отговаря на всичко,което я попитам.

Общи условия

Активация на акаунт