До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7

• 144 287
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
да препоръчате някой бургаски лекар за пластика на смъкване

# 361
  • Бургас
Нямам лични впечатления от него, но за такава операция моя приятелка е много доволна от д-р Хубчев.

# 362
  • Бургас
Също глас за Хубчев!

# 363

Хубчев оперира майка ми февруари. Можеш да му се довериш!

# 364
  • Бургас

Хубчев оперира майка ми февруари. Можеш да му се довериш!
благодаря, къде да го търся, има ли частен кабинет

# 365
В Девата се обади и запази час  Peace

# 366
Както е писала Live_Love, д-р Хубчев приема в Девата. Чакането е голямо, тъй като идва само определени дни в месеца. Приема, маха конци, влиза в операция, слиза пак за преглед, изобщо всичко е на тройни обороти. Но това е лекарят за такъв проблем!

# 367
  • Сливен
Здравейте момичета как стой въпроса с д-р Ирмов преглежда ли и води ли бременности.Къде и как се вървят часовете.Благодаря ви много се чудя между Кироваков и Ирмов.

# 368
  • в кукувиче гнездо
Здравейте момичета как стой въпроса с д-р Ирмов преглежда ли и води ли бременности.Къде и как се вървят часовете.Благодаря ви много се чудя между Кироваков и Ирмов.
Избери си Кироваков, изобщо не се чуди. Ирмов  Sick

# 369
Аз съм доволна от Ирмов,водих си консултациите и родих при него.Имах досна проблеми по време на бременност,той винаги е предписвал адекватно лечение.Единственото лошо нещо при него е ,че е алчен.

# 370
  • Бургас
Кой лекар бихте ми препоръчали за ЖК при рискова бременност (Хашимото с атрофия на жлезата)? Преди години бях доволна от Гамишев, сега виждам, че се коментират нови за мен имена...

# 371
  • Пловдив
Кой лекар бихте ми препоръчали за ЖК при рискова бременност (Хашимото с атрофия на жлезата)? Преди години бях доволна от Гамишев, сега виждам, че се коментират нови за мен имена...

Недялков.

# 372
Момичета, предлагат ми да си направя  секциото при Горанов в МБАЛ. Някакво мнение за него имате ли, почти нищо не намирам.

# 373
Момичета, предлагат ми да си направя  секциото при Горанов в МБАЛ. Някакво мнение за него имате ли, почти нищо не намирам.
Аз се следя при него, малко на настроения е понякога, но според мен достатъчно добър специалист.

# 374
  • Сливен
Момичета здравейте искам да ви попитам някоя от вас имала ли е проблеми с бъбреците по време на бременност в 9г.с и 4 д.По принцип си имам хидронефроза след прекъснати уретери през 2013.Нефроложката която посещавам е Миринчева но не съм сигурна дали работеше в сряда

Общи условия

Активация на акаунт