Професия учител - 2

• 116 269
  • 1 180
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Не  задават въпроси за оценките, защото не ги гледат. Не знам сегашните дипломи какви са, но всички, които съм виждала са с написан успех от държавни изпити. Оценките от годините са на приложение и то не се подава с документите за кандидатстване на работа.

# 436
  • Луната ни пази
Това едно на ръка. А и по - често директорите са жени. Може пък да предпочетат засукан ерген пред засукана мома 😅😅😅

# 437
  • Пловдив
Миме, аз съм прилагала дипломите с приложенията - снимала съм всичко и съм ги прилагала в комплекта за кандидатстване.

Имам няколко тройки и в двете дипломи, но си знам как и защо съм ги изкарала.

# 438
  • Пловдив
До преди малко пихме кафе с приятелката ми, тя е заместник директор, питах я специално и каза, че никога не искат приложенията с оценките. Дори и някой да го даде случайно, не го гледат.

# 439
  • Ямбол
Все пак младежът вчера е станал от ученическата скамейка и все още разсъждава наивно като ученик.

# 440
  • Пловдив
Честно казано, мен не биха ме притеснили няколко тройки в дипломата, ако човекът отсреща наистина си разбира от работата.

# 441
  • Луната ни пази
Преди години един директор ми обясни, че предпочита друг кандидат пред мен заради по- високия му успех. Останах леко потресена от наглата лъжа. Предпочетения ми беше колега от университета и прекрасно му знаех успеха, разлика около 2 единици в моя полза. Не че директора ми дължеше обяснение, не че и аз съм го искала.
Та за успокоение на питащия: с подходящите връзки всичко се постига.

# 442
За съжаление повечето неща стават с връзки.

# 443
След като прочетох вашите мнения, не ми остава друго, освен да помоля да ми простите за невежеството и да благодаря за поясненията.  tooth
Бях объркан, защото не веднъж преподавателите ми по история, които сменяха всяка година поради куп причини, винаги намираха време и място в пространството, за да се похвалят с какъв успех са завършили, къде са завършили и къде с карали магистратура, а после да бъдат поправяни от ученици, защото допускат елементарни грешки или не могат да предадат добре урока си и става неловко, когато залетят въпроси, на които преподавателите не отговаряха доста често.
 Просто на един объркан ученик, а вече първокурсник, в мислите му става ясно, че директорите, когато назначават учителите, явно са гледали фалшивите оценки от диплома, а не знания.
Е, явно са ги назначавали, защото е нямало други желаещи.  newsm53

# 444
Здравейте някой има ли информация кога ще има плащане по Твоя час?

# 445
  • Майничка
Нали е на тримесечие, би следвало през да е през май.
Макар че, поне при нас, освен авансовото плащане, от МОН не са превеждали пари. Вече са тръгнали активно по проверки.

# 446
При нас досега не е имало плащане вече близо 6 месеца, а беше казано на тримесечие

# 447
Здравейте, търся някой, които работи в ДГ по системата Моливко.

# 448
Нали е на тримесечие, би следвало през да е през май.
Макар че, поне при нас, освен авансовото плащане, от МОН не са превеждали пари. Вече са тръгнали активно по проверки.
Някой може ли да сподели, какво точно гледат при проверката?

# 449
Здравейте, търся някой, които работи в ДГ по системата Моливко.
Какво по - точно ти трябва?

Общи условия

Активация на акаунт