Дрешки за бебе?

• 19 148
  • 106
  •   1
Отговори
# 75
Другото, за което съжалявам, че послушах хората беше - " Ти не купувай много, те ще ти подарят много неща"  Laughing В момента и за 1 подарък не се сещам, който дойдеше парички оставяше все.  Simple Smile
Аз пък доста дрехи получих и сега с второто бебе съм много доволна, че да си има и то нещо новичко, а не само да износва от брат си  Laughing .

# 76
  • София
Може би, защото нашето бебе е първо и за баби и дядовци  и за приятели и ги е било страх да не би да не уцелят размера, знам ли и аз.  Grinning Като поотрасна почна да получава повече подаръци.  Simple Smile

# 77
Еми аз в крайна сметка поръчах 56ти размер дрешки и се надявам да са добре. Не мога да преценя 50 или 62ри

# 78
Еми аз в крайна сметка поръчах 56ти размер дрешки и се надявам да са добре. Не мога да преценя 50 или 62ри
Няма как да прецениш преди да се роди бебето Simple Smile

Синът ми се роди голям и на две седмици качваше по 1 размер дрехи (буквално) .. като до 3тия месец вече носеше за 6-9 месечни...
Дъщеря ми обратно - роди се малка и растеше много бавно... на година носеше за 6-9 месеца Simple Smile Simple Smile

така че какво ще купиш и какво ще ползваш...

# 79
Може би, защото нашето бебе е първо и за баби и дядовци  и за приятели и ги е било страх да не би да не уцелят размера, знам ли и аз.  Grinning Като поотрасна почна да получава повече подаръци.  Simple Smile
То не е удачно да се подаряват много малки размери действително, защото не се знае кога точно ще ги получи бебето и дали ще му станат. Аз съм получавала дрешки, които са били малки и са останали необлечени и затова като подарявам нещо винаги гледам да е доста по-голямо.

# 80
  • София/Севлиево
И на сина ми винаги му подаряваха по-големи дрешки,но така е по-добре,поне ще ги носи по-дълго.Обаче последно каква изцепка направих аз-купих му яке 12-ка,понеже знам че 10-ка носи сега и да може и догодина да го носи.Прибирам се и гледам ,че под 12-ката пише ръст 164-ми аз съм толкова,той е само около 140,та явно ще го носи след 2-3 години...

# 81
да ви питам през пролетта да кажем април вие как бихте облекли новородено? Също така и юни юли? малко ми е объркано с какво тр де облича през сезоните... newsm78 аз обикновено април месец съм с дънки блуза или половер и есенно яке а вкъщи с анцунг тениска и жилетка... струва ми се че за вкъщи е достатъчно да е с боди къс ръкав, чорапи, гащеризон и евентуално наметнато с тънко одеало или пелена за завиване или ританки боди сълъг ръкав чорапи жилетка? а навън не знам изобщо какво може да е.. лятото пък е много горещо но никога не съм виждала разголено бебе навън както ние ходим по къси рокли гащи и потници...

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 08:33 от Katerinaaa

# 82
И двете ми бебета през лятото бяха само по боди, родени са март и ноември. Иначе за пролетта описаното от теб облекло ми се вижда удачно. За навън жилетка или тънко яке плюс одеалце за крачетата.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 10:20 от Анонимен

# 83
  • София/Севлиево
Моето дете е родено края на юни.Обличах го с боди и тънко гащеризонче,а в най-големите жеги само по боди-потник.

# 84
a какви одеалца са необходими на първо време?

# 85
  • София
Моето бебе се роди април. Обличахме я с боди и гащеризон първите дни вкъщи и я завивахме с одеалце. Излязохме навън на 25 ден, защото времето хич не беше хубаво, иначе още по-рано щях да я изкарам. Не помня вече добре, но вероятно съм я завивала с нещо. През лятото и само с боди сме били, но зависи какво точно е времето.

# 86
Ако бебето ще се ражда април може да си купиш едно тънко и едно по-дебело одеало. Според ситуацията ще завиваш с подходящото, а ако се наложи може и с двете. Одеалата ще ти трябват поне година, година и половина така, че си заслужава ивестицията. Вариант е да купиш спален чувал, но лично за моите деца това е била излишна покупка. Имам и една олекотена завивка за малко бебе, с нея също е вариант да се завива бебе през април.

# 87
Здравейте, имам въпрос към вече използвалите бебешка козметика. Знам , че понякога  е много индивидуално спрямо кожата на бебето. Получих препоръка да използваме sebamed, но не знам дали Mustela, не е по добрия вариант. Моля мамите с опит да напишат мнение.

# 88
Аз взех Себамед преди да се роди бебето, по препоръка на приятелка...похвали ми я, медицинска била.
Шампоана още го ползвам има много деликатен аромат, допада ми и косата ѝ става мека след баня. Пробвах олио за тяло, душ гел, крем за лице, мляко за тяло...сякаш не овлажняваха достатъчно.

Водих я при дерматолог, като по - малка заради обриви...та той ми предпоръча Uriage, като хубава козметика. А за Себамед мнението му беше, че не е нищо особено.
Та и сега след като вече няма обрив, използвам олио са вана на Uriage, крем за лице и мляко за тяло на А дерма. И трите продукта ми допадат, дори и аз се къпя с олиото за вана и след баня няма нужда да се мажа с лосион, а след душ гел си усещам кожата опъната, побеляла и засължително се мажа.

За Мустела повечето отзиви са хубави, нп аз не съм ползвала нищо тяхно.

# 89
Ползвала съм доста продукти на Себамед, по препоръка още от родилното и ми харесват. Детето ми се изрива от по-нискокачествена козметика ( Нивея, Бочко) и затова гледам да се придържам към тази, защото е проверена. Мустела не съм купувала, бях си взела крем за бременни, който не ми хареса и приключих с марката.

Общи условия

Активация на акаунт