Звездни компромати - 305 част

• 120 459
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Миглена и аз я хванах за малко, доста е зле. Тръшка се като малко дете, че не може да си украси чинията  Grinning

Венета издава трета книга - Инсомния   Whistling
Венета Райкова Написала съм я с много любов!! 7 духовни правила и десет чудотворни места в България, на които се сбъдват желания!!

# 151
  • Варна
Съвсем случайно попаднах на "Мама готви по-добре" и гледам Мегз там с майка си. Ми, тя не може да си мести устните, като говори. Едно фъфлене се получава, 2 зъба напред, като на бобър, абе - гротеска.
Превключих да я видя, ами то аз нищо не мога да разбера какво говори ooooh!
Не е важно какво говори,
А да не плюе в чинията,
Докато говори  Mr. Green

# 152
# 153
Андреа е по-зле и от НиЛо   hahaha
Скрит текст:

# 154
Ръсел Кроу се беше запуснал доста... На снимката с Тери изглежда добре и сякаш се е подмладил!

Андреа не е в ред! ooooh! Какви крака, какви кълба!... А тоя, дето и фотошопира снимките е още по-зле.

# 155
  • Вестерос
Ужасна блуза, все едно е без зърна, потръпнах  Sick

# 156
Ужасна блуза, все едно е без зърна, потръпнах  Sick
Явно новата мода е да си без зърна Joy

# 157
То пък може ли точно зърната да и заличат.  ooooh!

# 158
  • Вестерос
Сега видях на Николета   ooooh! #2gunfire Sick #2gunfire #2gunfire МайкоУУУ грозна история, като детенце с огромна глава и цици

# 159
Сигурна съм, че на Андреа и Николета майките им няма да ги разпознаят на някои от снимките, които пускат.
И никога няма да мога да си обясня защо се излагат така  ooooh!

# 160
То пък може ли точно зърната да и заличат.  ooooh!
Щом Николета може/ виж предната страница/, защо Андреа да не може Mr. Green

# 161
  • Sofia
И никога няма да мога да си обясня защо се излагат така  ooooh!
Peace и аз...и мъжете им не смеят да им кажат,явно  newsm78. НиЛо мъж не я знам дали има, ама Кубрат да е толкова плах, пък чак  newsm78

# 162
Андреа поне по сламата се разпознава,другите са ми абсолютно взаимозаменяеми Grinning

# 163
  • Варна
Робърт Дауни Дж. и Стинг .
https://www.instagram.com/p/BNFN4GihhRT/

# 164
Съвсем случайно попаднах на "Мама готви по-добре" и гледам Мегз там с майка си. Ми, тя не може да си мести устните, като говори. Едно фъфлене се получава, 2 зъба напред, като на бобър, абе - гротеска.
Превключих да я видя, ами то аз нищо не мога да разбера какво говори ooooh!
Още като участваше в шоуто "Къртицата" си фъфлеше стабилно. Още помня как й се наложи тогава да ориентира група от 4 - 5 човека със завързани очи накъде да вървят.  Joy
А иначе за Николета, под снимката, която Денси е пуснала НиЛо е написала:
"На тяло за грях, отива само бельо за греховни и горещи нощи!  My favorite lingerie..."

Общи условия

Активация на акаунт