Звездни компромати - 305 част

• 120 513
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Венсан Касел, който днес навършва 50 години.

Скрит текст:

# 241
Ето го моя човек- грозноват и адски секси Heart Eyes Заплют е да се знае:)

# 242
Ето го моя човек- грозноват и адски секси Heart Eyes Заплют е да се знае:)

Всъщност аз го намирам за доста харизматичен и привлекателен. Много често отделните черти, които се смятат за непривлекателни, не означават нищо, когато са правилно съчетани. Та мисълта ми беше, да, наистина е адски секси.  Crazy

# 243
  • Сидни
ооооо Венсан ми е голяма тръпка  Heart Eyes

# 244
Няма да се бием,но и аз го харесвам. А
Поглед, излъчване, сексапил....краката биха ми омекнали ако го срещна на улицата Blush Heart Eyes Жив и здрав да е! Рожденият му ден е ден преди моя  Grinning

# 245
  • До сърцето...
О, Венсан е моята зодия  Heart Eyes

И аз на опашката  Mr. Green

# 246
Мис Тоца с нови цици +200 кубика...
Мемориалната плоча на Даяна и Доди ал Файед в Хародс.

# 247

само аз ли имам проблем с въпросния сайт - след като го отворя(всеки път), страницата започва да избелява и почти нищо не мога да прочета newsm78

# 248
Защото имаш Adblock. Настрой да не ти брокира реклами за тази страница.

# 249
Бижy, благодаря! Тоца е потресаваща, изглежда ми някак нечистоплътна (буквално)..

# 250
Леле, на какво се е направила тази, на Мики Рурк?! Скули, уста, сякаш от пластмаса и ще и скъсат кожата всеки миг. Каква е тая мода бре, акъла могат да ти изкарат, пу, пу!

# 251

само аз ли имам проблем с въпросния сайт - след като го отворя(всеки път), страницата започва да избелява и почти нищо не мога да прочета newsm78

Ползваш AdBlock, нали?  Mr. Green И при мен е така, но няма да го спра заради смотания им сайт.  Crossing Arms

# 252
  • София
Антония Петрова е като излязла от филм на ужасите - всичко е толкова преувеличено по нея, включително държанието й. ooooh!

Като видя голи снимки на актриси, от времето, в което не са били известни, в повечето случаи тийнове и се чудя през какво/кого ли са минали, за да стигнат до тук Thinking

# 253
Като видя голи снимки на актриси, от времето, в което не са били известни, в повечето случаи тийнове и се чудя през какво/кого ли са минали, за да стигнат до тук Thinking
През всичко, за което си си помислила...

Ванеса Уилямс - гола, млада и неузнаваема
Кандис Суейнпуул
Деми Мур
Тамара Екълстоун 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,
Лиз Хърли пак

# 254
  • Варна
О, Венсан е моята зодия  Heart Eyes

И аз на опашката  Mr. Green
И аз на същата опашка за Касел - а  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт