WIZZ AIR - 24

• 84 011
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте, резервирах днес за цялото семейство и въпреки че много внимавах, съм объркала името на едното дете - вместо с Ts съм изписала фамилията със S. Дали ще имам проблем и поправимо ли е?
Звъннете на телефона и ще ви го оправят.

# 496
Здравейте

купила съм вече два билета с Уиз дискаунт картата. Аз съм единия пътуващ и съответно притежател на картата, както се изисква. Сега искам да купя още един билет, но не знам как да добавя човека така, че да е към нашата направена резервация, за да ползвам намалението.  newsm78

# 497
Захир, не може да добавяте нов пасажер към вече направената резервация. Ако членството ви е стандартно - отнася се за притежателя+още един, ако е групово - за притежателя + още до 5. Всички в групата - на една резервация!

# 498
Не може да добавиш човек, трябва нова резервация за тримата или отделна за него на редовна цена.

# 499
  • Гражданин на света
Влизам и аз с питане. Преди време направих резервация за 07.04.2017 г. В момента при чекирането ми показва следния надпис - Чекирайте се в рамките на 26 дни. Какво значи това? Другият въпрос е дали мога едновременно да чекирам отиване и връщане или? bouquet

# 500
Влизам и аз с питане. Преди време направих резервация за 07.04.2017 г. В момента при чекирането ми показва следния надпис - Чекирайте се в рамките на 26 дни. Какво значи това? Другият въпрос е дали мога едновременно да чекирам отиване и връщане или? bouquet
Чекирането започва 30 дни преди полета по принцип. т.е. можеш да се чекираш след 26 дни, някъде в началото на март.

# 501
  • в града на вечния купон
wizz все още излитат от Терминал 1 на летище София?

# 502
  • Германия
Да, и опашките не са това, което бяха Peace

# 503
  • София

В какъв смисъл?  Grinning

# 504
Здравейте Simple Smile Направих резервация, но не съм отбелязала пола на детето и сега пред името й не фигурира Ms/Mr. Ще бъде ли проблем това и дали трябва да им звъня? Благодаря предварително!

# 505

В какъв смисъл?  Grinning

1-ви смисъл: Райън вече летят от Т2 и няма опашки на Т1;
2-ри смисъл: Голяма лудница е на Т1 (особено сутрин, когато бяха там и Райън и имаше по 6-7 полета сутрин).
Вар.2 е само при положение, че потребителката pepelyashka не знае, че Райън вече летят от/до Т2. Wink

# 506
  • София
Благодаря, т.е вече е доста по- спокойно на Т1, до колкото разбирам.  Simple Smile

# 507
  • Германия
 Wink Пепеляшка знае, че Ryan са на Т2, затова и се зарадвах, че не трябва да съм 2 часа предварително или да се притеснявам, че ще закъснеем или..или.. Минахме за 5 минути през проверката за сигурност. Бързо, вежливо, направо мечта. Голям плюс е, когато пътниците са предварително информирани и подготвени, всеки вади пликчето с течностите, лаптоп, сваля колан, събува обувки, без много обяснения и излишни нерви.

# 508
Wink Пепеляшка знае, че Ryan са на Т2, затова и се зарадвах, че не трябва да съм 2 часа предварително или да се притеснявам, че ще закъснеем или..или.. Минахме за 5 минути през проверката за сигурност. Бързо, вежливо, направо мечта. Голям плюс е, когато пътниците са предварително информирани и подготвени, всеки вади пликчето с течностите, лаптоп, сваля колан, събува обувки, без много обяснения и излишни нерви.
Предположих- затова е с намигване.

# 509
  • Варна
Предстои ми да купя 2 последователни полета с WIZZ. Ще закупя карта с първия полет.
Ще мога ли да ползвам отстъпката за втория веднага, т. е. след 3 минути или трябва време да отчете членството ми в клуба.  Ако трябва време колко е то?

Общи условия

Активация на акаунт