Пазаруване от Amazon - тема №56

• 116 279
  • 1 043
  •   1
Отговори
# 825
  • Sofia
Според мен по-скоро коментират таблета киндъл, а не електронната книга. И ако все пак става дума за електронната книга, то няма какво да му мислите – нямат слот за карта памет. Simple Smile

Joy Joy Joy Ох, никак не е лошо да го огледам преди да задавам тъпи въпроси.

Leila , имах предвид оригинални капсули, тези мисля да ги пропусна. По - разумно ми се струва да взема такива, които се пълнят, вместо това, в което не е ясно какво точно кафе има (не че пия кафе, но като една добра жена ..)   

# 826
  • гр. София
Според мен по-скоро коментират таблета киндъл, а не електронната книга. И ако все пак става дума за електронната книга, то няма какво да му мислите – нямат слот за карта памет. Simple Smile

Joy Joy Joy Ох, никак не е лошо да го огледам преди да задавам тъпи въпроси.

Leila , имах предвид оригинални капсули, тези мисля да ги пропусна. По - разумно ми се струва да взема такива, които се пълнят, вместо това, в което не е ясно какво точно кафе има (не че пия кафе, но като една добра жена ..)   

Не съм разбрала за капсулите, Shantal.  Peace Аз лично ще купувам от тези, оригиналните са двойно по-скъпи. А засега мисля да не взимам за многократна употреба, чета че кафето не ставало като от истинските капсули.  Peace

# 827
  • София
Преди няколко дни поръчах от немския амазон игра за PS 4, за която трябваше да потвърдя, че имам навършени 18 години. Сега имам меил от превозвача, че DHL са отказали да оставят пратката, т. като превозвача няма как да представи лична карта на мое име и са върнали пратката на Амазон. Трябва ли да пиша на Амазон да ми върнат парите или те автоматично ще ми ги върнат като получат недоставената пратка?

# 828
Получих те ли 20 евровия валчер за капсули Неспресо?

# 829

https://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-500GB-Uncharted-FIFA/d … 36YVMFJ9P4E9DNV21

ЗДРАВЕЙТЕ, гледам и се чудя реална оферта на нова ли е или?
Моля някой да ми обясни, не искам употребявана Praynig

Офертата е абсолютно реална и е чисто нов Плейстейшън (не е последната версия Про, но въпреки това е супер) с две топ игри. Заслужава си отвсякъде. Само имай предвид, че ще ти трябва преходник от UK контакт към шуко (3-5 лв. струват хубавите).
Много благодаря!!!
За преходника знам, тъй като аз съм купувала от Англия. Само ме притеснява поста на една дама,че куриер не искал да достави стоката, тъй като не са показали лична карта на лицето купувач! А аз до Англия ше я пратя, тъй като няма дирекна доставка до бг.
Някой друг знае ли подобно нещо?
Хубавото е че и паунда е добър курс сега Party

# 830
На каква цена беше Instant Pot-a да се поядосам що съм спала  Mr. Green

# 831
  • Русе
Момичета, къде в немския амазон се пишеше за неполучена поръчка?

# 832
Не се ядосвай. Ето го за 69 паунда като идва с шуко контакт: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00OP26T4K/ref=gbmg_mob_m-5_3e0 … 2VN29FXHA40145T8C

# 833
  • Пловдив
Имам блокирани пари за две прахосмукачки,ютия и епилатор от испанския вип. Пише и дата на доставка,по всичко изглежда, че имат желание да ни доставят поръчките Laughing

П.П. Много изгодно момчешко Лего Рицари https://www.amazon.co.uk/LEGO-Nexo-Knights-70314-Masters/dp/B013 … veASIN=B013GYAC6S

# 834
  • София
И аз точно установих, че са ми блокирали парите за хлебопекарна, прахосмукачка и фритюрник от 16 евровите и ги готвят за изпращане  Laughing

# 835
А как намирате добри намаления, по категории ли като търсите, или има някъде общ линк на по големите намаления?

# 836
  • varna
И при мен има блокирани пари за робот на Мулинекс и Акти Фрай на Тефал.  Grinning

# 837
  • Пловдив
И на мен са ми блокирали пари за прахосмукачка, пасатор и сокоизстисквачка. Но няма да бързам да се радвам още  Mr. Green

# 838
  • Стара Загора
имам отказана мини фурна 40л. Подготвят за изпращане грил плоча и уреда за вертикално гладене Ровента. За малката прахосмукачка още няма промяна.

# 839
  • Пловдив
И на мен са ми блокирали пари за една мини фурна 33 L и машинка за подстригване (пише, че скоро ще бъдат изпратени). Второто ще ми остане, че преди няколко дни грабнах една от офертите в амазона (реших, че от испанския вип нищо няма да получа, то пак не е сигурно де  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт