Идеи за стартиране и развитие на бизнес 24

• 143 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Alexa23, тогава CEO, изработка на Интернет сайт/магазин, дизайн.
Имам такива клиенти и изкарват добри месечни доходи за България, аз само осчетоводявам приходите и разходите им - счетоводител съм Simple Smile

# 616
Имам такива клиенти и изкарват добри месечни доходи за България, аз само осчетоводявам приходите и разходите им - счетоводител съм Simple Smile

Въпреки, че го уча това, не съм сигурна дали бих могла да се справя. Вмомента съм 2ри курс. HTML го учихме в 1ви, а тогава, доцентката беше болна и като цяло нищо не научихме.

# 617

Въпреки, че го уча това, не съм сигурна дали бих могла да се справя. Вмомента съм 2ри курс. HTML го учихме в 1ви, а тогава, доцентката беше болна и като цяло нищо не научихме.

Изкарай курс в СофтУни или Телерик, мисля че има и безплатни варианти, по-скоро старите издания на курсовете. Сигурна съм, че има и достатъчно други материали в интернет, по-важно е да те влече обаче.

Може да пробваш да правиш бижута, да си направиш страница във фейсбук и да ги продаваш. Има и безплатни платформи за онлайн магазини, не са от най-красивите, но с малко IT умения може да ги редактираш и да ти върши работа.

# 618
Мисля да се насоча към нещо с дизайн. Някакви препоръки?

# 619

Шофьорска книжка имаш ли?

# 620

Шофьорска книжка имаш ли?

Не , няма и да карам.

# 621
Това е ограничение. С шофьорска книжка можеш да си вадиш хляба през свободното време като търговски представител, дистрибутор, куриер... Дори и от реклама - брандиране на колата, например.

# 622
Това е ограничение. С шофьорска книжка можеш да си вадиш хляба през свободното време като търговски представител, дистрибутор, куриер... Дори и от реклама - брандиране на колата, например.

Карах курсовете, но изпитвам ужас да шофирам и няма начин просто отново да се кача на кола. Не е каприз кли нешо таклва направо си е панически страх да шофирам. Като цяло винаги съм харесвала дизайна. Но сега като разбрах какво искам да е нямам представа как се започва такова чудо. Къде трябва да питам да звъння или нещо такова?

# 623
Не разбрах точно за какъв дизайн говориш, но ако е на сайтове, най-добре е да изкараш като начало някакви курсове.

# 624
В Бюро по труда би трябвало да могат да ти предложат безплатен курс по графичен дизайн. За уеб-дизайн не съм срещала курсове.

# 625
В Бюро по труда би трябвало да могат да ти предложат безплатен курс по графичен дизайн. За уеб-дизайн не съм срещала курсове.

Понеже съм студентка нямам право да съм към Бюрото по труда. Така ми казаха като бях там. Иначе за всякакъв дизайн. Ами аз, ако си знам нещата дали ще може без курс все пак уча горе долу същите неща?

# 626
Ютюб е пълен. Simple Smile Към уеб или графичен клониш, не разбрах?

# 627
То всичко може, но за човек без опит, един курс не би бил излишен, най-малкото ще завържеш някакви контакти. Графичния дизайн си е сериозна професия, та някак си не виждам как студент 2 курс, който всъщност учи доста различна специалност, доколкото разбрах, ще ги знае нещата. Ако съм на твое място бих записала курс и то не един, после евентуално някъде стаж и чак тогава бих тръгнала да диря работа.

# 628
Всъщност, няма уеб дизайнер, който да не разбира и от графики, докато графичните са си просто графични. Simple Smile

# 629
Мъжът ми зове графичен дизайнер, пък никога не е правил диплянки и листовки, а само уеб и приложения. Та, не виждам нужда от пунктуалност, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт