Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 15

• 45 645
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И аз познавам Елин, много ми допада като звучене това име.

# 541
Аз наскоро чух за Анна-Катрин!!??
На мен много ми хареса като съчетание Party

# 542
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Това не съм ви го споделяла, но имам колежка от универстета, която се казва Адра. При раждането са я кръстили Биляна, но като била на 2 годинки, майка й сънувала странен сън и на другият ден я прекръстила...

# 543
Това не съм ви го споделяла, но имам колежка от универстета, която се казва Адра. При раждането са я кръстили Биляна, но като била на 2 годинки, майка й сънувала странен сън и на другият ден я прекръстила...
Shocked #Crazy Това обра точките за днес.

# 544
Тази теза със съня е много вървежна сред хората с „интересни” имена. Имам позната на име Димка, млада жена, която разказва, че майка й сънувала сън, че детето й ще умре, ако не го кръсти така.

# 545
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ами то има много такива истории, със сънища и чудодейни сили приписвани на имената на хората. Зная за една баба Маргарита, която като млада не можела да задържи бременност - все спонтанни аборти правела. Май Ванга (не помня точно) й казала, че ще роди когато нарече детето на себе си. Сега тази жена има голям син, който се казва Маргарит. А то май и скъпоценният камък също е в мъжки род, така че май не е и много странно.

# 546
Че то май тук във форума,бях чела жена,която губила бременности,докато не си казала,че ще кръсти сина си,точно така както е сънувала.
Аз вярвам до някаква степен в тези неща. Peace

И да не е спам,може и да съм го казвала - Марионетка (50+ години) Rolling Eyes

# 547
  • Телиш/Плевен
Сюзан (мъж)

# 548
  • от един красив град
Жанет - момиче 10г. Харесва ми името  Peace

# 549
Гиновела

# 550
  • Бургас

Да не би да е Геновева  Thinking Thinking

# 551
Записа  името и номера си,не мисля,че би го объркала,но мисля,че е ромка.Знам ли...

# 552
  • Nice
Име на момче - Даян
Кларка, жена на средна възраст
и Ванила, също жена на средна възраст

# 553
# 554
По повод багерите читател на dir.bg писа снощи, че в началото на 60-те години родилка в Североизточна България е била превозена с танк, докато армията е помагала в снеговете на особено сурова зима.

Благодарните родители нарекли момиченцето Станка – от „с танка”. По спомените на читателя детето е изплакало още на път, в самата бойна машина.

Той не се сеща точно в коя година е станало това, но е категоричен, че за случая и за името на детето е писано в тогавашните вестници.

От dir.bg

Общи условия

Активация на акаунт