МИР и Коледа у ЕЛП-ско - 55-та многопетъчна, многоконцептуална, метаксова

• 26 758
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Но! Аватар-
ката би могла, разбира се, да е съответствена  Mr. Green на
името, да. 
Откога, откога! апелирам аз за същото, месец скоро ще стане, ама на, не хваща приказката  Thinking

Синият каск... ще си премълча с кого с какво искам да го наметам наметна. Хич не му е студено, мисля, даже е прекалено навлечен... жега е там, така съм чувала  Mr. Green

И за десерт - честит пораснал Пандишпаникс!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да расте здрав и умен! Много калинки за целуване му желая!

# 31
  • Пазете Гор
Честито на Уксусикс, честито и на майка му. Една позната, след като разбра, че второто ѝ дете ще е момче, се шегуваше, че с това си е осигурила пълна заетост в следващите 35 години. Та в тоя смисъл, Розе, радвай се, остават съвсем малко повече от 30. Wink

Тоя суек от Никината снимка никак няма да го коментирам. Миротворец, дръжки, боец със синя каска, ама друг път. Полски пъдар някакъв е, турен да пази блоковете с круши и марулен разсад. В това екипче ще се изподере от бурените, копривата ще го нажили, комарите ще го изпохапят, буболечки ще го напъплят и ще им реагира алергически. Ще се чеше и дръгне, и никакви бани не може да обере. Mr. Green.

Ей, ама и това е лаф за сто лева - да ти оберат банята!

Наздраве.

# 32
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
....
Тоя суек от Никината снимка никак няма да го коментирам. Миротворец, дръжки, боец със синя каска, ама друг път. Полски пъдар някакъв е, турен да пази блоковете с круши и марулен разсад. В това екипче ще се изподере от бурените, копривата ще го нажили, комарите ще го изпохапят, буболечки ще го напъплят и ще им реагира алергически. Ще се чеше и дръгне, и никакви бани не може да обере. Mr. Green.
...

hahaha hahaha hahaha това ми напомни две баби влаинки на крушовския пазар. след като се пустосваха, клеха и навикваха на два езика едната тури капака с: да ти изпопадат всичките зъби дано! само един да ти остане! за да те боли!

# 33
Честит да расте Сладкишикс! Здрав, засмян, да се радва на живота и да радва живота (на мама и всички останали прилежащи небесни тела)!  bouquet

Все се каня да питам, какво означава/ отде идва Уксусикс (дано го написах правилно)? Гугъл по този повод само ежегодните честитки на Куркума показва  hahaha

# 34
  • гр. София
Благодаря ви!  Hug

Ники, от "уксус" - "оцет" на руски. Уксусикс е Оцетикс  Laughing

Добри
, пък тате навремето чул някакви сиганки на Женски пазар (по онова време пазар Георги Кирков) да се кълнат и едната рекла на другата "Да тъ згази големото колело на четворката!". Имала е предвид трамвай № 4, който тогава минаваше там. Пък на трамваите всичките колела са еднакви по размер, ама... нали...  Laughing

# 35
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ееееех, Розе, кога порасна толкоз тоз юнак! 4-годишен Пандишпаникс...
Жив и здрав да е, все тъй сладък и хубав!
(Можеше да почерпиш една снимка на младежа, ама...нейсе.)

Тука всички иночетете - ей я Розе - Казанче за нея е Казичене.
И аз днес в едно задръстване поглеждам вляво кола с надпис "Американски безшевни улици." Много се зачудих как тъй безшевни...Питах мъжа ми, той погледна - улуци било.

# 36
  • Пазете Гор
Зевзеците в наше село кълнат: "Да си намериш чужди обуща, ама голем номер пред вратата, като се прибереш"!

Мнозина правят разни връзки с големите номера обуща, които са, да кажем - ненаучни, но да оставим това. Психологията в нашия край е такава, че важните неща са други. Авторите в случая правят връзка между номера на обущата и размера и размаха на юмруците. С други думи - там някой обира банята на булка ти, а ти не можеш да го набиеш даже. Трагедия! Срив! Отчаяние!

Щото, ако му хвърлиш една гора бой - халлал да му е обирането. Моралният победител в казуса си, и ти е едно леко на душата.

# 37
  • Казанлък of all places
Процедурен въпрос имам: Милорд не би ли трябвало да го назоваваме МиРорд вече?

# 38
  • Пазете Гор
Не. Аз съм милитарист и ястреб-войнолюбец.

Но мога да опитам да променя ника си на МИРкума. Много тъпо, нали?

Пробвайте да си оМИРотворите никовете вий, МИРолюбителки такива!

# 39
  • София
Но мога да опитам да променя ника си на МИРкума.
Тъкмо и Дреболинда скоро учиха за синоними. Няма да й давам този пример де, обещавам  Mr. Green

Аз веднага се преименувам на "Peace, Атти, peace" от любимия ми виц  Grinning

# 40
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз имам две възможности: СветълМИРчо и МИРосветълчо.
Атти, дай вица.

# 41
  • Пазете Гор
Добре, де , ако някой е неМИРник или неМИРница, струва ли си човек, така да се каже, да се пробва да се опознае с него?

# 42
Благодаря, Розе. Не се сетих за руски.

Тъкмо за неМИРница мислех да се кандидатирам, преди да дочета страниците и гледам, че на МИРорд (ама как си отива) вече му е хрумнало. Не си струва човек да се прекръства така, защото из широкия форум ще навява точно обратната асоциация на елпоетимологическата. МИРники също някак не ми допада, та моят дан в елпския мир ще се ограничи с пускането на някой каск отвреме-навреме.

Свечи, чакаме потвърждение от Атти, а дотогава - според мен вицът е този:

Скрит текст:
Внучето, тайно от баба си, напушва котката с марихуана. Бабата влиза в стаята и казва "Коте, пис-пис", а котката вдига два нокътя в класическото V: "Peace, бабо, peace".

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 01:28 от Априлска вълшебница

# 43
  • Пазете Гор
Благодаря, Розе. Не се сетих за руски. ...

Нормално е да не се сети човек. Къде е елп, къде е руски... Grinning

...Тъкмо за неМИРница мислех да се кандидатирам, преди да дочета страниците и гледам, че на МИРорд (ама как си отива) вече му е хрумнало. ...

не ми отива, мили народе, не! Аз съм теоретик. Батален теоретик. Хиляди пъти предпочитам да хапна нещо, нежели да омиротворявам. То ми личи, де, вчера отбелязах поредния си тъжен рекорд с личното тегло. Ужас някакъв е това, наистина, много се старая ужким, и после за кратко... Чувствам се много гадно!

Получи се като в "День выборов"

"— Зря я, по-моему, худеть начал.
— А в чем проблема-то?
— Да как худеешь, все время хочется есть. И ешь все подряд, и от этого поправляешься. Я худею всего неделю, а поправился уже на 6 килограммов. Я так до двухсот дохудею."

Добри хора ще го преведат на Ники, че аз бързам за бач.

# 44
  • n/a
Peace, елпейци, peace.  Hug
Помислих, помислих (добре, че рядко ми се случва) и
не намерих приМИРен вариант за Лоана. При все доб-
ро желание, не ми се получава  Mr. Green

Дали нейде има понасъбрани селските проклетисвания?
Много са изкусни, вдъхновяват  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт