Avon VII

• 11 892
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Lide детската серия са ок, но съм ги ползвала над 1г. при Калина и въпреки много чувтсвителната й кожа нямахме проблеми. То не е баш пурпурно а едно сиво-лилаво - няма никакво значение цвета.

# 136
цветът е за да не пропуснеш да напръскаш някое място

Последна редакция: сб, 06 май 2006, 14:30 от bubanka

# 137
Аз сега се накльопах с арабския блясък-фон дютена-много ми харесва,но си мисля,че като че ли е за вечерен грим-незнам отвън дали няма да блести много-иначе аз обожавам блестящите пудри и фон дьотени.

Някой може ли дад даде инфо за сухия лак-само 10 бройки ли са за тази цена?? Wink

# 138
  • София
Аз сега се накльопах с арабския блясък-фон дютена-много ми харесва,но си мисля,че като че ли е за вечерен грим-незнам отвън дали няма да блести много-иначе аз обожавам блестящите пудри и фон дьотени.

Някой може ли дад даде инфо за сухия лак-само 10 бройки ли са за тази цена?? Wink
За бронзиращия гел ли пишеш? Не е ли ужасно лъслкав, на мойто бяло лице, седеше отврат  Sick
Лака са 16бр. различни рамери а и сигурно се има предвид ако оклепаш някой да имаш в повече  newsm78 хубаво стой, но както и по-нагоре писах, не си струва парите  Mr. Green

# 139
Да-за бронзиращия гел-аз съм много мургава и направо си се харесвам. Laughing
А за лака-аз сега сложих една мостра на мъжо на пръста да видя какво чудо е това,но щом са 16 бр-въоще не си заслужава парите-тоест стига само за веднъж и половина ,така ли??

# 140
  • София
А за лака-аз сега сложих една мостра на мъжо на пръста да видя какво чудо е това,но щом са 16 бр-въоще не си заслужава парите-тоест стига само за веднъж и половина ,така ли??
Стига само за веднъж, при съприкосновение с въздуха се втвърдява, можеш да ползваш останалите ако ги затвори[ херметически, ама пак не е гарация, че ще стават за употреба  newsm78
А мострите с кой продукт вървяха?

# 141
Незнам-честно да ти кажа.Аз си поръчах доста неща и незнам дали изобщо някое от тях вървеше с мостра или просто преставителката ми я подари заради оборота? Confused

# 142
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Стига само за веднъж, при съприкосновение с въздуха се втвърдява, можеш да ползваш останалите ако ги затвори[ херметически, ама пак не е гарация, че ще стават за употреба  newsm78
А мострите с кой продукт вървяха?
Аз имам поръчани 1 втвърдител за нокти и 1 бързосъхнещ топ лак и съответно към тях 2 пъти *две  мострички кремави.
Вървят с нещата от стр.48-51

# 143
  • София

Аз имам поръчани 1 втвърдител за нокти и 1 бързосъхнещ топ лак и съответно към тях 2 пъти *две  мострички кремави.
Вървят с нещата от стр.48-51
Мерси   bouquet

# 144
Аз уж не го харесвах каталога, пък днес като си взех кашонаи разгледах вече тет-а-тет съм заформила 29,90, ама пак е малко за мен де....
Една питанка:
В новия каталог стр.150/18614 Балсам без отмиване Quik Tuch, дали е любимия ми стар балсам от преди около 3-4, още когато бяха в едни кафеникави шишета серията.... Не знам дали някой ме разбра и дали изобщо помни.. newsm78

# 145
  • Варна, морето и сините вълни!
Имам въпрос - харесах си червило от мострите на Color Trend - Shine Berry , има ли го още това червили или е изпаднало от каталога?

# 146
Имам въпрос - харесах си червило от мострите на Color Trend - Shine Berry , има ли го още това червили или е изпаднало от каталога?
Абе гледах и 06 и 07 каталог, но там го няма, но го поддържат като мостра, което ме навежда на мисълта, че го има все още, но не го излагат в каталога. Остава ти да чакаш.

# 147
  • все тук
Момичета, аз пак за слънцезащитните продукти на Ейвън - този лилавия лосион за деца ползвате ли го?
и какво точно става, като се намаже детенце - лилаво ли става?
Склонна съм да го поръчам, но ви моля да ми кажете точно защо е лилав.

# 148
  • До хладилника, който обичам
Склонна съм да го поръчам, но ви моля да ми кажете точно защо е лилав.
Лилав е, за да виждаш къде го нанасяш. Други марки като Чико също имат такива цветни лосиони. Като попие, цвета изчезва, но ако попадне на дрехи - цапа (е, пере се после поне).

За комплекта хидростягащ Bio 6 - дневен, нощен, околоочен някой да ми каже? Май 111 стр., цена 17 лв за трите.
Кожата ми е нормална към смесена, нищо особено - нито проблемна, нито суха...

# 149
Бу, според мен не е много за теб този комплект.

Да ви се похваля - взех си демо на новия лосион от SSS. Снощи се мазах с него и днес вече имам някакъв лек тен. Пише да се нанася всеки ден. Дано да е така сполучлив, както този за краката - тонирания от лилавата серия на Solutions! Предпочитам ги пред бронзатите!

Общи условия

Активация на акаунт