Avon VII

• 11 900
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз го имам муса, много съм доволна, по-лесно се нанася от течните фдт, но е за по-мазна кожа, защото доста изсушава.

# 256
И аз го имам, много е лек, не е много покривен обаче. Хубавото е,че лесно се нанася, не оставя следи от пръстите по лицето(аз защото с пръсти нанасям).
Наистина изсушава, аз съм със смесена кожа и добре ми понася, не лъщя, както ми се е случвало с други фдт-и.

# 257
  • Mediterraneo
Вчера ми подариха прозрачна спирала за очи от серията Color Trend. Ебати боклука, честно  ooooh!
Понеже мразя лятото да ползвам спирала, моя приятелка ме изненада с тази прозрачната. Обаче не е истина що за простотия е. Четката е супер глупава, старателно разбърква миглите и се постига ужасно нулев ефект  Sad

# 258
  • София
Аз прозрачната сприрала я използвам само за вежди, сутрин като ги мина с нея, цял ден не мърдат.

# 259
Вчера ми подариха прозрачна спирала за очи от серията Color Trend. Ебати боклука, честно  ooooh!
Понеже мразя лятото да ползвам спирала, моя приятелка ме изненада с тази прозрачната. Обаче не е истина що за простотия е. Четката е супер глупава, старателно разбърква миглите и се постига ужасно нулев ефект  Sad
Ако решиш да не я връщаш -  използвай я преди да нанесеш любимата си спирала. И на мен не ми хареса преди време и я използвам за уплътняване на миглите - първо нанасям прозрачната, после някаква цветна.

# 260
  • Варна

Момичета, кажете за фдт на Color Trend как са? Honey много ли е тъмен? Покривен ли е?  Rolling Eyes

# 261
Момичета,казаха ми,че перлите на Ейвън имали някакво намаление-7-8 лева.Вярно ли е?

# 262
  • На погрешната планета
Момичета,казаха ми,че перлите на Ейвън имали някакво намаление-7-8 лева.Вярно ли е?
В последния каталог са намалени от 19,90 на 14,90.5 лв. е намалението.

# 263
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Момичета, кажете за фдт на Color Trend как са? Honey много ли е тъмен? Покривен ли е?  Rolling Eyes
Ами лек е като консистенция и не много покривен, според мен подходящ за лятото, а аз лично използвам Bisque,и незнам зa Honey... newsm78

# 264
  • Бургас
Яна, благодаря за отговора!  bouquet
Аз само веднъж съм взимала крем от серията Naturals- с чаено дърво, но много ми омазнява кожата, а и ми излизат пъпчици.
Май няма да пробвам този с бамбука.  Rolling Eyes

# 265
http://community.webshots.com/photo/549939126/2334099830085601948BXpnrC#
Да попитам дали мога ежедневно да ползвам крекът против стареене на кожата със фактор 30? и освен това съм със смесена кожа.... newsm78

# 266
  • Варна

Ами лек е като консистенция и не много покривен, според мен подходящ за лятото, а аз лично използвам Bisque,и незнам зa Honey... newsm78

Мерси за отговора FlutterА кожата ти каква е? Светла? И този Bisque тъмен ли е? Мерси Laughing

# 267
  • Варна, а по празниците в Ямбол

Мерси за отговора FlutterА кожата ти каква е? Светла? И този Bisque тъмен ли е? Мерси Laughing

Ами не съм тъмнаq нито много светла, нормална съм - ще ти приложа снимка, за да прецениш ти какcв тен е кожата ми:
http://image59.webshots.com/59/5/61/38/2111561380086361507wPkDJu_ph.jpg
Тук точно съм с този фон дьо тен и с пудра компакнта от горе с цвят beige

# 268
  • На погрешната планета
http://community.webshots.com/photo/549939126/2334099830085601948BXpnrC#
Да попитам дали мога ежедневно да ползвам крекът против стареене на кожата със фактор 30? и освен това съм със смесена кожа.... newsm78
Тук ме накара сериозно да се замисля newsm78.Но си мисля,че е хубаво да се ползва,когато си на плажа или на морето,а за всеки ден да си ползваш подходяща бяла козметика със SPF.Ама,пак казвам,че не съм сигурна,само така си мисля.....

# 269
  • София
Здравейте момичета, бяхме на морееееееее.... голям кеф, не ми се връщаше  Sick май трябва да си сменя тези дни аватара Simple Smile
Добре се е заформила темичката, май ще пускаме пак нова  Mr. Green
Каталог за 8ма кампания, в събота...

Това с перлите за 7-8лв. ме заинтригува.... от къде тези слухове  newsm78

Над-таб, молба имам пак към теб.
Харесах много новия продукт на Skin so Soft на стр. 123 Дневен лосион за тяло. Аз се влюбих в миризмата, де, но това е друг въпрос. Моля те да го погледнеш и да ми кажеш става ли за нашата бяла кожичка  Embarassed и ще цапа ли или е много нежен блясъка. Благодаря ти предварително.
Биси, лосиона ще го взема в събота и ще пиша, само че аз съм доста черна в момента... ще взема да пробвам на цвета на Али, тя си остана беличка, омазвах я с 30фактор и не е почерняла  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт