The Walking Dead - 20

• 65 131
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • addicted
Ясна работата. Само дали ше може да говори по-малко. Обича да се слуша имам чувството.  Laughing

# 46
  • BG
Само за негъра не се разбра какво стана.

# 47
  • Ænima/Albuquerque
Само дали ше може да говори по-малко. Обича да се слуша имам чувството.  Laughing

Tired

Минават ми мисли да зарязвам сериала, да ви кажа честно. Неган има пръст в тая работа, отделно от скапания плот.

# 48
  • МАРС
Дам, и мен този сезон ме спохождат често такива мисли.
Харесваха ми като бяха заедно, като група, сега Керъл на майната си, Даръл и той, Магито също.
Пък и самия сезон е много тегав, преди имаше тук-таме някой забавен лаф.
Сега ми е ту мач драма.

# 49
  • Ænima/Albuquerque
The Walking Dexit било.  Mr. Green

# 50

Минават ми мисли да зарязвам сериала, да ви кажа честно. Неган има пръст в тая работа, отделно от скапания плот.
До втори епизод гледах, все се каня да изгледам и следващите, но кога ли ще е. Като се сетя миналите сезони, сън не спях от нетърпение.

# 51
  • София
На мене лично този сезон ми е по любопитен. Е не ми харесва това разпокъсване на героите, но то се е в сюжетната линия, в един момент ще ги дават паралелно в един епизод.

# 52
  • София
На мен ми хареса. Началото бе силно. Вижте само за какъв деградирал свят говорим. Едно малко момиченце искаше да убие безпомощен човек, ей така защото трябва... В какво са се превърнали хората.

Полезен епизод беше, хвърля още светлина върху случващото се. Тара разбра за Денис, знае и че има място с много оръжия. Тази група не я показаха ей така. Няма как да няма обединение между Александрия, Хълма, Кралството и амазонките.  bowuu

# 53
 Няма как да няма обединение между Александрия, Хълма, Кралството и амазонките.  bowuu

Kато го прочетох това за няма как да няма обединение, кой знае защо се сетих за БГ историята - Шишмановци как само събарят цялата държава, щото никой измежду тях да не е цар на цяла държава.  Mr. Green

Спокойно групите в сериала могат да си правят мръсно една на друга. После, като махнат общия насилик, кой ще командва   Twisted Evil

# 54
 Няма как да няма обединение между Александрия, Хълма, Кралството и амазонките.  bowuu

Kато го прочетох това за няма как да няма обединение, кой знае защо се сетих за БГ историята - Шишмановци как само събарят цялата държава, щото никой измежду тях да не е цар на цяла държава.  Mr. Green

Спокойно групите в сериала могат да си правят мръсно една на друга. После, като махнат общия насилик, кой ще командва   Twisted Evil

Това им е лошото на хората. Не им стиска сами да се оправят и дай някой да командва. Ама как ще команда няма значение. Ще се оплакват, но ще мълчат и ще слушат.

Обединение ще има, но като гледам  как вървят нещата, ще го видим май другия сезон. Което е досадно? Но ще гледам, няма начин.

# 55
  • София
И аз смятам че обединение ще има. Вчера гледах един филм с актьора, който играе Нигам и все имах чувството че ще извади Люсил. Laughing

# 56
  • London
Не съм гледала още,обаче четох, че рейтинга доста е паднал.
Направо е пропаднал! Забелязвате ли как Пуц вече не пише! 😐 Това си е показателно.
Ако не се оправят скоро спирам да гледам.

# 57
  • BG
За Пуц- забелязах и даже ми липсва, миналия сезон нейните постове бяха първите след излъчен епизод. И Нели липсва също.

# 58
Изгледах трети епизод. Дарил искам да убива, бавно, ама много бавно Дуайт. Ясно е, че иска да го пречупи и не може да му прости, че не иска да коленичи пред Неган, Ама неговото на садизъм избива. Изобщо не ме интересува защо го прави, искам Дарил жив да го одере Twisted Evil и после, ако може да счупи главата на Неган с Люсил.
Дописвам,
изгледах и другите епизоди. Добре си върви сериала. Не може без да ни покажат отношението на Негъновци към другите групи. Нагнетяват напрежението един вид. Подготвят ни за битката, да не би да се объркаме и да застанем на грешната страна. Twisted Evil През втората половина ще започне да става по-динамичен според мен, евентуално и осми епизод.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 21:51 от Меган

# 59
  • Ænima/Albuquerque
Пуцът влиза в мамата много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт