♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
добро утрооо хубава неделя ви пожелавам момичета
след малко ще засядам да гледам КС и после ще коментирам но и на мен Клеопатра и Коломбо са ми големи сладури много ме радват
И с риск някой да ме оплюе  Simple Smile  АШКА все не мога да се насиля да го гледам много са ми смешни като поведение и това безсмислено и несвързано дърдорене ме дразни много, няма да навлизам в подробности но се държат като в детската градина Дефмерите колко пъти забъркваха ябълков пай щрудел и какво ли не а Дефне още се държи като свенлива девица на моменти Омер като я целуне като че ли и е за пръв път
Синан и Седа и те, и най вече Седа не е наясно с това какво иска ... спирам

# 361
Габи всеки има право на мнение  Peace Аз например много си я харесвам Дефне като вземе да си говори сама  Naughty И колкото и тъпи да си прави героите Мерич понякога на мен са ми много по- интересни от вечно ревящата Нихан, мръсника Емир и страдалеца Кемал  Crossing Arms Опитах се да я загледам Карата, изтърпях първия сезон с прескачане, но няма начин да си го причиня отново  ooooh! Благодарение на коментарите на момичетата тук следя какво долу горе става в действието, но нямам никакво желание да седна да го гледам  Whistling Whistling Така че нека всеки гледа и коментира това, което му е интересно  Peace Peace

# 362
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Габи всеки има право на мнение  Peace Аз например много си я харесвам Дефне като вземе да си говори сама  Naughty И колкото и тъпи да си прави героите Мерич понякога на мен са ми много по- интересни от вечно ревящата Нихан, мръсника Емир и страдалеца Кемал  Crossing Arms Опитах се да я загледам Карата, изтърпях първия сезон с прескачане, но няма начин да си го причиня отново  ooooh! Благодарение на коментарите на момичетата тук следя какво долу горе става в действието, но нямам никакво желание да седна да го гледам  Whistling Whistling Така че нека всеки гледа и коментира това, което му е интересно  Peace Peace
Peace Peace Peace

# 363
  • Пловдив
Привет момичета!
И на мен серията ми хареса. Имаше от всичко. И комедийни моменти и Дефреми и Корай и Нера , абе накратко всичко този път беше в нормите. Чакам превода за да ми се изяснят някой неща.
А това е новата версия!!!

Хубав колаж!

Хубав ден!

# 364
За мен серията беше много добра! Peace Много Дефмер, та даже много  и Елбар! Heart Eyes

Колкото до "Кара севда" и аз няколко пъти се опитвам да я гледам/много харесвам Бурак/ , но не ми се получава. no

# 365
С риск сега мене да убиете, ама ще питам  Mr. Green Има ли според вас вариант Елчин да е бременна  newsm78 Върти ми се нещо такова в главата от две седмици, ама все си прехапвах езика, че съм малко особена и каквото кажа....  ooooh! Сега обаче като я видях с бебока и викам да питам само аз ли откачам или има и други като мен  Whistling Whistling

Старите навици умират трудно  Twisted Evil Twisted Evil

От Серкан  Peace

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 14:56 от tempestad

# 366
  • По света и в нас.
Само да не ти се върти ,че е бременна от Баръш ,че кака ще пристигне с  Joy Joy Joy

# 367
Аааа, сакън...  Naughty дори и да си го мисля, нищо няма да кажа,  Twisted Evil че тая и без ножовете не искам да я виждам на живо... после цял живот по психиатри не ми се ходи  Mr. Green Mr. Green То като се роди бебето ще се види чие е  Whistling Whistling

# 368
 Hug

Темпи, не знам до колко ти е достоверно инфото от кораба майка за евентуална бременност на Елчин, но едва ли е вярно... След онези снимки от фитнеса, това не са упражнения за бременна жена, пък и едва ли след участие и ангажимент с проект/и това да се случи- просто логика , моя...Гледай при Дафа това да се случи е по вероятно...

# 369
Аз пък ще кажа за Елка може ама ако не е от Китодар  Naughty и Темпи много ми е любопитно какво те наведе на тая мисъл  Thinking щот на мен не ми се вярва  Rolling Eyes нали съвсем на скоро каза, че няма да се жени скоро  newsm78 пък ако беше надали щеше да го каже  Peace.
Между другото кога започва това мероприятие, в което ще участва Боре  newsm78, говори се, че тази година няма да пее, а ще рецитира  newsm78

# 370
Между другото кога започва това мероприятие, в което ще участва Боре  newsm78, говори се, че тази година няма да пее, а ще рецитира  newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=oruk-T3_xSw - тук ще го дават, обявено е за 9 тяхно, т.е 8 часа наше време  Peace Peace

Наведоха ме на мисълта главно широките и разпухани пуловери, с които я обличат в последно време.. пък и просто имам някакво такова усещане, за което жестоко се моля да греша  ooooh! ooooh! Както казах, малко ми е мръсна устата/клавиатурата и рядко греша, надявам се това е да един от малкото пъти  Praynig Praynig Praynig

Хаха рускините винаги си намират ЕлБар, дори в най- обикновените реплики  Mr. Green Mr. Green

- Не смей. Сейчас все на нас смотрят. Мы до этого момента были очень хороши в своей игре. Не смей так делать.

# 371
Между другото кога започва това мероприятие, в което ще участва Боре  newsm78, говори се, че тази година няма да пее, а ще рецитира  newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=oruk-T3_xSw - тук ще го дават, обявено е за 9 тяхно, т.е 8 часа наше време  Peace Peace

Наведоха ме на мисълта главно широките и разпухани пуловери, с които я обличат в последно време.. пък и просто имам някакво такова усещане, за което жестоко се моля да греша  ooooh! ooooh! Както казах, малко ми е мръсна устата/клавиатурата и рядко греша, надявам се това е да един от малкото пъти  Praynig Praynig Praynig
Ааа мерсаж мисля да го гледам  Flutter Круела нали няма да участва  Rolling Eyes

Времето ще покаже права ли си или да  Wink Mr. Green

# 372
Ааа мерсаж мисля да го гледам  Flutter Круела нали няма да участва  Rolling Eyes

По- последна информация- не  Peace Peace
Затова съм и доволна, че включиха и Елчин чрез Дефне в кампанията,  Heart Eyes Heart Eyes а кака и дума не е обелила за нея... все пак нейния ще участва, можеше поне в нета да го подкрепи, ама...  ooooh! ooooh!

Уха  #Crazy #Crazy в тоя клуб явно постигат доста  Whistling Whistling чакам да видим и Баръш така  Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 16:17 от tempestad

# 373
63 еп.   Crazy Crazy

# 374
С риск сега мене да убиете, ама ще питам  Mr. Green Има ли според вас вариант Елчин да е бременна  newsm78 Върти ми се нещо такова в главата от две седмици, ама все си прехапвах езика, че съм малко особена и каквото кажа....  ooooh! Сега обаче като я видях с бебока и викам да питам само аз ли откачам или има и други като мен  Whistling Whistling

Старите навици умират трудно  Twisted Evil Twisted Evil

Tempi Heart Eyes, скъпа, ти с твоето кристално кълбо преди Елчин ще разбереш, че е бременна!  
smile3506  

Недей така, бе джанъм, ще ни оставиш без сериалче!  cryТъкмо опровергаха слуховете, че се задава края на дизито! Cry

Сега , като си мисля, обаче ще ме радва много едно бебе, но само ако е ЕЛБАР-ско!  

Това  не е за всеки! smile3555

Скрит текст:

Държа да подчартая , че няма намеса в снимката! Naughty Оригиналът https://www.instagram.com/p/BNSD-wDgZrQ/?taken-by=gupseask

П.П. Това не можах да го подмина! hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 17:19 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт