♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
дали го е убила или се е опитала а друг е довършил след нея без тя да знае

# 631
Асу се събуди Mr. Green  Ще живее гадината, още много при това Twisted Evil

А, де Rolling Eyes  Аз все мислех, че човек на Емир е убил Озан, ама знае ли се Confused

Зехир загря от къде му имат подписа Козджуолу, ама май не призна на Кемо Thinking

# 632
Асу се събуди Mr. Green  Ще живее гадината, още много при това Twisted Evil

А, де Rolling Eyes  Аз все мислех, че човек на Емир е убил Озан, ама знае ли се Confused
то тука всяко предположение или подсказка е пред последно

# 633
Фехиме сметка ли държи на Емир и Нихан? Тях ли обвинява за опита на Асу?

# 634
  • Враца
Тази Фехиме какви ги забърка отново при Емир  Thinking

# 635
разкри се историята с дневника  Фехимето се издъни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

момичета за сега чао от мен че трябва да си преспя дечурлигата после ще ви догонвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 21:57 от gabi_totevska

# 636
разкри се историята с дневника  Фехимето се издъни  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Еее, да му се не види ooooh!

И сега Емир ще заложи капан, както беше в озета - да провери Нихан на чия страна е. От там и днешния хаштаг. Ама мноУ съм добра Mr. Green

# 637
  • Враца
Тази не се научи да не си вре гагата ганавсякъде и да праави издънка след издънка ooooh! ooooh! #Cussing out

# 638
Клеопатра и Коломбо - в каква сконфузна ситуация изпаднаха след прегръдката Mr. Green Ще рече човек, че са на 15г., а не на 50г. Laughing

Офф, Фехиме пак ли кураж дава на "щерка" си Асу ooooh!

'Айдее, Емко заложи клопката ooooh!  А как откачи когато говори с Хакан Mr. Green

Кемо какво си говори с Асу - "Не ме шантажирай. Не те обичам!" - това ли? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 22:17 от неЖност

# 639
Ама колко е наблюдателен и паметлив Кемал Mr. Green  Веднага си спомни къде видя чантата на Асу Joy

Дано сега се усети, че разговорът с Нихан е капан Whistling  

Оф, я! Реклами Crossing Arms Фас-пауза  Laughing

# 640
  • Враца
Голяма мъка това "гледане/слушане"  ooooh! ooooh! ooooh!
Нежност, накрая Кемал усети ли се - май каза,че се връща при Асу или нещо подобно  Rolling Eyes

# 641
Маме, само картинки гледам. Звук няма ooooh!
Дано се е усетил, че е капан. А щом е споменал Асу - може би има предвид писмото Rolling Eyes

# 642
И каква е равносметката от серията:
- Асу оживя Mr. Green
- Зейнеп научи за роднинската връзка на Асу и Емир, но отново е с вързани ръце Whistling
- Фехиме прави както винаги глупости ooooh!
- Нихан и Кемал в другата серия ще си довършат "клопката" Laughing

Нищо интересно Crossing Arms Рейтингът утре сигурно ще е 5 пункта или 5 място - тая петица ми се върти в главата Crazy

# 643
  • Враца
Маме, само картинки гледам. Звук няма ooooh!
Дано се е усетил, че е капан. А щом е споменал Асу - може би има предвид писмото Rolling Eyes
Сега прочетох в превода - казал е, че се жени за Асу - какво ли е замислил, след като видя и се сети за  чантата на Асу при Туфан.
А дали Лейля не вся подозрение в него относно обаждането на Нихан за срещата  newsm78 newsm78
Кемал всъщносткато че ли побърза да прекъсне Нихан, да не се доизкаже  newsm78   Rolling Eyes
Не вярвам Кемал наистина да има намерение да се ожени за Асу  Naughty - сега ще търси връзката - Асу + Туфан => Емир

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От предната серия  Joy

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 00:06 от mama_an_ji

# 644
Ваааййй Shocked
Зейнеп е убила Озан Crazy  Ти да видиш Sunglasses

Аз като ти казах  Crossing Arms Crossing Arms
Ако взема и това че позная  Rolling Eyes ще почна наистина да си вярвам и да играя тото, барем и там числата позная  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт