♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 57 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Враца
Защо темата изглежда толкова различна и въобще не мога да се ориентирам?

Щото като я пусках и ме хванах лудите  hahaha hahaha hahaha
Вместо снимка сложих клип с обща песен между сериалите, а и няколко колажа на двата сериала: трябва да уважим и творчеството на феновете според мен  Peace Peace
Ако някой има други идеи моля споделяйте  Peace Hug
Темпи, предполагам, че Свети има предвид, че темата изглежда като, предполагам,  в мобилен вариант (не че е различна подредбата на първа станица  Hug)- и на мен откакто  пусна тази тема, като вляза в темата, ми излиза така, обаче най-отдолу под темата има бутон - "Към пълната версия на сайта" и нещата си идват на място - видът си е познатия-трдиционен Simple Smile

# 76
Темпи, предполагам, че Свети има предвид, че темата изглежда като, предполагам,  в мобилен вариант (не че е различна подредбата на първа станица  Hug)- и на мен откакто  пусна тази тема, като вляза в темата, ми излиза така, обаче най-отдолу под темата има бутон - "Към пълната версия на сайта" и нещата си идват на място - видът си е познатия-трдиционен Simple Smile

Явно, защото я пуснах през телефона  Mr. Green Mr. Green
Извинявам се, все още се уча как да боравя с него за такива неща  Rolling Eyes Hug
Ей сега ще сменя линка в старата тема  Peace Peace

Луди са, лудииииииии  Joy Joy Joy Joy Joy

# 77
Добро утро в Буракова сряда Hug

Останаха ли фенки на Кара Севда в темата? Rolling Eyes

# 78
Добро утро  Heart Eyes Hug

НеЖи не е като да няма, ама като тебе те нямаше спряха да пишат  Whistling Whistling

# 79
Бива да променим ситуацията Hug

Ще изям тази сладка бухтичка Heart Eyes

# 80
  • По света и в нас.
Добро утро.
Има и на

# 81
Аз покрай вашите коментари следях сериала, че нещо не ме захвана толкова, че да му отделя време да изгледам и втори сезон  Whistling Whistling Сега като не пишете хептен пък загубих връзка кой, кога, къде, с кого и защо са направили каквото и да е  Mr. Green  Mr. Green

Хайде анкетата ще покаже колко сте  Twisted Evil

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 09:53 от tempestad

# 82
Като й видя вече дрехите и ми иде да разстрелям някого  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 83
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Аз съм все още върла фенка  Mr. Green  
По три пъти гледам серия  ooooh!  - онлайн с превод "в ефир", с руски субтитри и с бг субтитри  ooooh! за затвърждаване (не съм луда за връзване), ама няма с кого да споделя някое от гледанията  Sad Mr. Green
Темпи втори сезон, лично на мен, ми харесва повече - няма я онази сълзливост на първия сезон, а и има много свежо попълнение - Айхан  Heart Eyes и заедно с Лейля донасят една свежа нотка в Карата

Да, Биби,   и този образ е много любим, заедно с Кемалчик  Heart Eyes Heart Eyes

# 84
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug Hug

Това предполагам трябва да са "нощни" снимки в дома на Дефне hahaha hahaha

И айде, съмна се  Joy Joy

ми така де  Laughing Laughing те ако чакат все да мръква, отиде Коледа догодина  Joy Joy Joy

Тази рокля на  ЕММY е била, а ние - с пеньоар била Елчин! ooooh! ooooh!

Въх  Shocked за пореден път се самоубеждавам, че не разбирам хич от висша мода  ooooh! ooooh!

Ама, не си кривете душата - много по-хубаво е от разни болести и италианки, нищо, че граничи с фантастиката (то май само в този жанр още не сме били с този сериал )  Whistling  Mr. Green

Ама хич не сме: каква по- голяма фантастика от бедната махленска девойка, която за по- малко от седмица стана перфектната асистентка, можеща да решава всички проблеми, танцува танго и като за капак се оказа талантлив художник /скици, картини, графити  Mr. Greenhahaha hahaha hahaha Чакай че забравих: има и шофьорска книжка  Whistling Whistling

грам фантастика няма бе  Peace само ний така го тълкуваме  Mr. Green Mr. Green тя Мера и без това в повечето случай ни  оставя ние  да си продължим замисъла й  Joy Joy Joy

# 85
Големи теории развивате  Peace, обаче имате ли идея  що точно сега Мера реши да смени посоката на вятъра  Mr. Green Mr. Green.
Значи според мен кака ни Аджеми може би сега е решила да ни покаже как точно Йомер е преживял киралъка в Рим през тази една година  Naughty. Вероятно на всички ни е ясно, че Ипликчи не е подкарал бамбините по домова книга още със слизането от самолета, нали?
Това, което ни показаха в първия епизод на втори сезон ни  завъртяха в посока чувствата на Йомер пречупени през призмата на разгулния живот Crossing Arms. Символиката на течащия душ в квартирата на Йомер си беше голяма пързалка откъм насочване на мислите фенски  Mr. Green Mr. Green. Може би точно сега, когато отношенията между Дефа и Йо са като в началото на връзката им, само че с разликата, че вече няма тайни между тях, което е огромна разлика  Thinking, са решилиа да ни покажат и другата страна на Йомер - псикиката му   newsm78. Как реално се е чувствал и колко е страдал, че е останал сам на света, като дърво без корен, неможещ да повярва на никой и нищо, защото всички , в които е вярвал през последната година са го излъгали  Sad. До сега ни подсказваха как Дефа е преживяла заминаването на Йомер, разказано от семейството й и това което Садри и Исо казаха на Йомер  Peace Сега е ред да видим какво е правил и  Йо, докато се е опитвал да продължи живота си, но без неговата любов - Дефне,  - чувството което винаги му липсвало след смъртта на родителите му, докато не срещна нея, не я опозна, довери й се - и хоп -и изведнъж всичко е било една ЛЪЖА  #Shocked #Shocked. Надявам се да разберете и моите бръмбари, че много са се разщъкали днес  Joy Joy Joy

# 86
Коте - хванах ти чат пат логиката, ама ми даде друга идея  Whistling Нямали тайни друг път - просто сега тайната е на Йомер и е именно живота, който е имал в Италия  ooooh! Само при мисълта за реакцията на Дефне за ония "завоевания" на мен ми става лошо, а Йомер сигурно е в пълен стрес  hahaha И просто отново стигаме до обърнатия първи сезон и разменените роли на Йомер и Дефне  Rolling Eyes Twisted Evil

# 87

Аз съм една от тях Simple Smile Страхотен Бурак  Heart Eyes Удоволствие е да го гледам  Two Hearts

# 88
Коте - хванах ти чат пат логиката, ама ми даде друга идея  Whistling Нямали тайни друг път - просто сега тайната е на Йомер и е именно живота, който е имал в Италия  ooooh! Само при мисълта за реакцията на Дефне за ония "завоевания" на мен ми става лошо, а Йомер сигурно е в пълен стрес  hahaha И просто отново стигаме до обърнатия първи сезон и разменените роли на Йомер и Дефне  Rolling Eyes Twisted Evil

то кой ако ти не ми хванеш логиката  hahaha hahaha hahaha ама права си  Thinking сега тайната е в ръцете на Йомер  Thinking Thinking сигурно вече Дафа ще го натиска, па той ще се дърпа  Mr. Green Mr. Green

# 89
сигурно вече Дафа ще го натиска, па той ще се дърпа  Mr. Green Mr. Green

Охх тва и на Марс не си го представям  hahaha hahaha Ама искам да го видя  Twisted Evil

Много сладък Баръш, много  Heart Eyes  Heart Eyes https://vk.com/wall-96516130_116976?z=video287597066_456239423%2 … d60657bfb8e3a9625

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 12:57 от tempestad

Общи условия

Активация на акаунт