♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро  Heart Eyes Hug

Алекс и с лупа да търсиш няма да намериш нещо, дето го няма  ooooh! Но виж на баклавата може да се насладим   Twisted Evil

Славенче уникална си просто. БРАВО!!!  Hug Hug

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 08:40 от tempestad

# 571
Здравейте! Hug

Този Йо и брат му близнак Боре защо не дойдат при мен лично да установя кой къде има белег и от какво естество е smile3506, а пък после и на вас ще кажа Mr. Green

А пък Дафа като разбере за страховете на Йо защо не го заведе при баба си да му лее куршум против страх или да му бае с метлата по главата....

# 572
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро къзлар  Hug Hug Hug
събудихте ли се вече  Rolling Eyes аз не бях ..... докато не взех да си чистя монитора от кафе   Whistling Знаех си аз че не трябва да пия кафе, докато отварям текста на Славена  Whistling, ама ей на  ooooh! ще си ...бърша последствията  Confused.

Славенче
  Hug Heart Eyes джанъм и моето  развинтево въобръжение, не може достигне твоите висоти  Crazy Crazy.
Заслужаваш поклон над таланта ти  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 omm omm

Сега за фрага  Rolling Eyes. Малиии колко теории на вероятностите се разнищиха от снощи  Mr. Green че и до бъбречни операции стигнахме, ма направо в жанп хорър преминахме вече  hahaha hahaha ама поне форумното време на Кюсиния шИдьовър беше намалено  Laughing Laughing. И аз кат Верка забелязах "мнозинството" от гости на таз велика премиера  Whistling Joy Joy то направо с лупа да ги търсиш  hahaha hahaha hahaha. Добре че Боре има познати и колеги, пък и родата е многобройна  та що-годе да запълнят някой ред  Joy Joy Joy

Ванче
  Hug къде се губиш бе джанъм  Rolling Eyes

Здравейте! Hug

Този Йо и брат му близнак Боре защо не дойдат при мен лично да установя кой къде има белег и от какво естество е smile3506, а пък после и на вас ще кажа Mr. Green

А пък Дафа като разбере за страховете на Йо защо не го заведе при баба си да му лее куршум против страх или да му бае с метлата по главата....

Нямаш милост към мен  Joy Joy Joy Joy Joy Joy веднага си представих Дафа в действие на лееене на куршум  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo. Колежките вече нямат съмнение, че с идването на снега съм получила факс от кораба -майка  Whistling Whistling

# 573
А пък Дафа като разбере за страховете на Йо защо не го заведе при баба си да му лее куршум против страх или да му бае с метлата по главата...

Щото баба й ще лее куршума на голо и да видиш тогава какви белези за показване ще има Йомер  Mr. Green
Пък метлата, по погрешка, ще е обърната наопаки, тоест ще се използва главно дръжката й, и после Йомер даже и кошмарите му няма да успеят да го събудят  hahaha hahaha

# 574
Коте, аз съм в постоянна връзка с кораба майка да няма пропуснат сигнал Crazy

ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Иначе, махни си чашата с кафе, преглътни и си затвори очите представяйки си следната картина, Йомер на пода в дневната на дом Топал седна по турски. Над главата му опънат чаршаф, в случая на малки слончета, жирафчета и други малки сладки гадинки във всички цветове на дъгата, защото Дафа от вълнение е успяла само на малкия Исо да намери `чаршафче. Нихан, Айшегюл, Корай и Нериман държат краищата му, а Тюркян ханъм бае отгоре със съдинка с вода и олово. Синан и Неджми са седнали на дивана и едва се сдържат да не се изихилят на глас, а Корай влиза в ролята на гадател:
- Вай горкия Йомер, какво му дойде до главата, баба да му бае, а внучката и да го омае. Ох, ох бедния аз и на мен искам някой да ми лее куршум, че ме е страх да не ми изяде някой тортата от масата...Ааа какво е това в купата, прилича ми на няколко разгонени моми, гонещи някого... Йомер, ти в  като беше в Италия да не си се уплашил като няколко бамбини са дошли на куп при теб да ги обичаш страстно и като си видял зор да си хукнал да бягаш, а? Курукъз, остави тази метла, рано е още за нея..... Вай бе, на ЙОмер страха му избяга заедно с него.... Много съм добър... Ама и Дефне как го гони по улицата, а дали ще го настигне....Бомбе, ще гледаме уличен бой....Айде бе, стига сте стояли да вървим да гледаме, нали трябва да има публика....
Иначе, Благодаря! Радвам се, че в този мрачен ден сте се усмихнали bouquet

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 10:04 от Slawena

# 575
А пък Дафа като разбере за страховете на Йо защо не го заведе при баба си да му лее куршум против страх или да му бае с метлата по главата...

Щото баба й ще лее куршума на голо и да видиш тогава какви белези за показване ще има Йомер  Mr. Green
Пък метлата, по погрешка, ще е обърната наопаки, тоест ще се използва главно дръжката й, и после Йомер даже и кошмарите му няма да успеят да го събудят  hahaha hahaha

newsm09 newsm09 newsm09 Темпи  Hug Heart Eyes джанъм много хорър стана  Shocked

# 576
Няма ли обща снимка на Боре с кака от снощи newsm78

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И оригинала
Скрит текст:

# 577
Коте, аз съм в постоянна връзка с кораба майка да няма пропуснат сигнал Crazy

ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Иначе, махни си чашата с кафе, преглътни и си затвори очите представяйки си следната картина, Йомер на пода в дневната на дом Топал седна по турски. Над главата му опънат чаршаф, в случая на малки слончета, жирафчета и други малки сладки гадинки във всички цветове на дъгата, защото Дафа от вълнение е успяла само на малкия Исо да намери `чаршафче. Нихан, Айшегюл, Корай и Нериман държат краищата му, а Тюркян ханъм бае отгоре със съдинка с вода и олово. Синан и Неджми са седнали на дивана и едва се сдържат да не се изихилят на глас, а Корай влиза в ролята на гадател:
- Вай горкия Йомер, какво му дойде до главата, баба да му бае, а внучката и да го омае. Ох, ох бедния аз и на мен искам някой да ми лее куршум, че ме е страх да не ми изяде някой тортата от масата...Ааа какво е това в купата, прилича ми на няколко разгонени моми, гонещи някого... Йомер, ти в  като беше в Италия да не си се уплашил като няколко бамбини са дошли на куп при теб да ги обичаш страстно и като си видял зор да си хукнал да бягаш, а? Курукъз, остави тази метла, рано е още за нея..... Вай бе, на ЙОмер страха му избяга заедно с него.... Много съм добър... Ама и Дефне как го гони по улицата, а дали ще го настигне....Бомбе, ще гледаме уличен бой....Айде бе, стига сте стояли да вървим да гледаме, нали трябва да има публика....
Иначе, Благодаря! Радвам се, че в този мрачен ден сте се усмихнали bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Славенче аз всичко много реалистично си го представям  smile3521 smile3521 и както се  е видяло днес няма да имам пробив в комуникацията с кораба Майка  hahaha hahaha hahaha

# 578
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
                                                                                  якето не е ли същото от 40 епизод
 newsm78

Ето ги облечени!  Тя е с яке, а Йомер по риза. Naughty

Вери, Hug няколко пъти в предишни епизоди казаха, че Йомер изобщо не е изслушал Дефне, така че според мен едва ли е имало скандал.
Той просто си е тръгнал, но е бил в ужасно състояние. Cry

Според мен има нещо общо между думите на Дефне, думите на Йомер в миналия епизод, реакциите му, това което се случи на сватбата и може би това което се е случило след нея и всичко е свързано с гордостта и бързите решения които взема когато е под напрежение.
Може би сам е предизвикал инцидент или след запой се е забъркал в нещо...знаем, че е с буйна кръв, може пък да е свързано всичко това и с момиче, все пак там в Италия бил голям женкар, но да не вземе сега и за това да обвинява Дефне ooooh! ooooh! ooooh!
Но какво ще е толкова страшно, че чак да пази тайна и  да не смее да сподели  Rolling Eyes Rolling Eyes
И мисля, че не случайно ни показаха на какъв бой е способен Йомер, когато го ядосат  Thinking
Но това - бой, катастрофа, дори, да допуснем за секунда - операции - все не са неща страшни, като да се пази велика тайна  ooooh! ooooh!
Ако ще да пази тази тайна до края на сезона и тогава да я изтърси, Мерич да не се подготвя за трети сезон  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! ooooh! hahaha hahaha
Наистина не мога да си представя какво толкова ужасно нещо се е случило, като за тайна , че и кошмари нощем. Ако са замесени жени, ще е тайна, но не ужасна - няма да сънува кошмари   WinkMr. Green Mr. Green

Славена, Heart Eyes Heart Eyes Hug
Не е лесно на работа да си се смееш сам пред монитора  ooooh!  Joy Joy Joy

# 579

И оригинала
Скрит текст:

# 580
Скрит текст:

И оригинала
Скрит текст:

[/quote]

newsm78 newsm78 newsm78

Коте за оправяне на вкуса

Скрит текст:

За това под тениската питай кораба майка Wink

Хубав ден!

# 581
Скрит текст:

И оригинала
Скрит текст:

newsm78 newsm78 newsm78

Коте за оправяне на вкуса

Скрит текст:

За това под тениската питай кораба майка Wink

Хубав ден!
[/quote]

Славе това под тениската подробно съм го изследвала  smile3534 smile3534 smile3534

# 582
  • Разград
Ванче[/b]  Hug къде се губиш бе джанъм  Rolling Eyes
Заплеснах се по един сериал който започна по Диемата, а като знам че има руски превод взех че изгледах всичките 110 серии. Сета наваксвам сериалите които си следях до сега, че три седмици ги изоставих. Скоро ще вляза в час отново.

https://www.youtube.com/watch?v=QLxNE5Ry434

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 15:02 от vania_e

# 583
Ванче[/b]  Hug къде се губиш бе джанъм  Rolling Eyes
Заплеснах се по един сериал който започна по Диемата, а като знам че има руски превод взех че изгледах всичките 110 серии. Сета наваксвам сериалите които си следях до сега, че три седмици ги изоставих. Скоро ще вляза в час отново.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

вай бе 110 серии  #Crazy #Crazy #Crazy
ясно  Peace бързо ще влезеш в час  Wink

# 584

Общи условия

Активация на акаунт