♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 58 236
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

На кака събитието отразено подобаващо в пресата Rolling Eyes, като и гледам  снимките бая е изпусталяла, а на Боре  баклавата малко е втасала вярно, но пък и с наложена баница пак става Mr. Green

Вчера  някъде четох, че Кака казва, че новата й роля изисквала да свали толкова килограми, но тя се престарала и стигнала до 48кг/професионалистка е жената Laughing/. Сега вече /след тържествата и премиерата Mr. Green/ щяла да обърне внимание на храненето си! ooooh! ooooh!

В Туитър са бесни, че медиите бълват толкова информация и хвалебствия за новия филм.

Феновете на Ашка изпълниха заканата си и освен снимките на Боре, почти нищо не постнаха! Crossing Arms

BUGUNUN gazete gundemi

# 661

На кака събитието отразено подобаващо в пресата Rolling Eyes, като и гледам  снимките бая е изпусталяла, а на Боре  баклавата малко е втасала вярно, но пък и с наложена баница пак става Mr. Green

Вчера  някъде четох, че Кака казва, че новата й роля изисквала да свали толкова килограми, но тя се престарала и стигнала до 48кг/професионалистка е жената Laughing/. Сега вече /след тържествата и премиерата Mr. Green/ щяла да обърне внимание на храненето си! ooooh! ooooh!

В Туитър са бесни, че медиите бълват толкова информация и хвалебствия за новия филм.

Феновете на Ашка изпълниха заканата си и освен снимките на Боре, почти нищо не постнаха! Crossing Arms
е тя пак можеше да си е шейтан,с форми и с тъмна коса и пак щеше да й се получи ролята  hahaha hahaha hahaha ма не,тя искаше геройнята й да е куру  hahaha hahaha и така се престарала,че чак Елка е минала  hahaha hahaha hahaha ей тая завист я стопи,не е яденето  hahaha hahaha

ми те медиите 80% са й приятели,на галта също -рода,приятел,рода,приятел  hahaha hahaha hahaha hahaha
ние в другата тема чакаме истината - бокс офиса  Mr. Green

# 662
Не мога да дам мнение за нещо, което не съм гледала, но все пак макар и хипотетично се изказва, може пък да става за гледане филма на Гюпсе. Колко е добра като актриса и сценарист не  знам, така и не успях да изгледах  Делиха до край, но там даваше всичко от себе си, а и като замисъл не беше нещо лошо. Това, че повечето фенове на Ашка са преднамерени относно творческите и способности си е тяхно право, не означава, че непременно не става за гледане. Пък и като гледам на снимките Боре доста се забавляваше, знам че е пристрастен.... Та с една дума, ще видим за какво иде дума, като се види.... Кака може да не е първа красавица, но си има свой стил и поведение и дали копира някого не знам, но го прави сполучливо... Колко много думи и отделих Sick Sick Sick Sick Sick, Боре е виновен Mr. Green

# 663
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Темпи
, Боре и Дафа във фентъзи комикс сериал  Crazy

Тя ще е вечно ухилената и позитивна Супергърл, а той вечно киселия и намръщен Оливър Куин  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy на комедийна драмофантастика ще го обърнем тогава  Mr. Green Mr. Green

Благодарности и от мен на превеждащите момичета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 664
Скрит текст:

Вчера  някъде четох, че Кака казва, че новата й роля изисквала да свали толкова килограми, но тя се престарала и стигнала до 48кг/професионалистка е жената Laughing/. Сега вече /след тържествата и премиерата Mr. Green/ щяла да обърне внимание на храненето си! ooooh! ooooh!

е тя пак можеше да си е шейтан,с форми и с тъмна коса и пак щеше да й се получи ролята  hahaha hahaha hahaha ма не,тя искаше геройнята й да е куру  hahaha hahaha и така се престарала,че чак Елка е минала  hahaha hahaha hahaha ей тая завист я стопи,не е яденето  hahaha hahaha

ми те медиите 80% са й приятели,на галта също -рода,приятел,рода,приятел  hahaha hahaha hahaha hahaha
ние в другата тема чакаме истината - бокс офиса  Mr. Green
[/quote]

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  и аз това чакам  Mr. Green Mr. Green

# 665

е тя пак можеше да си е шейтан,с форми и с тъмна коса и пак щеше да й се получи ролята hahaha hahaha hahaha ма не,тя искаше геройнята й да е куру  hahaha hahaha и така се престарала,че чак Елка е минала  hahaha hahaha hahaha ей тая завист я стопи,не е яденето  hahaha hahaha

ми те медиите 80% са й приятели,на галта също -рода,приятел,рода,приятел  hahaha hahaha hahaha hahaha
ние в другата тема чакаме истината - бокс офиса  Mr. Green

Вери
,  Hug съвсем права си!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тя толкова се е отплеснала да копира външния вид на  Елчин, че това това на параноя си прилича!  Rolling Eyes Rolling Eyes  
 Абе явно много се страхува от съперничеството с Елка , та се мъчи да се претвори в нея!
Ама да беше копирала и малко от поведението й, че на спре да се държи толкова нагло и нахално! Mr. Green
Както и  това , че няколко пъти се изпуска колко се страхува от феновете на Ашка,та чак   се налага после да замазва казаното! ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
 smile3516

Дано рускините го преведат! Praynig

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 11:14 от alex_94

# 666
 smile3506 smile3506 smile3506

Скрит текст:

- Джанъм, знам че тук има камери / дано някой запише това/, но след  разговора с нашите канки установих, че много хора  са влюбени, а не са заедно като нас....
- Любима, ако знаеш колко много са заедно, а не са влюбени / дано някой е записал това, че не знам как да кажа, че ще се разделяме/... Аркадаши, нещо да питате?
- Ха, ха...- слънчева усмивка от севгилито

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 11:19 от Slawena

# 667
smile3506 smile3506 smile3506

Скрит текст:

- Джанъм, знам че тук има камери / дано някой запише това/, но след  разговора с нашите канки установих, че много хора  са влюбени, а не са заедно като нас....
- Любима, ако знаеш колко много са заедно, а не са влюбени / дано някой е записал това, че не знам как да кажа, че ще се разделяме/... Аркадаши, нещо да питате?
- Ха, ха...- слънчева усмивка от севгилито

Колко малко неща знаели милите  hahaha hahaha Joy Joy

# 668
Не дочаках превода на рускините, но си позволих да копирам мнението на dora_st от другата тема, за публикацията! Hug 

Цитат на: dora_st в чт, 01 дек 2016, 10:58

Е, Борко официално си стана за резил покрай тая гала. Не знам къде и кога го е казал, защото в онези видеа, които гледах, не чух подобни думи, ама в пресата са написани
Гупсе го управлявала , тя била лидер във връзката им- не че не си личи, хубаво било жените да управляват мъжете. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Той затова покрай нея е като ученик, сгазил лука, а като е сам или покрай Елка, става мъж, ама той си знае. Явно- неизживяно детство, има нужда някой да го дондурка.

# 669
До колко е вярно това " казано" от кака не знам, но да попитам , а колко от нас като жени са лидери във връзката си, доминират.... Мъжете могат много неща да си мислят, но има една поговорка " Петела пее по нотите на кокошката", така че няма нищо лошо Тя да е доминанта, а той да е там някъде във връзката, добре че Йо не е такъв...

От ИН на ЛН

Нера какво прави там...Да не е получила дзен-дзън прозрение и да е станала дизайнер и тя ooooh!

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 11:49 от Slawena

# 670

Хубав ден!

# 671
Ахх Боре, Боре  ooooh! То верно народа казал "Вземи си кака да те отрака" ама това твоето е без коментар  ooooh! ooooh!

# 672
До колко е вярно това " казано" от кака не знам, но да попитам , а колко от нас като жени са лидери във връзката си, доминират.... Мъжете могат много неща да си мислят, но има една поговорка " Петела пее по нотите на кокошката", така че няма нищо лошо Тя да е доминанта, а той да е там някъде във връзката, добре че Йо не е такъв...

Славенче Hug, съгласна съм че почти всички мъже имат нужда от насоките на жените до тях, но те пък все пак си имат рамене на главите, нали? / изключвам такива, които горните глави ги ползват само за равновесие  Sick/. Колкото и да е вярно, че Боре е в сериала благодарение на връзките на Кюса, то тя не играе вместо него.  Crossing Arms Така че за мен успехът на Боре в момента  изцяло си заради него самия   smile3521, ама пък да тръгне да  разправя наляво и дясно кой е доминанта във връзката им е меко казано смешно  ooooh!. И тези изказвания ми приличат на добре заучените фрази на малко дете, което казва това, което иска мама   newsm48 в случая кака му   Mr. Green Mr. Green. А на въпроса ти  Peace, аз ще отговоря че при нас с мъжа ми няма доминант  Naughty. В различни ситуации всеки от нас се изявява като такъв, така че сме равнопоставени  Wink. Предвид че и двамата сме силни характери - той Лъв, аз - скорпион - познай кой е доминант  hahaha hahaha hahaha

# 673
Предвид че и двамата сме силни характери - той Лъв, аз - скорпион - познай кой е доминант  hahaha hahaha hahaha

Детето Heart Eyes

# 674
Предвид че и двамата сме силни характери - той Лъв, аз - скорпион - познай кой е доминант  hahaha hahaha hahaha

Детето Heart Eyes

позна  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт