Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 786
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
  • София

А имаше миналия месец някаква игра на Филипс и трябваше да се регистрираш там в тяхната общност, ала бала, имам мейл, че ще им получавам бюлетина, но нийде не виждам в сайта им резултати от някаква игра скорошна. Лошото е, че не помня за какво беше
http://www.philips.bg/c-e/myphilips-portal.html?elqTrackId=115c5 … =6058&elqat=2

# 391
Благодаря! Няма ме Simple Smile

# 392
Разменям суитчер от промоцията на вафли хипер и споко. С цип е отпред пише "споко", а отзад "не така брат". Размера е М.

Някой има ли L?  Да ги разменим, че този малко ми е къс в ръкавите. От София съм.

# 393
С над 10 пасти за зъби от Билка едно 50 лв не спечелих досега  Confused,от играта на Милка с над 30 кода нищо,от вафлите и бисквитите само от малките награди.Мрън мрън  Embarassed

# 394
Аз не мога да намеря пасти Билка с код.
За Милде: И вчера пишеше, че печелившите ще бъдат обявени на 27-ми, днес пише на 28-ми, утре сигурно ще е 29-ти..... Мисля, че до една седмица както пише в правилата ще ги оповестят.

# 395
Ивекс извадила си късмет аз вече имам 9 избелващи доста гадни на вкус  Mr. Green ще им се наслаждавам
тази година.

# 396
Гадни ли са на вкус?
Тогава се отказвам, не мога да понасям такива пасти.

# 397
разменям слушалки Razer и Дрон Simple Smile

# 398
  • София
А някой да е печелил ваучер от amam във фейса ( доставка на храна по домовете)? Спечелих уж ваучер от 10 лева и не мога да го получа. Искат ми мейл, давам, 2 пъти пращат и не получавам, в папка спам също няма. Давам втори мейл, трети мейл в различни пощи (hotmail, yahoo и абв) и няма и няма. Вече и във фейса  дори не ми отговарят. Досега винаги съм ползвала foodpanda и не съм имала ядове. Тези определено ще ги бойкотирам. Утре правя последен опит да се свържа с тях.  #2gunfire

# 399
Ивекс извадила си късмет аз вече имам 9 избелващи доста гадни на вкус  Mr. Green ще им се наслаждавам
тази година.

Аз пък все такива за венци намирам.  Grinning Но и аз нямам късмет де Sad

Ивекс, виж в Билла или Lilly, аз там намерих.

daydream, няколко пъти съм печелила, никакви проблеми нямах, в абв ми е пощата, като ми напишат, че са го пратили и го получавам.

# 400
  • Телиш/Плевен
А някой да е печелил ваучер от amam във фейса ( доставка на храна по домовете)? Спечелих уж ваучер от 10 лева и не мога да го получа. Искат ми мейл, давам, 2 пъти пращат и не получавам, в папка спам също няма. Давам втори мейл, трети мейл в различни пощи (hotmail, yahoo и абв) и няма и няма. Вече и във фейса  дори не ми отговарят. Досега винаги съм ползвала foodpanda и не съм имала ядове. Тези определено ще ги бойкотирам. Утре правя последен опит да се свържа с тях.  #2gunfire
Печелила съм, но беше отдавна. Не съм имала проблеми нито със сайта, нито с наградата. Дано се оправят нещата при теб! Praynig

Пасти „Билка“ купувам от местни вериги и не мога да помогна с информация.

# 401
Спирам с вафли, шоколади и кафе smile3515 - непрекъснато има нещо сладко за ядене в къщи, а искам да си облека новата празнична рокля!

Каква игра има с кафе?

# 402
  • София

Печелила съм, но беше отдавна. Не съм имала проблеми нито със сайта, нито с наградата. Дано се оправят нещата при теб! Praynig
[/quote]

И абв съм им дала и там няма никой. Звъннах им, били предали инфото към администратор, голяма хамалогия за един мейл. Никога няма да поръчам чрез тях, толкова време ми изгубиха за едни кирливи 10 лева.

# 403
На Билка искам да купя избелваща, но никъде не намирам. Имам няколко Gingival Care и за пародонтоза. Първата е ужасна, втората не съм я пробвала още.
Но няма да се оплаквам от играта, два пъти спечелих по 50 лева, така че ...  Laughing

# 404
  • Русе
Моята Билка е против парадонтоза, напомня ми на онзи виц,дето един чел една страница странични ефекти на капки за нос, та си казал..Дали не съм си по- добре с хремата? Та и аз си мисля , дали няма да съм по-добре с парадонтозата.. hahahaМайтапа настрана, но е ужасна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт