Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 359
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Аз ще умра от яд, майка ми е изхвърлила касовите бележки на Гурме. #Cussing out
Бях регистрирала една за утрешното теглене и имах още две, като едната печели купичка.
Отивам да ги търся, дано поне тази с купичката намеря. Бях ги сложила на различни места, дано не ги е набарала и тях.

# 601
  • София
В Гурме са ми нулирани точките. И при вас ли е така? newsm78

Да. Освен от споделянето е нулирана и точката от касова бележка. След толкова колебания вчера купих 2 кутийки и днес гледам, че регистрираните касови бележки са 0.  ooooh! Днес не ми дава и точки за споделяне. Интересно какво означава това? Дали изобщо участваме в томболата и в коледния календар?  newsm78

# 602
  • София
И на мен ми изписва,че имам имам 0 регистрирани бележки newsm78

# 603
  • Русе
На мен също, имах 2 точки от бележки и 4 от споделяния, днес е 0 на 0  newsm78

# 604
  • Телиш/Плевен
Мисля, че и миналата неделя беше така.

# 605
  • Монтана
При мен също е така е гурмето даже споделих и не ни изписа никакви нови точки от споделяне. Май днес трябваше да теглят новите печеливши или бъркам.

# 606
  • София
Има логика да се нулират касовите бележки, но не и преди да е изтекла седмицата.
Цитат
Тегленето ще се осъществява чрез специализиран софтуер в ден понеделник, следващ седмицата, за която се отнася наградата. Спечелилите участници ще се обявят не по-късно от 18:00 ч. във вторник на интернет адрес: www.gourmet.purina.bg.
А колкото до елхата, така и не съм намерила правила, за да ги прочета.  newsm78 Нито знам какви са наградите, нито кога се теглят.

Поправям се - най-долу в правилата има и за коледния календар. Наградите са комплекти с гурметчета, а не играчки и посуда. Wink И те ще се нулират в понеделник, когато ще се теглят 50 награди наведнъж за седмицата.

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 11:28 от Тaня67

# 607
Една игра и от мен за готвене и рецепти. http://www.zdravei.org/tvoiata-recepta-v-zdravei/

# 608
Здравейте!Нова съм тук и искам да питам дали има някоя от вас, която е спечелила от играта на кафе Спетема с касови бележки.Защото аз имам спечелени награди още от преди месец но така и не съм получила нищо досега.
А иначе май и аз съм спечелила от играта на Астера торбичка,но нямам писмо на мейла.
И аз не съм получила от Спетема нищо

В Астера съм с халат  Blush

# 609
От Астера печеля торба, а Гурмето така и не ми даде точки за споделянето #2gunfire

# 610
Аз пък искам да попитам за тези потребителски панели на ГФК. Горе-долу колко анкети попълвате, за да съберете 100 точки, за колко време?

# 611
За макс. 9 месеца, правя 100 точки, но често не влизам в параметрите на изследването/и съответно не взимам точки/. Но, не се и занимавам активно с анкетите.....Дотук вече няколко пъти съм получила ваучери. За нещо, правено така м/у другото/ докато си преглеждам пощата/, са ми чуден подарък.

# 612
  • Монтана
Единия път с анкетите на ГФК за половин година ги събрах, а другия път за година.Сега от 2 месеца ми трябват 13 точки, за да достигна 100.

# 613
Домакинския панел на GFK дават по 60 точки на дневник, всуки месец по два дневника се попълват, на 4 месеца при коректно попълване по 90т. Сам избираш какво да поръчаш като събереш необходимите точки.

# 614
  • София
Забелязахте ли, че в играта на Speedy печелят едни и същи имена по няколко пъти?... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт