Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 308
  • 758
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Къде намирате обекти, от които да си вземете спечелените чипсове..или по-точно как разбирате къде има? В сата си имат качен огромен списък, но на тези места ме гледат като извънземно. Събрах веч над 10 талончета , а нз откъде реално мога да ги взема..
Иначе съм с храна и легло от Гурмето, сега само остана да напъхам котката в него  Laughing
Липсват ми игрите със сладките нещо...ша заслабна..днес си купувам сладичко, мислих поне 10 мин какво да си взема, а преди беше лесно- което има ИГРАААА!
За чипса писах преди месец тук.В никой от посочените обекти не са чували такова нещо.Трябва да пишем до чио чипс и разбира се да им кажем,че копие ще бъде изпратено до КЗП.Много сте готини тук,много ви се радвам,че печелите.Ако не забравя ще се включа в играта на гурме.

В списъка няма ли някоя по-голяма верига магазини във вашите градове? За София видях в списъка, че в "345" ги раздават и още в първия посетен от мен магазин, си взех "големите" чипсове.  Laughing

В ЦБА днес видях плакат, че дават наградите от Чио...

# 721
  • Под Слънцето
След консултация  с 2 участнички в темата , поставям номер -0887700062 Асен Пидов.
За тези, които чакат  награда от Бондюел. Човекът  отговарящ във ФБ на съобщенията и твърдящ, че работи за рекламна агенция,която обслужва фирмата за страната.

Играх с 53 мейла - всичките регистрирани за игри, но не спечелих никъв плюшен морков, след което проведохме кореспонденция, в която обясних,че събирам плюшени играчки за децата от Дом Гаврош - Варна. Обеща да прати дарение направо в дома. После се извини,че нямало да стане. Главният офис бил в Румъния и  камиона щял да се забави. Сигурно в него са чаканите от някои хора тук спечелени награди.
 Две седмици не ми отговаря дали в крайна сметка ще пратят някога нещо. Е, знаете ме, че не мога да си трая и ви давам номера му, за да го тормозите Wink За децата сме измислили и купили други подаръци с колегите. Но не бива да се подиграват , че и голяма фирма..

# 722
Благодаря за информацията! bouquet
Не забелязах в списъка да фигурира ''345''.Не,че имам в близост,но поне вече знам,че някъде ги има.

# 723
Аз пък днес намерих телефон на Бондюел, софийски някакъв. Един мъж каза, че ще ме свърже с жената, която отговаряла за играта. Отговорът и бе, че някаква друга агенция събирала данните на печелившите и срокът за доставка бил 30 дни. При, което веднага я контрирах, че от 19 октомври не са 30, а почти 60 дни. Щяла да звъни на фирмата, която събира данните на спечелилите и ще започнели да изпращат наградите. Нищо не каза за Румъния. Явно не са се разбрали какво ще говорят на хоратаи всеки импровизира. Laughing

# 724
  • Пловдив
Аз утре ще си регистрирам бележката за гурме /има ли значение че е със задна дата?/ и кой точно номер й се вписва? Надявам се на легълце  Praynig

# 725
  • Русе
Благодаря за инфото за ЦБА, ще опитам там. В Русе са дадени обекти, които дори не знам къде са, освен това се повтарят реално 3-4 имена, изписани са няколко пъти, големи магазини няма. 

# 726
  • Телиш/Плевен
Аз утре ще си регистрирам бележката за гурме /има ли значение че е със задна дата?/ и кой точно номер й се вписва? Надявам се на легълце  Praynig
Няма значение датата, номерът обикновено се намира срещу или над нея. Hug Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 727
 football взех си суичарда от лео експрес, толкова са смотани, че не могат да доставят наградата на адрес и трябваше да ходя в скапания им офис в Орландовци - на края на света, само като си помисля, че и за другата ми награда ще трябва да ходя до там

# 728
football взех си суичарда от лео експрес, толкова са смотани, че не могат да доставят наградата на адрес и трябваше да ходя в скапания им офис в Орландовци - на края на света, само като си помисля, че и за другата ми награда ще трябва да ходя до там
Доставката на всички награди е до адрес. Трябва да дойдат до вас.

# 729
На бондюел писах след спечелването на книжка(20.10.2016), и месец по-късно за да ги питам какво изобщо се случва..
Последния им отговор на мейла от 22.11:
"Здравейте!

Играта приключи и сме започнали  по етапното изпращане на наградите, очаквайте и вашата скоро.
Благодарим Ви, за търпението!

Поздрави,
Bonduelle"

Няма такава излагация като тяхната!
Crazy

# 730
Доставката на всички награди е до адрес. Трябва да дойдат до вас.
е, не дойдоха...
нали се сещаш - нямало кой да приеме пратката на адреса и т.н.
изпращат ес ем ес и не доставят, обаждам им се да питам какво се случва - "не могли да смогнат", ХА!
идеята е, че ако се случи и на другиго - просто отива в скапания офис на край света и си я взима...

# 731

Crazy

Ооо, има има. На Гарние и на Мейбълин. На Мейбълин наградата я спечелих на 8 юли и от два месеца обясняват как са започнали да разпращат наградите, пък то още никой нищо не е получил  Joy

# 732
в черния списък на игрите...

# 733
Това с Бондюел ме убива направо. Аз ги бойкотирам и не купувам техни продукти (поне докато не си получа играчката).

# 734

Crazy

Ооо, има има. На Гарние и на Мейбълин. На Мейбълин наградата я спечелих на 8 юли и от два месеца обясняват как са започнали да разпращат наградите, пък то още никой нищо не е получил  Joy
Те и предната седмица пак написаха, че са изпратени наградите. Но ако опиташ да ги попиташ на ЛС, кой куриер ги доставя и дали ще пристигнат тази година, просто ще игнорират съобщението (все едно не знаят, че се вижда дали е прочетено)  Laughing  А аз и не очаквам вече нищо от тях - само ги дразня.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт