Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 667
  • 808
  •   1
Отговори
# 45
Някой погледна ли на касите плакатите за следващата седмица? Аз чакам да стане четвъртък  - харесала съм жилетките и хоби комплекта. Гледах да не ходя тези три дни, понеже съм сигурна, че ще харесам още нещо и ще похарча още пари - затова направо в четвъртък.

# 46
Според мен от година и нещо в Лидл специално дрехите не са от памук, а от някаква отвратителна изкуствена материя....Също така хубави домакински уреди - напр. конвектора им, или някакъв кухненски робот ги пускат само в събота. Аз попрестанах да купувам от там, защото просто нищо не ми харесва. А преди - всеки понеделник и четвъртък се намираше какво да се купи и направо се бях разорила. За маслото Пилос имайте предвид, че се опитах да го разтопя и да направя гхи и такава отвратителна смрад се понесе, че направо замина в кофата. Та не зная точно какво съдържа, но в къщи вече масло не купувам от Лидл.

Не може да се обобщава така според мен, по простата причина, че дрехи имат най-различни материи и видове. Лично аз имам 8 блузи от памук от там, имам и памучни пижами, памучни дрехи за сина. Има разбира се и от изкуствена материя - всеки да гледа и да преценява кое му харесва и кое -не. Същото е и с чаршафите - има чудни от 100 процента памук,  вкл. и бархетни-много са добри, много. Има и от полиестер и микрофибър. С две думи - най-различни са дрехите, чаршафите и обувките Peace

За маслото съм изненадана. Предимно такова купувам. По етикет е нормално масло с 82 процента масленост Rolling Eyes

# 47
И аз преди купувах масло, нямаше проблем, но откакто го видях разтопено - не посягам към него. Вземам си мандраджийско или немското масло ако нямам възможност за първото.
А относно дрехите - и аз имам блузи от там, но наистина са от един предишен период. От около година все не мога да си намеря дреха, която да харесам, може да нямам късмет. Иначе от каталози за други държави има много, много хубави неща, но тук не съм ги виждала в продажба в Лидл.

# 48
Маслото е единственото нещо на Пилос, което Не харесвам.  Peace

# 49
Кое е това мандражийско масло?
Иначе аз пържа с Пилос-а, обикновено яйца набързо и не ми мирише на лошо...

# 50
Мандраджийското масло се продава на буци обикновено във фирмени млекарници на определени производители, виждала съм го и по супермаркетите.

# 51
  • Козлодуй
Много сме доволни от домашните комплекти от полар преди две седмици купих за мен а тази седмица в понеделник купих и за мъжа ми - той не може да спре да му се радва даже не искаше да го остави да се изпере Simple Smile Така че наистина не може да се обобщава така за дрехите полара в случая е по-топъл от памука така че когато се заседиш в къщи без да се движиш ти става студено и е идеален топли без да запарва Simple Smile

# 52
  • София
И аз преди купувах масло, нямаше проблем, но откакто го видях разтопено - не посягам към него. Вземам си мандраджийско или немското масло ако нямам възможност за първото.
А относно дрехите - и аз имам блузи от там, но наистина са от един предишен период. От около година все не мога да си намеря дреха, която да харесам, може да нямам късмет. Иначе от каталози за други държави има много, много хубави неща, но тук не съм ги виждала в продажба в Лидл.

+1 Peace Споделям напълно.
Дрехите вече са изключителни боклуци. Имам тениски, купувани от Лидл преди няколко години - съвсем различни от сега, качествени, плътни и красиви.
Повече от година не купувам масло от Лидл - същия лош опит с маслото Пилос, което като разтопих в тигана, имаше толкова отвратителна миризма, че директно изхвърлих цялото пакетче и повече оттам не купувам.
Всъщност... вече доста по-рядко пазарувам от този магазин, а ми е най-близкия до в къщи от веригите.

Много сме доволни от домашните комплекти от полар преди две седмици купих за мен а тази седмица в понеделник купих и за мъжа ми - той не може да спре да му се радва даже не искаше да го остави да се изпере Simple Smile Така че наистина не може да се обобщава така за дрехите полара в случая е по-топъл от памука така че когато се заседиш в къщи без да се движиш ти става студено и е идеален топли без да запарва Simple Smile

Погледнах мъжките комплекти онзи ден - мнението ми за влошеното качество на дрехите се потвърждава. ММ има купен отпреди 2 години - дооста по-добро качество от сегашното.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 15:19 от РРР

# 53
Тези спрейове са пускани и друг път. Моля които ги е ползвал да даде отзив.

# 54
Тези спрейове са пускани и друг път. Моля които ги е ползвал да даде отзив.

Аз мисля да взема един утре Grinning Предполагам ще са добри

# 55
  • по пътя
И аз не ходих тези дни, чакам четвъртък, хвърлила съм око на роклите и чорапите, та ако не съм в родилното,ще съм рано в магазина:)).Никой не ми се обажда за играчките, ще пробвам утре пак, всеки случай беше голямо разочарование  с тези играчки.

# 56
  • София
Като стана въпрос за качеството на дрехи, точно влизам да ви се оплача от черните дънки от последното пускане. Прала съм ги най-много 10 пъти и вече са ужасно избелели. А пера само на 40 градуса. Имам черни дънки от Лидл от миналата година и изглеждат по-добре от новите. А съм ги носила цяла зима и съм ги прала доста повече пъти.  Confused

# 57
Мъжките поларени комплекти от понеделник за мен са ужасни, от пластмасови по-пластмасови, отгоре на всичко тънки и рехави. Сините бяха малко по-читави, но нямаше размер. Отделно като ровех, такъв прахоляк се вдигаше от тях, кой знае къде са били съхранявани. Една жена до мен ровеше с гумена ръкавица Simple Smile)
Но пък мога да похваля една космата жилетка, пускаха ги преди 2-3 седмици, учудващо много топли.

# 58
  • по пътя
За дрехите, аз пък съм супер доволна от детските, якета, суичери, почти само тях носим, пижамите също бяха читави, явно си е до вкус.

# 59
Интересувам се от робота за почистване,знаете ли дали са го пускали и преди?Дали върши,що годе добре работа,като се има впредвид,че хубавите са около и над 1000 лв. дали този за 200 лв. ще е стока.И дали може да се върне ако не почиства добре?

Общи условия

Активация на акаунт