Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 882
  • 808
  •   1
Отговори
# 720
  • София
В 7:40 бяхме в Лидл, ботуши от бебешките - 22 номер взех последните, 23 нямаше вече.
От светло сивите, които са дали по брошура - нито един чифт не видях, имаше тъмно сини и някакви черно с червено, които ги няма на сайта или в брошурата. Беше пълно с народ.
Ето тези бяха бебешките ботуши при нас

https://www.lidl.de/de/lupilu-kleinkinder-stiefel/p228113

# 721
Днес в 7,30 ч. ходих до магазина за ботуши и кинетичен пясък. Е такава лудница никога не е било рано сутринта в магазина ooooh!. Детските дрехи и ботуши се грабеха, а хората се бутаха. Добре че успях да си намеря нашия размер ботуши от раз. Аз от доста време ходя само сутрин преди работа, защото рядко намирах нашия размер, но този път беше  #Crazy

# 722
  • София
Сега бях на Каблешков. Добре дошли в комунизма...
За банани не е било такова чудо  Sick

# 723
Пратих ММ за ръкавички и 2 номер апрески от розовките, донесъл ги е , много ми харесват. Каза че бил единсвения а е бил там много рано в 7 и 20

# 724
За чаршафите сутринта беше бой, с еленчетата нямаше изобщо. Вечерта имаше всякакви и още има.

# 725
Ще ходя за къщичките за оцветяване, надявам се да няма много желаещи и да не ги изкупите, че чак на обяд мога да изляза.

# 726
  • Beyond the stars
За чаршафите сутринта беше бой, с еленчетата нямаше изобщо. Вечерта имаше всякакви и още има.

И при нас имаше доста от чаршафите вечерта (без сивите), не знам сутринта как е било  Peace
Д

# 727
При нас на ботушите нямаше никой, избрах си спокойно едни 32 номер за синчето. Хора имаше около ски дрехите и блузите.

Взех фулмастери, но не виждам сив цвят вътре, а при нас много се харчи този цвят. Миналогодишните сякаш имаха сиво Rolling Eyes Взех два комплекта от тях, че да имам.

Благодаря за отзивите на гел фулмастерите - много им се чудих, и аз взех един комплект, но ако са като пастели, и аз май ще ги връщам. Не съм ги отваряла newsm78 Panayotu, би ли споделила много ли са меки, как пишат и т.н Praynig

Нар взех на 70ст/бр., но как е отвътре...довечера ще разбера..

Кинетичен пясък взех със замъка, отворих го там да го разгледам - две пакетчета са мътре-телесно и резидаво, ваничката и формичките. Чудя се обаче дали моя ще си играе с него - на почти 6 години е Thinking

Клементини на 1.44лв имаше, но довечера ще пратя ММ да купи  - да ги въртим на лидълската центрофуга Grinning

# 728
И аз се преборих за едно термобельо и висях на касата 15 минути, много народ бе  Shocked
Нара от оня ден беше развален- за пръв път и се случва тази година

# 729

И при нас имаше доста от чаршафите вечерта (без сивите), не знам сутринта как е било  Peace
Д

чаршафите не бяха ли от понеделник?

намерих един син за 140-160 размер, от най-големите нямаше, много имаше от единичните. Исках сив да е, ама пусто....нямаше, не ме чакаше.. Laughing

# 730
  • Beyond the stars

Д

чаршафите не бяха ли от понеделник?

намерих един син за 140-160 размер, от най-големите нямаше, много имаше от единичните. Исках сив да е, ама пусто....нямаше, не ме чакаше.. Laughing

Тъй де, въпросът е , че се чуваше за лудница сутринта , пък вечерта си имаше и беше спокойно  Peace
Не знам дали зареждат наново през деня.

# 731
За понеделник става дума. Рано сутринта се биеха, вечерта си имаше. За предишните играчки - същото. Явно сутринта пускат малко, докато мине боят.

# 732
Детските якета дали са хубави, кой ги видя вече? Simple Smile

# 733
А, ясно....играчки готини ще има и другата седмица...
тези образователните игри как са - отзиви има ли за тях. Харесах с камъните, че и без това синът е нарисувал диамант и вярва, че дядото това ще му донесе Mr. Green

# 734
  • София
Не знам какво им харесвате на тези чаршафи толкова. Вчера захледах един сив, имаше отворен, от светлата страна е мек (според мен със сигурност ще стане на пъпки), обаче от другата е направо като брезент. Имам бархетен чаршаф от едно време, просто разликата е огромна. Това в Лидл е някаква пародия на бархет.

Общи условия

Активация на акаунт