Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 921
  • 808
  •   1
Отговори
# 675
  • Перник
Шаранът стана много вкусен,препоръчвам го.
Ти хубаво го препоръчваш, но в ЛИДЛ Бургас днес шаран не са получили Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

+1 за шарана, аз го правих по кингата на Манчев и Шишков, т.е по рецептата на Манчев

И аз го направих по същата рецепта. Стана сууупер.

# 676
  • София
Мъжките кожени ръкавици в никакъв случай не струват толкова. Аз съм купувала за 15-17 лв истински хубави ръкавици. Тези са груби, от едната страна е велур. Не бих дала толкова пари за тях.

А от къде си взимала? Баща ми видя брошурата и каза, че са му харесали на снимката, за това реших да му ги купя. Но ако са груби и некачествени, няма смисъл. Гледах в един софийски МОЛ днес и там са такива цени 25-30 лв и пак не са целите кожени.

Скрит текст:
Единият вариант е Илиенци - в голямото хале има щанд за чанти и ръкавици, в началото. Оттам си купих ръкавици за мен миналата година, изцяло кожени, вътре подплатени също с кожа за 12 лв. Мъжките по спомен бяха малко по-скъпи.
Другият вариант е на изложението "Кожен свят". Има фирми от провинцията, ако не се лъжа, от Ловеч, които предлагаха страхотни кожени и велурени ръкавици доста евтино.
Предполагам, че и ако отидеш на някой от пазарите, където има магазинчета за дрехи, ще се намерят също нелоши варианти.

# 677
Скрит текст:
Мъжките кожени ръкавици в никакъв случай не струват толкова. Аз съм купувала за 15-17 лв истински хубави ръкавици. Тези са груби, от едната страна е велур. Не бих дала толкова пари за тях.

А от къде си взимала? Баща ми видя брошурата и каза, че са му харесали на снимката, за това реших да му ги купя. Но ако са груби и некачествени, няма смисъл. Гледах в един софийски МОЛ днес и там са такива цени 25-30 лв и пак не са целите кожени.

Скрит текст:
Единият вариант е Илиенци - в голямото хале има щанд за чанти и ръкавици, в началото. Оттам си купих ръкавици за мен миналата година, изцяло кожени, вътре подплатени също с кожа за 12 лв. Мъжките по спомен бяха малко по-скъпи.
Другият вариант е на изложението "Кожен свят". Има фирми от провинцията, ако не се лъжа, от Ловеч, които предлагаха страхотни кожени и велурени ръкавици доста евтино.
Предполагам, че и ако отидеш на някой от пазарите, където има магазинчета за дрехи, ще се намерят също нелоши варианти.
Благодаря  bouquet

# 678
от дамските комплекти гледах само светлия /с бялото потниче/ и в състава нямаше грам памук, което ме отказа. Утре ще гледам и другите, ако са останали.

Аз взех Бордо-Розовия. (Макар сивият да ми хареса най-много, но нямаше номера)
Та бордото е:
Жилетката е 57% памук и 43% полиестер
Потничето и панталонът са 100% памук

# 679
  • София
Хлебопекарни дали пускат около Коледа?
Помня, че имаше само за събота преди 1-2 месеца. Дали ще има пак? Някой помни ли от минали години?

# 680
  • Бургас
Помня, че имаше само за събота преди 1-2 месеца. Дали ще има пак? Някой помни ли от минали години?
По Коледа обикновено пускат кафемашината. Хлебопекарната я пускат в края на лятото, или в началото на есента. Дори се учудих, че тази година я пуснаха доста по-късно. Не вярвам да я пуснат отново толкова скоро, но знае ли човек Rolling Eyes

# 681
Купих за подарък комплекта ароматна лампа с масла, но има 2 дървени топчета, някой знае ли за какво се използват те?

# 682
Пишеше, че може да капнеш масло и да го загрееш.

# 683
Мъжките боксерки са с различно съдържание на памук. Гледайте какво пише на кутията, сивите са 55 % памук и 40 % полиестер, а раираните със 76 % памук и 19 % полиестер. Може черните да са 99 %, но аз бързах и чак в къщи видях, че не са с еднакъв състав.
Еййй,бях забравила за тази разлика, така беше и с дамските преди месец, хубавите разцветки бяха само маполовина памук  и пак не забелязах в магазина ):, сега и с мъжките, същият случай.

# 684
Обърна ли някой внимание на мъжките пуловери - как са като материя, уголемени ли са номерата,както обикновенно?Искам за подарък на мъжа ми ,пък той е една претенция,да ли си заслужават  ooooh!

# 685
Аз ги погледнах набързо сутринта. Съставът е 3 процента кашмир и другото са изкуствени материи. Според мен си отговарят на номерата. Твърде тънки са според мен и не знам как ще се държат при пране. За тази цена не мисля, че си заслужават

# 686
  • Русе
По Коледа обикновено пускат кафемашината. Хлебопекарната я пускат в края на лятото, или в началото на есента. Дори се учудих, че тази година я пуснаха доста по-късно. Не вярвам да я пуснат отново толкова скоро, но знае ли човек Rolling Eyes
Късно, късно... Колко да е късно? На 13.08. си я купих, тогава я пуснаха Wink
Между другото имам стар модел хлебопекарна Силвъркрест с по-малка ваничка и с една бъркалка и от нея съм много по-доволна от тази. В тази 500 гр. брашно трудно се меси, а хляба винаги излиза безформен.

# 687
  • Бургас
13.08? Shocked, леле, защо си мисля, че скоро я пускаха като съботна стока Embarassed Как лети това време, не е истина. Аз от модела с две бъркалки съм по-доволна. Имам и на друга марка с една бъркалка с по-малка ваничка. Но аз обикновено правя хляб с 600гр. брашно и понеже много трудно ми се изваждат бъркалките след изпичане, преди последното втасване ги изваждам и си намествам тестото, та нямам проблем с формата на хляба.

# 688
  • Русе
13.08? Shocked, леле, защо си мисля, че скоро я пускаха като съботна стока Embarassed Как лети това време, не е истина. Аз от модела с две бъркалки съм по-доволна. Имам и на друга марка с една бъркалка с по-малка ваничка. Но аз обикновено правя хляб с 600гр. брашно и понеже много трудно ми се изваждат бъркалките след изпичане, преди последното втасване ги изваждам и си намествам тестото, та нямам проблем с формата на хляба.
Това е следващия недостатък на новата ми лидълска хлебопекарна. На старата бъркалката се вади без проблем, с друго покритие е. А може пък причината да е, че е купувана от Германия? Тези за нашия пазар да ги правят по-калпави Thinking
Бял хляб правя със 750 гр. брашно, но понеже пълнозърнестия си го ям сама, си го правя възможно най-малкия, с 500 гр. брашно. На нищо не мяза, както казваше баба ми  Laughing
И козунак 1/3 доза пробвах на програма тесто с 350 гр. брашно. Тестото беше малко и се въртеше все около едната бъркалка, а дори се залепяше за стената и се налагаше аз да го бутам, за да се залепи пак на бъркалката да се меси. Козунак е все пак.

А между другото, да вметна - окончателно ми се затвърди мнението, че белия ми хляб не се получаваше от брашното. Явно партидата е била лоша. Купих си от ЛИДЛ от 5 килограмовите торби брашно на Агромил(скоро беше в тематична седмица), а също така и от БИЛЛА от мелница Арчар и с тях хляба си става бял и пухкав.

# 689
И аз си взех сивия комплект, долнището е изкуствено, потничето и жилетката са памук. На мен си ми харесва, е, можеше и по-дебело да е, но нищо.

Утре за детски ботуши, чорапогащници и евентуално космонавт.

Общи условия

Активация на акаунт