Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 589
  • 261
  •   2
Отговори
# 90
Цитат
До момента, в които сме само приятели, всичко е ок, после когато дам някакъв знак, че искам и друго, следва отдръпване.

Ей тук, ми се струва, се крие част от проблема - начинът по който дава знак. Момчето е видимо интелигентно, сигурно разчита повече на вербални знаци. Ако неочаквано в даден момент от приятелството, се впуска в напоителни обяснения, нормално е момичето да реагира с шаш и отдръпване. Тези работи стават постепенно - тук комплиментче, там докосване, оценъчен поглед, намек - да покажеш, че я харесваш като жена, а не както си лафите като първи безполови дружки - изведнъж любовно обяснение. Ми на всеки ще му дойде като гръм от ясно небе и ще постави отношенията на преоценка доколко са били искрени.

# 91
  • Наблизо
Цитат
До момента, в които сме само приятели, всичко е ок, после когато дам някакъв знак, че искам и друго, следва отдръпване.

Ей тук, ми се струва, се крие част от проблема - начинът по който дава знак. Момчето е видимо интелигентно, сигурно разчита повече на вербални знаци. Ако неочаквано в даден момент от приятелството, се впуска в напоителни обяснения, нормално е момичето да реагира с шаш и отдръпване. Тези работи стават постепенно - тук комплиментче, там докосване, оценъчен поглед, намек - да покажеш, че я харесваш като жена, а не както си лафите като първи безполови дружки - изведнъж любовно обяснение. Ми на всеки ще му дойде като гръм от ясно небе и ще постави отношенията на преоценка доколко са били искрени.
Айде бе,защото никой не се сеща...не се сещаш като човека не ти харесва като повече от приятел.И наистина пада като гръм от ясно небе,защото не очакваш...и не искаш да очакваш.Много хубаво го е казала Янечек..
Надявам се, че не искаш да внушиш на автора идеята, че може да има, която си поиска, просто трябва да пренастрои нещо в главата си. Ако не е Брад Пит, никога няма да има Анджелина Джоли, но може спокойно да има някоя скромна Гинка, работеща за малко пари и пътуваща с метрото, въпросът е да си отвори очите за Гинките.
Не става с ''Бъде по-настоятелен'' - нима не сте имали отчаяни и досадни обожатели,които никога не бихте погледнали и колкото повече опитва,толкова повече ви дразни?

# 92
150-килограмов седмокласник не само ще има комплекси, но и ще е силно дискриминиран от другия пол, никой няма да го поиска за гадже. Ако заболяванията и пълнотата са били факт още в училищна възраст, наистина говорим за някакво невероятно изключение, което е точно обратното на показателно, но аз подозирам, че не е така - момчето си е изглеждало като всички останали, а заболяването се е проявило години след като нашите герои са се взели, а това е съвсем различна ситуация. А може в седми клас жената да е била адски задръстена ученичка, пъпчива и с шини, но после да се е разхубавила и да се е получила сегашната двойка. Важното е, че са се харесали навреме и любовта им е устояла на времето.
Дебел седмокласник няма никакъв шанс сред съученичките си, имам седмокласник у дома и много добре знам кои момчета въртят гаджета и кои се свиват на поседния чин и си мълчат. Популярните сред малките дами са красиви като външност, имат хубави оценки и задължително - спортни или някакви други извънкласни постижения, това се харесва.
Надявам се, че не искаш да внушиш на автора идеята, че може да има, която си поиска, просто трябва да пренастрои нещо в главата си. Ако не е Брад Пит, никога няма да има Анджелина Джоли, но може спокойно да има някоя скромна Гинка, работеща за малко пари и пътуваща с метрото, въпросът е да си отвори очите за Гинките.

Ама къде съм писала, че в седми клас е бил 150 кг?  ooooh! Но е бил доста пълничък и тогава. 
Сега е толкова.
За останалите свободни съчинения и предположения също не си права, но има ли смисъл да ти обяснявам и разказвам каква е била тя и какъв е бил той.
И въобще нищо не искам да внушавам на автора. Ясно съм писала какво имам предвид. Кой разбрал, разбрал.
Впрочем и Брад Пит не е кой знае какъв убавец.
А историята познава много случаи в които грозен с хубав се събират. Мога да разказвам, ама пак няма да стоплиш. Около теб явно само велики красавци и красавици има. Laughing
Вие изкарахте човека дебел беден грозник, който се цели в най-красивите жени. А това аз никъде не го прочетох.
И продължавам да твърдя, че проблема му е в главата. В собственото му отношение към себе си и самочувствие.

# 93
Ама къде съм писала, че в седми клас е бил 150 кг?  ooooh! Но е бил доста пълничък и тогава. 

Никъде, затова и само предполагам. Написала си, че
Щом 150 килограм мъж няма комплекси и много лесно още в гимназията печели най-красивото момиче. Показателно.
А преди това каза, че си е свалил мацката в седми клас, затова логично си помислих, че още в седми клас е бил толкова, така излиза от мненията ти. От една страна я печели в гимназията, от друга килограмите се изтъкват като нещо, което не му попречило и не му е създало комплекси, пък сега излиза, че не ги е имал тогава. Какво се опитваш да кажеш, защо въобще споменаваш теглото на този човек? Нелогична си и то много, пък после на мен подскачаш.
Историята не познава грозен и хубав да се съберат, изобщо не заблуждавай хората, всеки се събира с нещо подобно на себе си.

# 94

Никъде, затова и само предполагам. Написала си, че
Щом 150 килограм мъж няма комплекси и много лесно още в гимназията печели най-красивото момиче. Показателно.
А преди това каза, че си е свалил мацката в седми клас, затова логично си помислих, че още в седми клас е бил толкова, така излиза от мненията ти. От една страна я печели в гимназията, от друга килограмите се изтъкват като нещо, което не му попречило и не му е създало комплекси, пък сега излиза, че не ги е имал тогава. Какво се опитваш да кажеш, защо въобще споменаваш теглото на този човек? Нелогична си и то много, пък после на мен подскачаш.
Историята не познава грозен и хубав да се съберат, изобщо не заблуждавай хората, всеки се събира с нещо подобно на себе си.

Мислиш седмокласник за мъж!  Laughing
Ами излиза, че не съм се изразила правилно. Какво  ще направиш? Ще ме застреляш ли?  Laughing
Ще го напиша бавно, за да ме разбереш бързо.
Момчето винаги е било пълно. Момичето винаги си  е било хубаво. Гаджосали са се като ученици.
И явно пълнотата не му пречи.
И да историята познава грозен и хубав да се съберат, ама няма да седна пак да давам примери с познати, още повече и снимков материал.
Сега остава да твърдиш, че всички дебели са девствени  Joy
И не винаги подобното се събира с подобно. Противоположности също има.

# 95
Ами излиза, че не съм се изразила правилно. Какво  ще направиш? Ще ме застреляш ли?  Laughing

Хубаво, че поне си признаваш, а на мен не е нужно да ми се репчиш - нито ще те обидя, нито ще шибна с някой емотикон в отговор. Не се заяждах, а само питах каква е точно ситуацията с твоите познати, за да стане ясно, не само на мен, а и по принцип, защото е важно примерите, които се дават, да се дават с точно опредлена цел и да са ясни, иначе и изводите не могат да са ясни, пък темата е пусната от объркан човек.
Не стрелям по хора, просто питах най-нормално, а ти взе да се репчиш. Онзи ден пак така в друга тема с друга потребителка - ами научете се да се изразявате като хората най-сетне, вместо да се обиждате като ви питат за уточнения! Взимайте пример от тези, които го умеят, вместо да се острите насреща им  Peace

# 96

Хубаво, че поне си признаваш, а на мен не е нужно да ми се репчиш - нито ще те обидя, нито ще шибна с някой емотикон в отговор. Не се заяждах, а само питах каква е точно ситуацията с твоите познати, за да стане ясно, не само на мен, а и по принцип, защото е важно примерите, които се дават, да се дават с точно опредлена цел и да са ясни, иначе и изводите не могат да са ясни, пък темата е пусната от объркан човек.
Не стрелям по хора, просто питах най-нормално, а ти взе да се репчиш. Онзи ден пак така в друга тема с друга потребителка - ами научете се да се изразявате като хората най-сетне, вместо да се обиждате като ви питат за уточнения! Взимайте пример от тези, които го умеят, вместо да се острите насреща им  Peace

Не се репча. Бъзикам те.
А в онази другата тема ти се заяждаше без причина впрочем.

# 97
  • Sofia
   Разбира се, че има двойки, в които единият от партньорите не е физически привлекателен, а другият е определян от околните като "апетитна хапка" – въпросът е, че тези двойки са по-скоро рядкост и в никакъв случай – често срещано явление. Peace

# 98
Ще добавя няколко неща, провокиран от коментари в темата:

Ясно е, че ако бях срамежлив, но в същото време невероятен красавец все някое момиче щеще само да ме свали и да правим секс. Мисля обаче, че проблемът е не толкова във външния вид или парите, а както споменава един от коментиращите, в представата ми за самия мен. Дълго време не се чувствах достатъчно интересен и готин, за да имам различни от приятелските отношения с момиче, после пък фактът, че на толкова години вече съм без опит започна да ми е спирачка да пробвам активно. Освен това ми е трудно да определя кога някое момиче иска просто приятелство и кога нещо друго, а и липсата на опит ме прави наивен. Примерно с някое момиче прекарваме време заедно, шегуваме се, приятно ни е, усещам, или си мисля, че усещам някаква искра, а когато намекна, че искам не само приятелство, изведнъж става дистанцирана. И като се замисля после стигам до извода, че може просто да е търсела внимание от някой мъж, но нищо повече, а аз си правя някакви илюзии. Права е и една от коментиращите, която казва, че разтягам прекалено много нещата и момичето вече не може да ме възприеме като мъж, също че успехът не идва с велики любовни обяснения, поне не в началото, а с флирт. Сещам се за един случай, който сега ми се струва смешен - казах на момиче, че имам интерес към нея по един нервен и неуверен начин, тя отговори, че трябва да си помисли, след няколко дни реши, че иска да сме само приятели. После се появи друг мъж, който искаше само едно нещо от нея и беше директен и настъпателен, получи го и то много лесно, тя вече крои планове за връзка и ми обяснява как чака да го види, а той изобщо няма такива намерения, накрая ми пише колко е съсипана и аз я успокоявам...глупакът в случая съм аз. Колкото и да са важни характер, ценности, общи интереси, не събуди ли един мъж желание в жената, не го ли вижда като сексуален партньор, нещата няма да се получат.

# 99
Много е важно как ще си поискаш. Най-добрият вариант е всъщност да не се налага да си искаш а направо да си вземеш. Обаче за да имаш успех е нужно да приличаш на чистонова стодоларова банкнота и да имаш от същите в джоба. В противен случай трябва търпение и дипломация като идеята е да оставиш дамата с впечатлението, че да си легнете е нейно хрумване.

# 100
Понякога имам чувството, че живея в паралелни светове с някои от пишещите тук... красивите си намирали лесно партньори, дебелите и грозните тънели в самота... Моят опит е, че външният вид въпреки, че е някакъв фактор, реално не е толкова съществен. С годините съм виждала хора, които някой би нарекъл грозни/дебели активни в социалния си живот, с много приятели и почитатели, и от другата страна - красавци и красавици, които трудно намират и задържат човек до себе си. И това не са изключения, просто характер, държание, самочувствие, отношение към околните и отношение към живота са нещата, които имат основно значение.

searching_the_truth, защо изобщо оставаш "приятел" на момиче, което те е отхвърлило? Ако ти харесва да сте само приятели - ок, ама като гледам те човърка. Няма нищо лошо и никой няма да ти се разсърди ако след като покажеш, че искаш нещо повече и ти откажат просто се отдръпнеш и прекъснеш контакти.

Изглежда, че проблемът е в твоята глава, толкова си нерешителен и самочувствието, поне когато става дума за жени, е толкова ниско, че сам вкарваш във филми. Какво толкова има да анализираш и да се самообвиняваш, че някой ти отказал? Голямата работа, случва се.

# 101
Много е важно как ще си поискаш. Най-добрият вариант е всъщност да не се налага да си искаш а направо да си вземеш. Обаче за да имаш успех е нужно да приличаш на чистонова стодоларова банкнота и да имаш от същите в джоба. В противен случай трябва търпение и дипломация като идеята е да оставиш дамата с впечатлението, че да си легнете е нейно хрумване.
Стига с тези пари. Лъскави банкноти, лъскава външност. Бля, бля.
Няма ли го привличането, няма ли тръпка, забрави всичко останало.

# 102
  • София
Да, външният вид не е от такова, значение. Важна е комуникацията, излъчване и пр. Веднага давам един пример отпреди години - аз на 18, още не излязъл в пубертета, на море с един приятел, тогава на 30, и с компания, преобладващо хората бяха на по 25-26 г. Мъжете - истински симпатяги и красавци - мускули, татуси, обици, абе всичко както си му е реда. Една вечер сме на заведение, ей всички сваляха сервитьорката, тя закачлива, вече залози с кой от мускулестите пичове тя ще си тръгне. Накрая си тръгна.........ами, с неМногоВзрачния (на външен вид) мой приятел на 30.

Питах го - Иво, кво направи, бе!? Всички я сваляха, цяла вечер, гелосани, нацапасони, ти само две приказки й каза........
Даа, рече той, просто й казах, че искам да я чукам.
....
Ок, може и да ме е излъгал, но е факт, че този нормално и в никакъв случай красив човек на външен вид, на практика си спеше, с която мадама поискаше. Нито беше твърде богат или със скъп автомобил (даже кола нямаше), но тръгнеше ли да говори - то са забавни неща, провокации, абе все неща, които биха Учудили и предизвикали една мадама. Днес, жените обичат да бъдат и малко шокирани, изненадвани, не само да им сваляш звезди....

# 103
Ето, знае как да си поиска. Не говори глупости и му се получава.

Алейша, привличането е по-голямо когато имаш среща на който кавалерът идва с поръчков Бристъл вместо с такси. И е облечен с дрехи, които струват колкото годишната заплата на компютърен програмист от бизнес парка. 

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 06:54 от BigCityNights

# 104
BigCityNights, това може да си го мислиш ти - няма лошо, сигурно има достатъчно хора, за които е валидно, но си е безсмислено да го пляскаш като някакво общо правило.

Огледай се - повечето жени сме с мъже, на които не им излизат пари от ушите, пък сме си съвсем щастливи и доволни с тях и не е като да сме тръгнали да гоним милионери, че видиш ли по-привлекателно било мъжа да бил с не-знам-каква-си кола...

Общи условия

Активация на акаунт