Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 547
  • 261
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Адри, отрицателна конотация ли влагаш в "излъскани богаташчета"?

Може би малко. Преди години работата ми налагаше да се движа и общувам в тези среди (говорим за наистина много богатите, не тези с 5-10 000 месечен доход, които си въобразяват, че са такива) и се нагледах на всякакви. Да, имаше и наистина свестни и възпитани, непарадиращи, но бяха единици.
Но така или иначе, имах доста възможности, но не можех да си представя да съм с такъв мъж. Много съм горделива и искам партньорът ми да е равен. Не мога да допусна дори и за миг в някой момент на яд по време на спор, той да има подобен коз и дори да намекне, че е нещо повече от мен.

# 136
Хубаво е партньорите да са равнопоставени. Спестява доста драми. Съгласен съм, че е важно условие за хармонични отношения.

# 137
  • Sofia
   Аз не я виждам втората мацка, снимката не излиза при мен. Peace

# 138
Престанете да заблуждавате момчето с "кажи й, че искаш да я чукаш" и "ако не ти пусне до третата среща, пиши го бегало". Тия неща може и да са валидни и работещи за ъ-ъ, определен тип жени, но повечето свестни жени, дори ако са сексуално привлечени, няма да ти пуснат толкова бързо, не щото се правят на трудни и "какво ще си помисли той", а защото имат нужда малко да поопознаят и да се сближат с мъжа, преди наистина да се навият на секс, което от три срещи няма как точно да стане. А подходът с "искам да те чукам" ще се котира най-добре сред кварталните курветини, или ще минава като номер на някой с класическото излъчване на котарак - нагляр, което нашият герой категорично няма, и не е нещо, което може да придобие.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 15:38 от Априлска вълшебница

# 139
  • Sofia
Но така или иначе, имах доста възможности, но не можех да си представя да съм с такъв мъж. Много съм горделива и искам партньорът ми да е равен. Не мога да допусна дори и за миг в някой момент на яд по време на спор, той да има подобен коз и дори да намекне, че е нещо повече от мен.

Ами, то и в съвсем обикновени двойки много често, да не кажа – почти винаги, се стига до момента, в който единият изтъква, че в еди-кое-си направление е повече от другия, директно или индиректно, гласно или негласно – според мен, този момент е неизбежен, ако напрежението ескалира, а това няма как никога да не се случи между партньорите в една двойка. Не е болка за умиране, си мисля аз, има далеч по-сериозни поводи за дрязги и изстиване в отношенията. Peace

# 140
Смотаничката е Ема Стоун. Mr. Green

Директният подход не винаги действа и при най-вървежните мъже, какво остава при девствени и срамежливи - ще изглежда смешен.

# 141
  • Sofia

Аха, ясно... Joy

# 142

Директният подход не винаги действа и при най-вървежните мъже, какво остава при девствени и срамежливи - ще изглежда смешен.

Какво има да губи?

# 143
А, нищо няма да изгуби, даже има и известен шанс. Е, може да се отчая и сдуха съвсем, ама да не се отказва. Според мен да се насочи към 20-ина годишни девойки, по-скромнички и може да му излезе късметят дори и за връзка. Не знам някоя закъсала кугърка дали няма да е навита?

# 144

BeautifulM, втората не ми изглежда смотана  Laughing
Айде да не използваме ''смотана'',ами не особено вървежна...Както явно си мисли автора,че ако жената не е ''натокана'' и не й е приоритет,значи не привлича много и няма кой знае какви кандидати.

Ми не знам. За мен си е хубава и вървежна. Но пък аз не съм мъж, та моето мнение не е меродавно. Мъжете да кажат  Laughing

На мен ако някой ми каже "искам да те чукам" ще му забия един.

# 145
Елора, кому е нужно насилие? Приеми го като комплимент.

# 146
Елора, кому е нужно насилие? Приеми го като комплимент.
ти да не си мъж от по-тъпите? Ако някой, с когото нямам отношения 1-2 срещи например и ми каже "искам да те чукам" това не е комплимент, а пълно неуважение и не само няма да ме чука, ами и няма да ме види повече. На подобни откровения се радват по-семпли жени и такива с материален интерес да бъдат изчукани възможно най-бързо, щото им се плаща на час

# 147
Колко срещи са нужни за да не звучи неуважително? Нали си наясно, че един мъж те кани на срещи понеже иска да те чука?

# 148
А как ще реагира Авторът, ако на него някоя мацка му каже "искам да ме чукаш"? След толкова конкретно желание, дали ще има смелост и самочувствие, че може да изпълни желанието? smile3506

# 149
Колко срещи са нужни за да не звучи неуважително? Нали си наясно, че един мъж те кани на срещи понеже иска да те чука?
аз предпочитам да познавам мъжа, с който си деля леглото и 3 срещи са крайно недостатъчни за това. Винаги съм си подбирала мъжете от среда, която ми позволява преценка - колеги, състуденти, група с общи интереси и не ми допада да ме забършат от някой бар например. Не че не са се пробвали, но шанса е равен на нула. Де да знам- никога не съм била отчаяна до степен да приема подобно предложение от мъж на 3-4 среща.

Общи условия

Активация на акаунт