Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 661
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мен Кремена повече ме дразни.  ooooh! Рачков съм го гледала на живо и в театъра и на концерта на капките, на мен си ми хареса.  Simple Smile

# 166
  • Rock & Roll feeling ...
Като видях това и се сетих за Николета.  hahaha ooooh!

# 167
  • Sofia
Гала и Кремена Халваджиян, в Едо суши, в Ринг Мол, днес по обяд.  Peace Те се настаняваха, аз излизах. В зоната за пушачи. Гала ми хареса.  Peace

# 168
  • София
Видях бившия на Мария с новата му съпруга и двете деца - всички бяха много симпатични. На нова година бяхме в един хотел в Банско и ми направи впечатление, че на самата празнична вечеря бяха само децата с двама по-възрастни хора (може би баба и дядо). Родителите не празнуваха в този ресторант.
Пак в Банско - Крум Савов и семейство. Жена му е много хубава.

# 169
Лиляна Павлова, между Коледа и НГ, в хотел в Банско.

# 170
Преди Коледа Елен Колева в едно кафе. Познах я по гласа. Много е симпатична, но ми се стори доста напълняла.

# 171
Елен Колева я гледах в една постановка скоро. Честно казано, нямах кой знае какви очаквания, но пък тя си изигра перфектно в ролята.  Heart Eyes

# 172
  • До морето
Видях бившия на Мария с новата му съпруга и двете деца - всички бяха много симпатични. На нова година бяхме в един хотел в Банско и ми направи впечатление, че на самата празнична вечеря бяха само децата с двама по-възрастни хора (може би баба и дядо). Родителите не празнуваха в този ресторант.
Пак в Банско - Крум Савов и семейство. Жена му е много хубава.

Той нали имаше хотел там. Вихрен Палас мисля беше.

# 173
  • София
Той нали имаше хотел там. Вихрен Палас мисля беше.

Ние бяхме в този. Аз си мислех, че негов е Pirin Golf and SPA, но може и да бъркам.

# 174
  • До морето
Не, сега гутълнах, точно Вихрен палас. Макар че има статии, че е фарирал и го е продал, не знам дали е вярно.

# 175
Около Коледа - Наталия Кобилкина  с група девойки. Нали ги обучава, стараят се ама...то като е е заучено , не е като да ти идва отвътре.

Преди Нова година, около НДК и до Южния  парк за около 2 часа 2 пъти видях Силвия Кацарова. То с тази розовееща коса, няма как да не я видиш.

Преди 2 дни  - Д-р Георги Гайдурков.

# 176
Ра4ков,Борис Солтарииски и  Цветелина Грахи4 бяха от програмата в хотел в Банско Цветелина много слаби4ка и финна,хареса ми ,а не съм и фен по принцип .Ра4ков много преекспониран,едни и съ6ти сме6ки,,изрецетира си репертоара и побърза да си ходи.А от гостите в хотела бе6е и една бив6а мисис Галена Димова,висока руса с ретро букли,ина4е е впе4атлитена    жена,много висока и слаба,красива е.

# 177
Башар Рахал с дъщеричката, опита да пререди голямата опашка пред кабинковия лифт на Банско, но тълпата не му позволи. Остана много недоволен  Mr. Green

# 178
Alex P и Боби Турбото в една компания в комплекс в Родопите по Нова година. Турбото е напълнял. Приятелките/жените на двамата са много симпатични.

# 179
Башар Рахал с дъщеричката, опита да пререди голямата опашка пред кабинковия лифт на Банско, но тълпата не му позволи. Остана много недоволен  Mr. Green
Браво на тълпата! Башар ми е симпатичен по принцип, ама такива номерца не обичам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт