Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Юлияна Дончева ( на стъки  Grinning) в мол Парадйс , с приятелка в банката. Поолабила е Simple Smile
Какво означава "поолабила"?
Отслабнала означава.  Peace
Simple Smile

# 256
  • София
Росен Петров с дама с много хубава къдрава коса.
Дани от София Ден и Нощ( не му знам истинското име) с гадже.
Ивайло захариев доста забързан... и симпатичен.

Преди няколко дни Иван ( от Иван и Андрей), Владо Николов, Тончо Токмакчиев заедно.

# 257
Да се запиша Peace
Днес сутринта, като разхождах кучето , видях Румен Луканов да мете стъкла, явно някой му е потрошил магазина.

http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1486936424x.jpg

# 258
Дани от София Ден и Нощ( не му знам истинското име) с гадже.
Димитър май беше. Много си е повярвал...

# 259
Графа с едно момиченце, преполагам неговото, в Парадайс.

# 260
Ани Халваджиян  .

Георги Гайдурков няколко пъти.

Радина Червенова на кафе с приятелка .

# 261
 Peace
Крмена Халвадзян на ръст е не повече от 1.60см. с дигнати ръце  hahaha тя била тапа , а аз си мислех че е висока. Много сбабичосана в лице на живо, по снимки изглежда по добре от фотошоп ли от грим ли  newsm78камерата явно я обича, опъваше цигара та чак "ушите и мърдаха" в  студа на улицата стоеше  .

# 262
Че той и мъжът и е 1.50
Преди 10тина години, когато не беше толкова велик ,съм го виждала . Бяхме с приятеля ми в един хотел,а той чакаше някого в лоби бара.В момента в който вратата на асансьора се отвори и той подскочи от фотьойла.Та тогава видях ,че е дребен

# 263
  • София
Васил Найденов на Нишава, в близост до Южния парк.  В първия момент не го познах, но като започна да говори веднага разбрах, че е той. Беше с оранжев панталон, кожено палто и синя шапка  с козирка. Беше в компанията на две момичета. Тъкмо приключваше разговор с някаква жена и се насочи към близката аптека.

# 264
  • София
Славена Вътова и семейство на ул.Кракра и Шейново.Изглеждаха много добре,като изключим гооолямата усмивка на Славена Crazy,детенцето беше много сърдито Heart Eyes

# 265
Карина Караньотова второ детенце ли има? На разходка с мъничко бебе в количка около езерото Панчарево я видях. Сама.

# 266
  • София
Юлиана Дончева в Парадайс, плащаше сметки, според мен изглежда страхотно.

# 267
  • София
Карина Караньотова второ детенце ли има? На разходка с мъничко бебе в количка около езерото Панчарево я видях. Сама.

Карина със сигурност има само едно дете, около две-годишно е.

# 268
Ми или не видях добре детето, и ми се стори по-малко, или съм се припознала в нея. Но по-скоро не съм, защото я загледах и тя се усмихна. Доколкото помня и преди някой беше писал, че се разхожда на тази алея, може би там някъде живее.

# 269
  • София
Най-вероятно е била тя, Бижу. Просто ти се е сторило, че детето е по-малко. Най-често съм я засичала лятото точно около Панчаревското езеро, но щом си я видяла и по това време на годината там, може би живее наоколо. Бегло я познавам, но винаги ми е правила впечатление на много лъчезарна и все усмихната.
Синът й е голямо сладурче.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт