Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 664
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Лилия Маравиля вчера. Рожденичка.
Много ми е секси тази жена.

И на мен. Предстои ми да работя с нея и много се вълнувам. Стилни жени със силно присъствие като нейното са рядкост.

# 211
Боян от МШ 1 (сякаш,или пък 2  newsm78), в Ринг Мол,вчера. Още по-дебел станал  Tired
Какво е това МШ

# 212
Мастър Шеф

# 213
На снимката се вижда,че Любен Дилов пуши и в кръчмата.
Найден Зеленогорски пред СУ,разминахме се.Добре изглежда.

# 214
  • София
Вчера Ирена Милянкова,бебче и мъжът й в квартала,Славчо Тошев и семейство в мол Сердика.

# 215
Гъмзата в кварталния химермарквт видях, облечен в ярко червена парка.

# 216
  • в 1001-та нощ
Вчера Ирена Милянкова,бебче и мъжът й в квартала,..

Пето дете ли й е?

# 217
  • Пловдив
Вчера Ирена Милянкова,бебче и мъжът й в квартала,..

Пето дете ли й е?
Да.

# 218
Терминал 1, днес по обяд, Фики Стораро. Разбира се, не го познавам, но брат ми и синът ми изведнъж се оживиха. Зяпах шофьора на колата, от която слезе, за да видя дали не го бавим, като пресичаме. Видях го в гръб, беше облечен в едно такова пухкаво черно палте, това било новият тренд сега, кой да ти знае. Сам беше. По-късно си писахме с нашата пасажерка, която изпратихме, и тя разказа, че големият купон станал на съседната опашка за чекиране, защото служителят като го видял, се разпял "Издислав", а Фики се засмял. Не знам закъде е пътувал, само знам, че не е за Лутън.

# 219
  • София
Лиляна Павлова в Лозенец - по телевизията винаги ми е изглеждала по-груба и едра..

# 220
Аз наскоро видях Гъмов в Парадайс  Simple Smile

# 221
Терминал 1, днес по обяд, Фики Стораро. ...Не знам закъде е пътувал, само знам, че не е за Лутън.
За Брюксел е пътувал, защото днес се прибрахме с един полет. Laughing Негови фенки го разпознаха и го чакаха от засада да излезе от WC-то да се снимат с него. На гейта мина под лентата, защото се беше забавил и ги делеше голяма опашка със спътника му. Никой не изпротестира, на Издислав му е простено.

# 222
Вчера Прея, май пак възвръща килограмите.

# 223
Румен Луканов в Пирот. На фестивала на пеглената колбасица. Доста старателно опитваше всички ракии и мезета Simple Smile Беше с руса дама. Познахме го по гласа

# 224
  • София
Джина Стоева преди два дни.

Общи условия

Активация на акаунт