Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • София
Aaaaa, Саша Белов го преглътнах трудно, но Аксел и Слаш.... Ехххх Heart

# 317
Деян Донков и Лилия Маравиля в "Мото".

# 318
  • София
Луиза Григорова пред Малък градски театър Зад канала. Говореше по телефона. Симпатична е. Мислех я за по-висока, обаче.

# 319
  • София
А и дует ШИК в МОЛ Сердика. Изглеждаха много семпли и земни. Харесаха ми.

# 320
  • София
Кака Лара една късна дъждовна вечер на "Янко Сакъзов". Явно се беше запътила някъде на купон, свежо облечена. Изглеждаше добре, макар и леко неадекватно за възрастта си. Като цяло ми хареса повече от обикновено.

# 321
  • Sofia
Биляна Тончева, адвокатката, по Славянска, в понеделник вечер. Страховита е тая жена  Sick Стилът й на обличане, прическа и маникюр не подобряват положението   Stop

# 322
Биляна Тончева, адвокатката, по Славянска, в понеделник вечер. Страховита е тая жена  Sick Стилът й на обличане, прическа и маникюр не подобряват положението   Stop
Това  е една от най-милите и възпитани жени сред така наречените ни вип персони. Освен това е умна, изключителен работохолик. Тази жена не знам кога изобщо си почива.

# 323
  • Бургас
Мъжът ми е работил с нея и каза,че е много мил човек и страхотен професионалист.

# 324
Мъжът ми е работил с нея и каза,че е много мил човек и страхотен професионалист.

Да, изобщо не е преувеличил. И независимо от събеседника си, тя намира общ език с всеки. В нашето време на много фалш и позьорство, тази жена е глътка свеж въздух.
Наистина, поддържа много дълги нокти, обаче има толкова тънки и нежни пръсти, че дори екстравагантният й маникюр, перфектно направен,  й прилича.

# 325
  • София
Водещата на "Събуди се" по Нова ТВ (Мирослава Иванова) в банката. Нищо общо с лицето от екрана. Добре, че седна до мен да изчака и я загледах случайно. Даже в първия момент не се сетих, че ми е позната от ТВ.

# 326
Нелина в Джъмбо Плаза. Хареса ми Peace

# 327
Преди няколко седмици Азис и Сантра, а после и един от участниците в х фактор. Азис ми направи много добре впечатление, изключително любезен и учтив. Уточнявам, че съм ги видяла на различни места и по различно време.

Миналата седмица, на летището, един екстравагантен цигулар, имаше концерт в НДК, но името ми убягва.

# 328

...
Миналата седмица, на летището, един екстравагантен цигулар, имаше концерт в НДК, но името ми убягва.

Ара Маликян?

# 329
  • Бургас
Aaaaa, Саша Белов го преглътнах трудно, но Аксел и Слаш.... Ехххх Heart

newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт