Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 022
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Орлин Горанов,Гого Лозанов,Сергей Безруков,Крум Савов,Искрен Пецов и снощи разбрах това момиче от Капките-София.По различно време и на различни места  Crazy

Ах, как завиждам! Сподели повече!  Praynig

# 301
  • До сърцето...

Ах, как завиждам! Сподели повече!  Praynig

Да, сподели! Разбий ми сърцето  tooth

# 302
Доста красив мъж  Blush
Летяхме през три седалки на полета от Лондон до Москва преди десетина дни в бизнес класата.Не помръдна през целия полет от таблета си и всеки път отказваше предложените му напитки от стюардесите,личеше си че не му допадаше суетенето около него.Размени няколко приказки със събеседника си,но не съм сигурна,че бяха заедно и се познават.Визията и гласът му бяха точно като Саша,но доста по стилен и без мутренското излъчване.Не изглеждаше особено остарял и променен от както го помня.Заслушах се в тембъра и заради суетенето,признавам си,че станах да видя заради кого е  Mr. Green

# 303
Яна88 , много завидях! Hug

Борис Солтарийски около св. Неделя. Толкова е заприличал на Слави Т. по маниери и обличане, само не си обръснал главата все още.

# 304

BigCityNights, по какъв повод  Grinning

Ще бъде гост на СФФ.

# 305
Антон Стефанов във автобус 72. Оглеждаше се нервно, все едно е без билет.

# 306
Наскоро и аз се разминах с него на улицата и ми направи подобно впечатление -изглеждаше нервен. А може и наистина да е бил без билет. Между другото го мислех за по-висок,а ми се стори ми се че дори няма 170см.

# 307
  • София

Често го засичам в една пицария в Красна Поляна   Flutter

# 308

Често го засичам в една пицария в Красна Поляна   Flutter
Вероятно живее там , защото и аз няколко пъти съм го виждала да влиза в един вход.
Последно видях Михаела Филева в един магазин с Парадайс център. Готина е, харесва ми.

# 309
Наскоро и аз се разминах с него на улицата и ми направи подобно впечатление -изглеждаше нервен. А може и наистина да е бил без билет. Между другото го мислех за по-висок,а ми се стори ми се че дори няма 170см.
И мен ме очуди ръста му.Аз съм го виждала два пъти,хайде да не кажа нервен,но нацупен.Гледа враждебно също като леля Гала.

# 310
И мен ме очуди ръста му.Аз съм го виждала два пъти,хайде да не кажа нервен,но нацупен.Гледа враждебно също като леля Гала.

Да, наистина е нисък и пълничък и гледаше враждебно. Реших, че е защото съм го погледнала, пък на мен ми стана смешно, когато се сетих, че може да отива при "годеницата" си - нали Миглена Ангелова живеела в Гео Милев.  Laughing

# 311
  • Rock & Roll feeling ...
А гей ли е ?

# 312
  • Има много детски смях.
За Безруков и аз завидях.  Heart Eyes
Антон Стефанов е нисък и пълен. Летяла съм с него- да знаете само колко достолепно минава между седалките и се оглежда дали е разпознат, как говори на висок глас и прави всичко възможно да привлече вниманието върху себе си. Голям смешник е.  Laughing

# 313
Сашо Морфов и Рени Врангова на Шишман днес.

# 314
Аксел Роуз и Слаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт