Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 034
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
В Студентски град Веселин Маринов - слезе от джип Волво. Изглеждаше както винаги Simple Smile

Потен?

Точно Grinning

# 286
Като бях на екскурзия в Рим с  Патрик Демпси бяхме на една  и съща опашка да погледнем през свещената ключалка Laughing

# 287
  • София
Като бях на екскурзия в Рим с  Патрик Демпси бяхме на една  и съща опашка да погледнем през свещената ключалка Laughing
Ето това се казва звездна находка (не като потния Веско Grinning )

# 288
  • София
В Студентски град Веселин Маринов - слезе от джип Волво. Изглеждаше както винаги Simple Smile

Сигурно е бил на секс лов  Joy
http://www.bgdnes.bg/Article/6077632

# 289
  • Berlin
Той мисля, че живее там, около НСА.

# 290
Как ти завиждам и се радвам за теб едновременно   Grinning 

# 291
И на живо ли е толкова готин

# 292
  • До морето
Егати несправедливостите има в тоз живот  Crossing Arms

# 293
  • София
Дъното, човек- Тоца в Люлинското Фантастико. 3/4 от лицето й е джука. Останалата четвърт е другата джука ooooh!

# 294
  • София
И аз мисля, че Веселин Маринов живее в Студентски град.

Живот и здраве другият месец ще пътувам за Милано, Демпси да взема и до там ли да се разходи малко, що ли.  Whistling Flutter

В Рим като бяхме ММ видя някакъв бивш футболист, беше много впечатлен, аз дори името му не запомних.  hahaha

# 295
Предстои ми да видя Джон Савидж и се вълнувам като малко дете.

# 296
  • Бургас
Златка Димитрова, бута бебето в количката. Изглежда и звучи потресаващо  Crazy
Ако не плещеше глупости на висок глас, дори нямаше да заподозра, че е тя  ooooh!

# 297
  • Rock & Roll feeling ...

BigCityNights, по какъв повод  Grinning

Какви глупости толкова е ръсела Златка,че си я разпознала  Laughing Да не би да е била на почивка в столицата на Румъния- Белгия ?   / не се сдържах,признавам си /

# 298
Орлин Горанов,Гого Лозанов,Сергей Безруков,Крум Савов,Искрен Пецов и снощи разбрах това момиче от Капките-София.По различно време и на различни места  Crazy

# 299
  • Бургас

BigCityNights, по какъв повод  Grinning

Какви глупости толкова е ръсела Златка,че си я разпознала  Laughing Да не би да е била на почивка в столицата на Румъния- Белгия ?   / не се сдържах,признавам си /

Цъ. Ръкомахаше и гръмко се възмущаваше, че някой си си бил купил обувки за 2 000 лв. ,,Човек!"
По гласа я познах.
На почивка беше , да. Ама в един тих парк в една друга столица - Бургас. Където повечето бебета разхождахме да спят.  Mr. Green
Моят дребен се стресна, нейният и той след малко нададе вой  Joy

Общи условия

Активация на акаунт